Kupovina PC-a u BiH iz HR

poruka: 2
|
čitano: 1.686
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Kupovina PC iz BiH u HR

Molio bi nekoga ko se razumije ili je imao iskustva da mi kaže ima li ijedna online trgovina u Hrvatskoj da dostavlja pc opremu u BiH, pošto su cijene kod vas dosta povoljnije i kakva je procedura.

Čitao sam na jednom forumu da je lik naručivao robu iz links.hr u Neum i da su mu je dostavili, pa ako neko zna neka pomaže.

Oprostite ako je tema u pogrešnom podforumu ali stvarno nisam znao gdje da postam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kupovina PC iz BiH u HR

Stvarno ne znam da netk odostavlja izz hrv u bih, jer bi morali carinu platiti na granici, i te stvari. Ako te zanima, bar sam ja tako uradio, prvo zapisi sta si mislio uzeti, prosvrljaj malo po Mostaru, Katarina, Config, Genelec, popisi cijene i onda u hrv trgovine i usporedi, vidi di ti je povoljnije. Ako imas dovoljno ustede, narucis stvari u jednu od trgovina, Neum, Imotski, Makarska, Split, sve je blizu.

Ja sam vecinu stvari uzeo u Katarini, jer su tada bili najpovoljniji, ali sam u Imotski isao po napajanje i graficku, na cemu sam ustedio preko 50€

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice