Koje napajanje

poruka: 4
|
čitano: 1.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koje napajanje

Pozdrav,

evo moj prijatelj hoće kupiti novo napajanje za novi komp (core i5 2500k, HD 6850, ostalo ne znam), pa se konta koje napajanje da odabere. Kupuje u imtecu. Ima dilemu između Gigabyte superb 720W i FSP Aurum Gold 700W. Cijena se razlikuje u 10 KM. Šta da mu preporučim ?

1 Gigabyte superb 720W
8 FSP Aurum Gold 700W
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koje napajanje
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

evo moj prijatelj hoće kupiti novo napajanje za novi komp (core i5 2500k, HD 6850, ostalo ne znam), pa se konta koje napajanje da odabere. Kupuje u imtecu. Ima dilemu između Gigabyte superb 720W i FSP Aurum Gold 700W. Cijena se razlikuje u 10 KM. Šta da mu preporučim ?

Podebljano.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Koje napajanje

Ja sam malo istraživao o napajanjima. Zanimala su me napajanja do 700W koja se mogu kupiti u Linksa, pošto živim u Zadru, a Links je jedina trgovina u koju mogu ušetati i izaći s napajanjem.

slika1 slika1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koje napajanje

Aurum Gold 700W ima 4 raila sa po 18 ampera, što je ok čak i ako misli overclockirati, Gigabyte Superb ima isto 4 raila, ali nije certificiran a Aurum je 80+ Gold certificiran. Mada su oba napajanja overkill za tu konfiguraciju!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice