Ovak da se javim svima novi sam na bug forumu takodjer i iam pitanje za sve bugere koji nadam se da znaju dosta o racunalima sve sto treba je da mi kazete kolko cu ja biti miran sa ovom konfom sto se tice igara jer mi je moja 3650 512 i moj 5000+ x2 amd dosta oslabio te nemogu pomisljat igrat nis novo da kazemo na medium bez malog seckanaj tak da sam narucio komp jucer nov i sve sto treba je da mi kazete kolko cu odpriliek bit miran sa ovom konfom naravno za novije igrei i tak to da krenemo...
MATICNA PLOCA: Gigabyte GA-MA770-UD3
Procesor: AMD Phenom II x2 550 BE (3.1)ghz
Graficka: Gigabyte GF GTS 250 1GB/256bit
RAM: Kingston 2gb/1066mhz HyperX DDR2
Napajanje: Chieftec 450w
Et to je ta nova mahina koju sam ja slozil stize za 2 dana pa vas zato mogu pitat ocel tom bit ok :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok ti je konfa,mogla bi izdržati 3-4 godine ugodnog igranja.Samo ne znam kakva su Chieftec napajanja i da li su kvalitetna u usporedbi sa Corsairom ili Fortronom.Mislim da si trebao si uzeti 500W radi lufta.
Ok ti je konfa,mogla bi izdržati 3-4 godine ugodnog igranja.Samo ne znam kakva su Chieftec napajanja i da li su kvalitetna u usporedbi sa Corsairom ili Fortronom.Mislim da si trebao si uzeti 500W radi lufta.
Eh :) vec narucil al kazu da je dosta kvalitetno brijem da kosta nekih 50eura tak..
A gdje si kupio komp?
u adm narucil i treba stic sutra najkasnije prekosutra...
dobra konfa. samo da je malo jace napajanje. zasto tako malo RAM-a? barem da si 4gb stavio.
ma dosta ce bit to napajanje al mogo si bolje uzet
Ma nije problem dodat jos 2gb :) a jbg sto se tice napajanja oni mi preporucili kao kvalitetno jednostavno rekli su kao da netriba jace :)
Ma nije problem dodat jos 2gb :) a jbg sto se tice napajanja oni mi preporucili kao kvalitetno jednostavno rekli su kao da netriba jace :)
pa i netreba ti jače ako ne misliš nadograđivati... a ovaj ram ti bude čist dosta za normalnu upotrebu, ako ti fali lako dodašjoš jedan keks
A mišljenja sam da bi se dalo bolje sastavit za te novce, ali što ćeš, kad si već naručio... Trebo si se prvo tu javit...
Ali, naigrat ćeš se solidno, bez brige...