ovako evo mene opet...
htio bi da mi slozite neku mbo, cpu i ram u najjeftinijoj konfiguraciji... znači netreba biti dvojezgrni procesor nego može jednojezgrni al da bude najjeftniji...
mbo mora imat intergriranu grafičku...
hvala
ovako evo mene opet...
htio bi da mi slozite neku mbo, cpu i ram u najjeftinijoj konfiguraciji... znači netreba biti dvojezgrni procesor nego može jednojezgrni al da bude najjeftniji...
mbo mora imat intergriranu grafičku...
hvala
O kojim ciframa govorimo?
o nikojim max oko 800kn...
inače to mi je za frenda
evo ovo bi bio proc
Procesor AMD Sempron LE-1200, socketAM2, 2100 MHz, L2 cache 512
ram
DDR2 1024Mb ( 1Gb ) PC6400 Kingmax MARS , 800MHz, CL5
i sad neku mbo preporučite...neku jeftinu sam da ima integriranu grafičku...
EDIT: treba proč što jeftinije zato kaj mi frend nije negi zahtjevni korisnik...njemu je važno samo da radi...;)
a i nema baš neku lovu na raspolaganju...
EDIT:
kaj mislite o ovoj mbo?
Asrock AliveNF7G-FullHD R3.0, nVidia GF 7050/630A MCP, s AM2+/AM
ili
Gigabyte M52L-S3, nForce 520LE, 4 x Serial ATA II, SATA RAID
ili
Gigabyte MA74GM-S2H,AMD 740G+SB700, S. AM2, 6xSerial ATA II Raid
Sve je to u redu, ali ako želi baš proć najjeftinije vidi ovo:
Matična + Atom = 445kn
+ 1 GB Kingmax
I za nezahtjevne korisnike ko bog, za vrlo malo novaca.
Ovo je definitivno najbolje za 800kn bolje od toga nema, maticna 740g iz ADM 388kn, athlon LE-1640 iz vemila ili hgspot 300kn, i memorija Kingmax 1gb vemil 95kn!!!
Sve je to u redu, ali ako želi baš proć najjeftinije vidi ovo:
Matična + Atom = 445kn
+ 1 GB Kingmax
I za nezahtjevne korisnike ko bog, za vrlo malo novaca.
Ovo je definitivno najbolje za 800kn bolje od toga nema, maticna 740g iz ADM 388kn, athlon LE-1640 iz vemila ili hgspot 300kn, i memorija Kingmax 1gb vemil 95kn!!!
Tesko je rec kad budu pale cijene no oko nove godine se ocekuje pad cijena, no kako bilo da bilo ovo kaj sam ti predlozio ti je definitivno najbolje za 800kn i to ne samo za nezahtijevne mozes radit kaj hoces s tom konfiguracijom osim ozbiljnog igranja igara jer grafika na 740g nije dovoljno jaka a procesor kloknes bez problema na 3ghz na toj maticnoj i eto veselja za malo love, steta kaj vise nema ovog LE-1620 koji radi 2.4 ghz ali ima duplo kesa nego LE-1640 jer bi on bio jos bolji izbor no i ovaj LE-1640 je odlican izbor!!!