Koja je isplativija i bolja konfa!!!

poruka: 4
|
čitano: 807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kao sto vec pise u naslovu koja je konfa bolja i zasto, te jel bi mogao jos bolje nesto staviti!? zenima me i jel se mozda isplati uzeti ovu za 4000kn ili 3500 posto dobijem odmah i monitor!?

4000kn 4000kn
3500kn 3500kn
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 17:01 (slavojeb).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Baš  i  ne  možeš  uspoređivati  ove  konfiguracije,  druga  nema  monitor,  a  ostale  imaju,  uz  to  prva  ima  relativno  slabu  grafičku  i  pentium  procesor,  dok  treća  ima  integriranu  grafičku.  Druga  je  tu  najbolja,  iako  bi  se  neke  stvari  dale  malo  bolje  odabrati,  ovisno  o  namjeni  kompa,  ali  je  znatno  skuplja  kad  se  još  doda  i  monitor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

drugu sam sam sastavio, namjena je najvise za net i filmove, ali i igre, znam da necu moci igrati sve najnovije ali neke bi mogao!!! imas kakvih prijedloga?!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 19:37 (slavojeb).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja bih uzeo prvu, jer ima procesor koji je baziran na Wolfdale jezgri (45nm dvojezgreni c2d), što znači da nema veze to što nosi ime pentium.Perfomanse su mu uredne.Grafika je današnji low-end, memorije je dovoljno,matična?.....Solidan comp za igre na srednjoj rezolucij, i za ugodan rad u office aplikacijama.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.12.2008 20:18 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice