nadogradnja na konkretnu matičnu - savjeti dobrodo

poruka: 6
|
čitano: 798
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pozdrav,
Komp sam kupio prije dvije godine pa računam da ne mu bi škodilo malo renoviranja.

Zanimaju me vaši prijedlozi šta bih mogao (ako bih uopće nešto i mogao) staviti na matičnu Gigabyte M-56S-S3.
U obzir dolaze novi procesor (trenutno AMD x2 4000 ), grafička (Radeon x1950 GT), i još malo rama (2GB).

Samo nemojte reć da mijenjam i matičnu jer onda će me povuć pa ću uzeti još bolji proc i graf, dakle zanima me isključivo može li se ovo što imam nadograditi za razumnu svotu da mu se produži vijek trajanja.
Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozes staviti Socket AM3 procesore, preporucam Athlon x4 620. Dodaj jos 2gb DDR2 800. Graficku ati 4770/4850/4870..., nvidia gts250... To bi te doslo nekih 1800, naravno ovisno o komponentama.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali može socket AM3 na ovu matičnu. Bilo bi dobro da može, ali nisam baš siguran.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: nadogradnja na konkretnu matičnu - savjeti dob
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2009 13:29 (FiCo_Ri).
16 godina
neaktivan
Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
17 godina
protjeran

O Bože moj...Nevinašce Točnije OVDJE piše koji su procovi podržani na CPU Support List na Gigabyte stranici toj tvojoj. JA bih se isto uključio u listu prijedloga za tebe. Evo ti jedna solucija na brzaka koliko valja il ne valja jer nisam još EXPERT za cijele konfe.

Prijedlog apgrejda. Prijedlog apgrejda.
Polly wants a cracker-think I should get off of her first
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice