Molim pomoć oko odabira konfe

poruka: 22
|
čitano: 2.658
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

kupio bih komp pa me zanima vaše mišljenje o ovom

http://www.konikom.hr/p9365/pc-home-advanced-dx/product_info.html

komp mi treba za sve pomalo surfanje , igranje

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 11:56 (dado1981).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Do koliko para ?

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Molim pomoć oko odabira konfe

3600 sa svime

15 godina
protjeran

Ev ova podere to što si ti stavio.

ZAPAMTI: NIKAD NE UZIMAJ SASTAVLJENE KONFE NEGO DOĐI NA BUG DA TI LJUDI SLOŽI,MOŽEŠ PROĆI ČAK 10X BOLJE

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sheX kaže...

ZAPAMTI: NIKAD NE UZIMAJ SASTAVLJENE KONFE NEGO DOĐI NA BUG DA TI LJUDI SLOŽI,MOŽEŠ PROĆI ČAK 10X BOLJE

mislim da njemu treba i monitor i ostala periferija..

15 godina
neaktivan

ovo je preko četri tisuće i još mi u adm-u uzimaju sedam posto ako plaćam karticama.

imam na kartici lufta do 3600 kn preko toga ne mogu kupiti.

ovo mi se učinilo dosta povoljno ako može bolje za 3600 kn naravno da ću na drugom mjestu uzeti

da treba mi sve

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.12.2010 12:33 (dado1981).
15 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
sheX kaže...

mislim da njemu treba i monitor i ostala periferija..

Odma si morao TD ??? Evo sad ću mu složit do 3600-3800 s monitorom

15 godina
protjeran

E druže ja bi ti savjetovaoda uzimaš u ADM-u jer za artikle preko 2000kn imaš besplatnu dostavu.

Optiku uzmi iz starog kompa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sheX kaže...

E druže ja bi ti savjetovaoda uzimaš u ADM-u jer za artikle preko 2000kn imaš besplatnu dostavu.

Optiku uzmi iz starog kompa.

tipkovnica, mis, zvucnici (smanji grafu, dosta mu je 4670 1GB DDR3, a monitor reze 1680x1050)

15 godina
neaktivan

da sve mi treba optika, miš, tipkovnica

15 godina
evo ti iz konikoma;
MONITOR LG W2240S-PN 999,99 kn
MB MSI G31TM-P35 349,99 kn
PROCESOR INTEL PENTIUM E6500 629,99 kn
HDD WD 500 GB WD5000AAKS 369,99 kn
RAM PQI DDR2 2GB 800 CL5 279,99 kn
KARTICA VTX HD4670 1GB 629,99 kn
KUĆIŠTE GIGABYTE GZ-X6 CRNO 289,99 kn
NAPAJANJE MS P-4 ATX 400W GOLD 109,99 kn
DVD+/-RW ASUS DRW-24B3ST RETAIL SATA 219,99 kn
TIPKOVNICA COOLERMASTER SLIM X+NEO-E MIŠ 179,99 kn
i to sve zajedno 4060 kunica?! ovaj konikom je bljuah niposto nemoj tamo kupovati, a ako hoces, bolje uzmi ovo ima jaču grafičku, bolju pržilicu, brzi procesor(međutim još uvijek je pljuga s obzirom stose za te pare moze dobiti u adm-u).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na pomoći ali ovih 4000 kn u admu mene ispadne skoro 5000kn jer ovo je cijena za gotovinu , a ja bi platio diners karticom.

Znaći idemo ispočetka onaj prvi link koji sam stavio u konikomu za 3600 kn sa svime zanima me je li to ok jer se meni čini stvarno povoljno ako netko misli da mogu proći bolje za 3600 kn super onda.

Trošak od 3200 kn u adm-u za gotovinu na kraju bi me ispao oko 3600 kn na kartici.

16 godina
neaktivan

Korak 1:Odes do banke sa karticom

Korak 2:Dignes pare sa kartice

Korak 3:Odes u ADM i kupis PC

Korak 4:Platis u cashu

Korak 5:Odes kuci sa svojim PC-em

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kao što kaže koleg, na banku i dignut novac da platiš u gotovini... Ako ne onda nula bodova...

880 čipset, USB3.0, DDR3 memorija (naknadno ubaciš još 2GB), 500GB HD (F3 koji je odličan) i u prvoj konfiguraciji grafička kartica za ugodno igranje.....

Monitor je HD rezolucije, ali ako se poželiš zaigrat smanjiš rezoluciju i to je to...

Evo prva konfiguracija sa malo boljom grafičkom (jedino još nabavi 100 kuna za neku tastatutu i miša).

Druga sa slabijom grafičkom

ATI HD 5670 ATI HD 5670
ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 14:56 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na savjetu ali vidim da bi me ti odveo u propast :)

dignem keš i na sljedećem računu mi sve odjednom na naplatu dođe super kombinacija

17 godina

Pa reko is da imaš 3600 na računu za računalo. Nisi spominjo nikakvo  plaćanje u ratama nego plaćanje sa karticom (a to se ne podrazumjeva pod plaćanje u ratama). Samo sam dao savjet, a ako te vodim u propast... toliko od mene ovdje. Over and out

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Kao što kaže koleg, na banku i dignut novac da platiš u gotovini... Ako ne onda nula bodova...

880 čipset, USB3.0, DDR3 memorija (naknadno ubaciš još 2GB), 500GB HD (F3 koji je odličan) i u prvoj konfiguraciji grafička kartica za ugodno igranje.....

Monitor je HD rezolucije, ali ako se poželiš zaigrat smanjiš rezoluciju i to je to...

Evo prva konfiguracija sa malo boljom grafičkom (jedino još nabavi 100 kuna za neku tastatutu i miša).

Druga sa slabijom grafičkom

ovo mi se čini ok samo mi reci molim te gdje si to sastavio ?

17 godina

Protis. Ja sam kod njih uzeo cijelu konfiguraciju (osim monitora) i došla je nakon dva dana na kućnu adresu. Dostava dođe 40 kuna.

Jedino s vremenom bi bilo odlično uzet neko brand name napajanje i kvalitetnije kućište. Da se nađe. Jer sada ipak za 3600 kuna se nemože ubacit neki Corsair i LC power plus kućište jer bi tada cijena bila oko 4000 kuna. Naravno može, ali tada treba lošiju matičnu, šta ja nebi jer ovako imaš za buduću nadogradnju uz dobar čipset....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 15:15 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Protis. Ja sam kod njih uzeo cijelu konfiguraciju (osim monitora) i došla je nakon dva dana na kućnu adresu. Dostava dođe 40 kuna.

Jedino s vremenom bi bilo odlično uzet neko brand name napajanje i kvalitetnije kućište. Da se nađe. Jer sada ipak za 3600 kuna se nemože ubacit neki Corsair i LC power plus kućište jer bi tada cijena bila oko 4000 kuna. Naravno može, ali tada treba lošiju matičnu, šta ja nebi jer ovako imaš za buduću nadogradnju uz dobar čipset....

odlično vidim da je kod njih kupovina na diners bez kamata i naknada tako da bih i malo više mogao navući potrošnju do nekih 3900 kn

hvala ti puno na savjetu :)

17 godina
protjeran

Evo i ja jednu da nadodamxD

Naravno grafa ti je jako slaba tek toliko da imaš neku pa da nije integrirana, matična nema novi usb3.0 i sata6Gb/s

CPU je OK dns, trojezgraš, i monitor sam ti stavio LED Full HD nije jako skup pa mislim da bi bio dobar izbor na takvu konf.

I kejs je od 100kn:D

sell the kids for food-weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Uzmi ovu prvu jaču koju ti je slozio doktor, baš je dobra za te novce tesko se moze ubosti bolje, jedino polovno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice