CAo,dali mi neko zna objasnit,kakva je razlika sto pise na grafickoj ddr ddr2 ddr3.i po cemu trebam vidjet koju trebam kupit mislim da ne uzmem pogresnu.hvala vam.pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DDR memorija je stara memorija koja se nigdje više ne koristi na novim grafičkim karticama.DDR2 je nešto brža od DDR memorije te se ona koristi kod jeftinih kartica.DDR3 je skuplja od DDR2, ali i bitno brža, te se ona ponekad koristi i kod najjačih kartica(npr. HD4850 ili GTX280).
Još imaju DDR4 i DDR5(za sada je samo posjeduje HD4870) koje su još brže od DDR3 memorije ali ne puno.
Željan je sve objasnio. Ako imaš PCI-e utor, sve pašu, te nije bitno dal je ddr2, ddr3 ili ddr4.
stvar je u tome sto neznam dal mi maticna podrzava samo ddr i dal mogu na tu opciju staviti ddr2,za ram memoriju tako kada sam hteo rekli su mi da nemoze mora se znati sta podrzava racunar dal ddr il ddr2.tada sam kupio ddr ram mem,a dal je i za ovo isto
stvar je u tome sto neznam dal mi maticna podrzava samo ddr i dal mogu na tu opciju staviti ddr2,za ram memoriju tako kada sam hteo rekli su mi da nemoze mora se znati sta podrzava racunar dal ddr il ddr2.tada sam kupio ddr ram mem,a dal je i za ovo isto
hmm posto sam ja malo gluplji za tu stvar de mi ti objasni sta to znaci i gde se nalazi,izvini mozda izgleda glupo pitanje,al niko nije rodjen da zna.hvala
koju sad imaš grafičku trenutno
hmm posto sam ja malo gluplji za tu stvar de mi ti objasni sta to znaci i gde se nalazi,izvini mozda izgleda glupo pitanje,al niko nije rodjen da zna.hvala
ok hvala vam,kad mi javi rodjak koja mu je maticna pisacu vi,jer se taj racunar ne nalazi kod mene,zato.hvala jos jednom,pozzz
ispalo je da da se radilo za AGP,hvala svima koji su pomogli u resavanju mojeg problema.pozz...