Konfiguracija do 10.000 kn zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Konfiguracija do 10.000 kn

Dakle, buget mi je 10 tisućica, give or take a bit.

Glavna namjena računala je rad u Adobijevu CS5, igre nisu ni pri vrhu liste.

Zahtjevi su jednostavni:

• Dva kvalitetna monitora s IPS matricom i, idelano, s VESA 75 ili 100 mountingom, jer ih planiram staviti na stolni stalak (do nekih 22 inča, ciljao sam na nešto tipa HP ZR22W ili Dell 2209WA)
  • Veliko, lijepo i jednostavno kučište, da mi se uklapa u ured (tipa, recimo Fractal Define XL ili Corsair Graphite 600T)
  • Udobna bežična periferija, da bude što manje kabela (Logitechova po mogućnosti, recimo Wave + G700, MX 5500 combo, može i nešto jeftinije, eventualno neki 2.1 zvučnici, mali kockasti)
  • Hardver koji obavlja posao (recimo, i5 2500K ili Phenom 960+, Corsairovih 8giga rama itd...), to je na vama

Ovo u zagradama je neobavezujuće, voljan sam prihvatiti svaki svaki prijedlog za nešto što je bolje, udobnije, ljepše, jeftinije, isplativije, brže...

Dakle, unutar bugeta mora upasti sve, od hardwarea, periferije i monitora. Iako je poželjno da cijena bude ispod granice, može i blago iznad, neće biti problema.

Unaprijed zahvaljujem na trudu i prijedlozima =).

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfiguracija do 10.000 kn
World Championships: 7, GP started: 286, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,511

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice