Mislio sam da sam da poznajem trendove, ali gledam i sve neki novi igraci na trzistu.
Da skratim, prije godinu i pol sam uzeo konfu za 4500 kn.. relativno zadovoljan i dan danas s njom.
(ukratko: core2duo E7400, Gigabyte EP43-DS3, Gigabyte Radeon HD4850, ddr2 4gb kingmax, seasonic 650w)
vrtim win7 64bit i Bad Company 2 u high detaljima na 1680x1050...
A sad da jos malo skratim.. pitao me prijatelj nedavno da njemu preporucim nesto slicno. Kako sam poprilicno zadovoljan svojim komponentama preporucio sam mu isto samo novijeg datuma.
Odprilike, ciljao sam na i3 proc, gigabyte maticnu srednjeg ranga, dd3 memorija i nekakvu radeonku. Nekako sam naglasio i napajanje jer sam i sam imao problema s losim napajanjima u proslosti i vodim se za tim da se na njemu ne isplati stedjeti. Momak je slozio kosaricu kod adm-a prema mojim uputama i ja sada tu kosaricu saljem u attachmentu ovdje.
No, sto je mene zacudilo! Gledam malo 'game' konfe koje vi spominjete i sastavljate ljudima za odprilike iste nofce i gledam neka nova imena. AMD x2/x4, assrock maticne.. sto je s intelom i gigabyteom? Pa nije valjda da se trziste tako promjenilo u zadnjih godinu dana i da sva ta galama oko i3/i5/i7 procesora pada u vodu?!
Momku treba konf koji bi recimo pokrenuo nove igre i gonio photoshop/lightroom. A ja se osjecam sada nekako ne kompetentnim da sudjelujem vise u raspavi. :D
ocekujem vase prijedloge.
(monitor/mis/tipkovnica nisu potrebni, preferiram ADM)