Misljenje o konfi...

poruka: 10
|
čitano: 921
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

Ovak da se javim svima novi sam na bug forumu takodjer i iam pitanje za sve bugere koji nadam se da znaju dosta o racunalima sve sto treba je da mi kazete kolko cu ja biti miran sa ovom konfom sto se tice igara jer mi je moja 3650 512 i moj 5000+ x2 amd dosta oslabio te nemogu pomisljat igrat nis novo da kazemo na medium bez malog seckanaj tak da sam narucio komp jucer nov i sve sto treba je da mi kazete kolko cu odpriliek bit miran sa ovom konfom naravno za novije igrei i tak to da krenemo...

MATICNA PLOCA:  Gigabyte GA-MA770-UD3 
Procesor:  AMD Phenom II x2 550 BE (3.1)ghz
Graficka: Gigabyte GF GTS 250 1GB/256bit
RAM:  Kingston 2gb/1066mhz HyperX DDR2
Napajanje:  Chieftec 450w

Et to je ta nova mahina koju sam ja slozil stize za 2 dana pa vas zato mogu pitat ocel tom bit ok :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

Ok ti je konfa,mogla bi izdržati 3-4 godine ugodnog igranja.Samo ne znam kakva su Chieftec napajanja i da li su kvalitetna u usporedbi sa Corsairom ili Fortronom.Mislim da si trebao si uzeti 500W radi lufta.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Misljenje o konfi...
dncrmt kaže...

Ok ti je konfa,mogla bi izdržati 3-4 godine ugodnog igranja.Samo ne znam kakva su Chieftec napajanja i da li su kvalitetna u usporedbi sa Corsairom ili Fortronom.Mislim da si trebao si uzeti 500W radi lufta.

Eh :) vec narucil al kazu da je dosta kvalitetno brijem da kosta nekih 50eura tak..

16 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

A gdje si kupio komp?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

u adm narucil i treba stic sutra najkasnije prekosutra...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

dobra konfa. samo da je malo jace napajanje. zasto tako malo RAM-a? barem da si 4gb stavio.

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Misljenje o konfi...

ma dosta ce bit to napajanje al mogo si bolje uzet

bolje JOGA nego DROGA....SMRTONST od DROGE je MAXIMALNA cak 110% to znaci da su neki umrli cak i 2 puta..nemojte se smijati to je u drogi moguce...... http://crocoh.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

Ma nije problem dodat jos 2gb :) a jbg sto se tice napajanja oni mi preporucili kao kvalitetno jednostavno rekli su kao da netriba jace :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Misljenje o konfi...
adda kaže...

Ma nije problem dodat jos 2gb :) a jbg sto se tice napajanja oni mi preporucili kao kvalitetno jednostavno rekli su kao da netriba jace :)

pa i netreba ti jače ako ne misliš nadograđivati... a ovaj ram ti bude čist dosta za normalnu upotrebu, ako ti fali lako dodašjoš jedan keks

C'est la vie / http://www.youtube.com/watch?v=S1ZZreXEqSY
17 godina
neaktivan
Misljenje o konfi...

A mišljenja sam da bi se dalo bolje sastavit za te novce, ali što ćeš, kad si već naručio... Trebo si se prvo tu javit...

Ali, naigrat ćeš se solidno, bez brige...

I see offline people!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice