Mišljenje i nadogradnja kompa

poruka: 4
|
čitano: 709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo imam trenutno ovu konfiguraciju:

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz, 2.00GB RAM

NVIDIA GeForce 7600GS 256Mb

Hard mi je od 200Gb

Po vašem mišljenju šta bi trebalo prvo nadogradit? i grafu bi zamjenio pa me zanimaju preporuke,al da nisu neke luđačke cijene,u nekim granicama normale(cca 500kn),ako se za te pare može nekaj kvalitetno nabavit..

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Mišljenje i nadogradnja kompa
razvan_rat kaže...

Hard mi je od 200Gb

Po vašem mišljenju šta bi trebalo prvo nadogradit? i grafu bi zamjenio pa me zanimaju preporuke,al da nisu neke luđačke cijene,u nekim granicama normale(cca 500kn),ako se za te pare može nekaj kvalitetno nabavit..

Nazalost sa nadogradnjom graficke bolje kaj se tice igrica ne bus nist dobil jer ti je procesor preslab pa onda od toga nista. Bolje skupljaj kune ak si trenutno tanak za neku jeftinu nadogradnju kompa znaci nova maticna ploca i jeftin proc od AMD za socket AM3 i to ce onda bit kak spada. Recimo ovo dole bi bilo nekak najeftinije ali dobro iskombinirano  ko osnova i ne kosta puno.Cool

16 godina

Kao što rambox kaže, najisplativije je skupit nešto novaca pa ić na novo. Nadogradnja postoječeg računala koje imaš nije isplativa. Dakle, najviše se isplati ić na novo, i to AMD, s obzirom da za malo novaca možeš dobit dosta dobru konfiguraciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mišljenje i nadogradnja kompa
razvan_rat kaže...

Hard mi je od 200Gb

ovako, pogledaj kod mene pod mojpc i vidjet ćeš da imamo vrlo vrlo sličan komp...

nedavno sam dogradio grafu (sa GF 7600 GT na GF 8600 GTS) iiiiiii moj proc ovu nemože iskoristiti i dobivam iste peformanse, ja bi ti preporučio da još sakupiš novca (oko 1200) pa da prijeđeš na C2D jer inače ćeš više potrošiti nego dobiti!!

A doduše tamn tako ti je i rambox reka

@rambox, sorry vidio sam post tek nakon što sam svoj napisa

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 22:21 (IRebic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice