Konfiguracija do 6k kuna

poruka: 12
|
čitano: 1.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6k kuna

pozdrav..

eto,neko vrijeme nisam pratio sto se dogadja na trzistu pa nisam u toku,a cimer kupuje novi komp,koji bi sluzio prvenstveno za photoshop,indesign i povremeno igranje novijih naslova,pa bi bio zahvalan na pomoci..znaci 6k kuna sa monitorem i svim periferijama.

unaprijed puno hvala.

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Konfiguracija do 6k kuna
swampcore kaže...

pozdrav..

eto,neko vrijeme nisam pratio sto se dogadja na trzistu pa nisam u toku,a cimer kupuje novi komp,koji bi sluzio prvenstveno za photoshop,indesign i povremeno igranje novijih naslova,pa bi bio zahvalan na pomoci..znaci 6k kuna sa monitorem i svim periferijama.

unaprijed puno hvala.

Konfiguracija koja povremeno moze potegnuti neku novu igricu i ona koja je moze potegnuti svaki dan su iste. Ako zelis igrati nove igre na visokoj rezoluciji, visokoj razini detalja onda 6k kuna nazalost nije dovoljno no pokusat cu ti slozit neki optimum.

15 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6k kuna

Da je do 6k, ali bez monitora bilo bi puno bolje.

I ovo je dosta dobro, proc možeš overclockirati, vjerojatno ćeš uspijeti i otključati barem jednu jezgru.

Umjesto ovoga procesora može ići Athlon II X3 435.

Ostaje ti još 200 kn za miš i tipkovnicu.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.7.2010 17:14 (godo).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Konfiguracija koja povremeno moze potegnuti neku novu igricu i ona koja je moze potegnuti svaki dan su iste. Ako zelis igrati nove igre na visokoj rezoluciji, visokoj razini detalja onda 6k kuna nazalost nije dovoljno no pokusat cu ti slozit neki optimum.

pod "povremeno moze potegnut" sam mislio da racunalu gaming nije primarna namjena..

breakORdie
15 godina
protjeran
swampcore kaže...
Commodore kaže...

pod "povremeno moze potegnut" sam mislio da racunalu gaming nije primarna namjena..

Opet, svejedno je da li zelis jednom godisnje odigrat neku novu igru na high postavkama ili ces igrat 24/7. Cesto mi dolaze ljudi sa takvim zahtjevom, ali to je ko da zelis auto koje 2-3 puta godisnje zelis vozit 300 ali tebi ne treba sportski auto nego neki jeftiniji i da po mogucnosti manje trosi. Izbor bi ti se trebao svesti na: racunalo za multimediju, office i surf  ili gamming racunalo.

16 godina
neaktivan
Commodore kaže...

Opet, svejedno je da li zelis jednom godisnje odigrat neku novu igru na high postavkama ili ces igrat 24/7. Cesto mi dolaze ljudi sa takvim zahtjevom, ali to je ko da zelis auto koje 2-3 puta godisnje zelis vozit 300 ali tebi ne treba sportski auto nego neki jeftiniji i da po mogucnosti manje trosi. Izbor bi ti se trebao svesti na: racunalo za multimediju, office i surf  ili gamming racunalo.

ok,ako gledam po ovome,onda trebamo racunalo za gaming kojem gaming nije primarna namjena :)

breakORdie
17 godina
swampcore kaže...
Commodore kaže...

ok,ako gledam po ovome,onda trebamo racunalo za gaming kojem gaming nije primarna namjena :)

pa slušaj želi dobar pc koji će dobro radit u windowsima i u igrama. Zato nek uzme intel i5 i ima sve..

http://gtabalkan.com
15 godina
protjeran
joze kaže...
swampcore kaže...
Commodore kaže...

pa slušaj želi dobar pc koji će dobro radit u windowsima i u igrama. Zato nek uzme intel i5 i ima sve..

Tesko da ce i5 platformu sa grafickom koja moze vrtit novije naslove, monitorom i ostalom periferijom uzet za 6k kuna.

15 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6k kuna

Možda nešto ovako,  plus ram i hdd i doci ce oko 6000 kn.

458 Italia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedna konfa kakvu trebaš. x6 proc za photoshop, te solidna grafa s kojom češ povremeno moći zaigrati i igre

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 11:24 (mrog 33).
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6k kuna

evo,nakon promatranja vasih savjeta sam slozio ovo,cini mi se skroz ok,sve skupa dodje 5852kn,jos je ostalo 100 kuna,koje bi mozda bilo pametno ulozit u napajanje,npr.corsair 400w za 400kn..

Asrock M3A770DE

AMD Athlon II X4 630

Kingmax DDR3 4GB (2x2)

XFX HD5770 XXX 1GB

Samsung 500GB F3

Coolermaster 420W

Thermaltake V3 Black Edition

DVD/RW LG GH22NS

Logitech Deluxe 250

Logitech RX250

LG Flatron W2240T

breakORdie
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 6k kuna

evo,nakon promatranja vasih savjeta sam slozio ovo,cini mi se skroz ok,sve skupa dodje 5852kn,jos je ostalo 100 kuna,koje bi mozda bilo pametno ulozit u napajanje,npr.corsair 400w za 400kn..

Asrock M3A770DE

AMD Athlon II X4 630

Kingmax DDR3 4GB (2x2)

XFX HD5770 XXX 1GB

Samsung 500GB F3

Coolermaster 420W

Thermaltake V3 Black Edition

DVD/RW LG GH22NS

Logitech Deluxe 250

Logitech RX250

LG Flatron W2240T

pardon,izletjela mi 2 posta,pa neka admin obrise..

breakORdie
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 14:21 (swampcore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice