Nadogradnja računala

poruka: 4
|
čitano: 681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Evo, opet nakon dugo vremena neaktivnosti na BUGForumu, dolazim sa problemom. Imam računalo staro 3-4 godine i došlo je vrijeme da ga nadogradim, limit mi je nekakvih 1500 kn, želio bi novi HDD, grafulju (vise ne igram igrice, pa bila bi dostatna da moze pokretati HDMI filmove i nekakve 3D aplikacije - a i tu i tamo koju igru) i eventualno ako ostane novaca, MBO. 

Sadasnja konfigruacija je

CPU: Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz // SCYTHE Mine

GPU: ATi Radeon HD3870 x2

RAM: DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz

MBO: Gigabyte EP35C-DS3R

Napajanje: Corsair HX 520w

Zvučna kartica: Creative Labs X-Fi Xtreme Game

Monitor: DELL 2008WFP

Kućište: 3D Aurora

Hvala na svim prijedlozima! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nadogradnja računala

ta 3870 x2 bez problema pokrece full hd filmove...a i igre sve pokrece samo ne na max naravno...iako ce ti procesor bit botleneck mali evo moj prijedlog jer nemas vise novaca...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja računala
Sonny kaže...

Evo, moj prijedlog (ADM):

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5431

+

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9108

okruglih 1500 kunića, a tu je ipak tvornički OC-ana GTX460 1GB te kvalitetan tvrdi disk.

Moja preporuka! 

17 godina
protjeran
Re: Nadogradnja računala
Sonny kaže...
 Evo, opet nakon dugo vremena neaktivnosti na BUGForumu, dolazim sa problemom. Imam računalo staro 3-4 godine i došlo je vrijeme da ga nadogradim, limit mi je nekakvih 1500 kn, želio bi novi HDD, grafulju (vise ne igram igrice, pa bila bi dostatna da moze pokretati HDMI filmove i nekakve 3D aplikacije - a i tu i tamo koju igru) i eventualno ako ostane novaca, MBO. 

Sadasnja konfigruacija je
CPU: Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz // SCYTHE Mine
GPU: ATi Radeon HD3870 x2
RAM: DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz
MBO: Gigabyte EP35C-DS3R
Napajanje: Corsair HX 520w
Zvučna kartica: Creative Labs X-Fi Xtreme Game
Monitor: DELL 2008WFP
Kućište: 3D Aurora

Hvala na svim prijedlozima! :)
 Prodaj kantu za 2 tisuče kuna i uzmi sve novo AMD kompjuter za 3500. Monitor ofcorse ostavi jer je još OK;)
you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice