Nova Zvucna kartica

poruka: 2
|
čitano: 1.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nova Zvucna kartica
Ekipa pozdrav i nadam se da sam u dobroj temi otvorio post a ako nisam zamolio bih moderatora da me prebaci di treba uz moje isprike.

Dakle imam neku realtek onboard zvucnu karticu koja me ubija otkad sam kupio komp prije godinu i pol dana (svakih par sati pukne zvuk i moram resetirat komp). Zbog svoje kronicne lijenosti nisam niakd nista poduzeo oko toga ali me sad pocelo previse zivcirat i hocu to rijesit. Rijesenje bi bilo da kupim novu zvunu pa me sad zanima da li ima smisla da odem potrosit hrpu love ili je neko jednostavno rijesene dovoljno za mene. Najvise koristim komp za igre/serije/filomve i malo muzike. Koristim headset od creativa (ne znam model) i 5.1 sound sistem koji je bio best buy od buga prije jedno godnu i pol dana.

Ove kartice sam gledao pa me zanima da li to ima smisla kupovat, tj da li cu ja tu vidit kakvu razliku izemdju njih i neke druge jeftinije varijante da si nepotrebno ne izbijam lovu iz depa ako za takvo nesto nema potrebe.

Asus Xonar Essence STX

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Pro Series Sound card – 192 kHz – 24 –bit

Creative sound Blaster X-Fi Titanium HD Sound card – 192kHz – 24 –bit

HT Omega Claro Pluss

Puno Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nova Zvucna kartica

Ako si bio zadovoljan sa zvukom na integriranoj onda kupi neku jeftinu zvučnu. Ako nisi onda kupi neku skuplju. Razliku ćeš čuti ako imaš dobre zvućnike.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 14:35 (vedrann).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice