kupio bih komp pa me zanima vaše mišljenje o ovom
http://www.konikom.hr/p9365/pc-home-advanced-dx/product_info.html
komp mi treba za sve pomalo surfanje , igranje
kupio bih komp pa me zanima vaše mišljenje o ovom
http://www.konikom.hr/p9365/pc-home-advanced-dx/product_info.html
komp mi treba za sve pomalo surfanje , igranje
Do koliko para ?
3600 sa svime
Ev ova podere to što si ti stavio.
ZAPAMTI: NIKAD NE UZIMAJ SASTAVLJENE KONFE NEGO DOĐI NA BUG DA TI LJUDI SLOŽI,MOŽEŠ PROĆI ČAK 10X BOLJE
mislim da njemu treba i monitor i ostala periferija..
ovo je preko četri tisuće i još mi u adm-u uzimaju sedam posto ako plaćam karticama.
imam na kartici lufta do 3600 kn preko toga ne mogu kupiti.
ovo mi se učinilo dosta povoljno ako može bolje za 3600 kn naravno da ću na drugom mjestu uzeti
da treba mi sve
Ev ova podere to što si ti stavio.
ZAPAMTI: NIKAD NE UZIMAJ SASTAVLJENE KONFE NEGO DOĐI NA BUG DA TI LJUDI SLOŽI,MOŽEŠ PROĆI ČAK 10X BOLJE
mislim da njemu treba i monitor i ostala periferija..
Odma si morao TD ??? Evo sad ću mu složit do 3600-3800 s monitorom
E druže ja bi ti savjetovaoda uzimaš u ADM-u jer za artikle preko 2000kn imaš besplatnu dostavu.
Optiku uzmi iz starog kompa.
tipkovnica, mis, zvucnici (smanji grafu, dosta mu je 4670 1GB DDR3, a monitor reze 1680x1050)
da sve mi treba optika, miš, tipkovnica
hvala na pomoći ali ovih 4000 kn u admu mene ispadne skoro 5000kn jer ovo je cijena za gotovinu , a ja bi platio diners karticom.
Znaći idemo ispočetka onaj prvi link koji sam stavio u konikomu za 3600 kn sa svime zanima me je li to ok jer se meni čini stvarno povoljno ako netko misli da mogu proći bolje za 3600 kn super onda.
Trošak od 3200 kn u adm-u za gotovinu na kraju bi me ispao oko 3600 kn na kartici.
Korak 1:Odes do banke sa karticom
Korak 2:Dignes pare sa kartice
Korak 3:Odes u ADM i kupis PC
Korak 4:Platis u cashu
Korak 5:Odes kuci sa svojim PC-em
Kao što kaže koleg, na banku i dignut novac da platiš u gotovini... Ako ne onda nula bodova...
880 čipset, USB3.0, DDR3 memorija (naknadno ubaciš još 2GB), 500GB HD (F3 koji je odličan) i u prvoj konfiguraciji grafička kartica za ugodno igranje.....
Monitor je HD rezolucije, ali ako se poželiš zaigrat smanjiš rezoluciju i to je to...
Evo prva konfiguracija sa malo boljom grafičkom (jedino još nabavi 100 kuna za neku tastatutu i miša).
Druga sa slabijom grafičkom
hvala na savjetu ali vidim da bi me ti odveo u propast :)
dignem keš i na sljedećem računu mi sve odjednom na naplatu dođe super kombinacija
Pa reko is da imaš 3600 na računu za računalo. Nisi spominjo nikakvo plaćanje u ratama nego plaćanje sa karticom (a to se ne podrazumjeva pod plaćanje u ratama). Samo sam dao savjet, a ako te vodim u propast... toliko od mene ovdje. Over and out
Kao što kaže koleg, na banku i dignut novac da platiš u gotovini... Ako ne onda nula bodova...
880 čipset, USB3.0, DDR3 memorija (naknadno ubaciš još 2GB), 500GB HD (F3 koji je odličan) i u prvoj konfiguraciji grafička kartica za ugodno igranje.....
Monitor je HD rezolucije, ali ako se poželiš zaigrat smanjiš rezoluciju i to je to...
Evo prva konfiguracija sa malo boljom grafičkom (jedino još nabavi 100 kuna za neku tastatutu i miša).
Druga sa slabijom grafičkom
ovo mi se čini ok samo mi reci molim te gdje si to sastavio ?
Protis. Ja sam kod njih uzeo cijelu konfiguraciju (osim monitora) i došla je nakon dva dana na kućnu adresu. Dostava dođe 40 kuna.
Jedino s vremenom bi bilo odlično uzet neko brand name napajanje i kvalitetnije kućište. Da se nađe. Jer sada ipak za 3600 kuna se nemože ubacit neki Corsair i LC power plus kućište jer bi tada cijena bila oko 4000 kuna. Naravno može, ali tada treba lošiju matičnu, šta ja nebi jer ovako imaš za buduću nadogradnju uz dobar čipset....
Protis. Ja sam kod njih uzeo cijelu konfiguraciju (osim monitora) i došla je nakon dva dana na kućnu adresu. Dostava dođe 40 kuna.
Jedino s vremenom bi bilo odlično uzet neko brand name napajanje i kvalitetnije kućište. Da se nađe. Jer sada ipak za 3600 kuna se nemože ubacit neki Corsair i LC power plus kućište jer bi tada cijena bila oko 4000 kuna. Naravno može, ali tada treba lošiju matičnu, šta ja nebi jer ovako imaš za buduću nadogradnju uz dobar čipset....
odlično vidim da je kod njih kupovina na diners bez kamata i naknada tako da bih i malo više mogao navući potrošnju do nekih 3900 kn
hvala ti puno na savjetu :)
Evo i ja jednu da nadodamxD
Naravno grafa ti je jako slaba tek toliko da imaš neku pa da nije integrirana, matična nema novi usb3.0 i sata6Gb/s
CPU je OK dns, trojezgraš, i monitor sam ti stavio LED Full HD nije jako skup pa mislim da bi bio dobar izbor na takvu konf.
I kejs je od 100kn:D