Integrirana 8200 za fiziku a 8800 za texture

poruka: 4
|
čitano: 736
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Integrirana 8200 za fiziku a 8800 za texture

negdje sam procito da slabija graficka racuna fiziku a jaca za 3d da se moze nastimat u draiverima ne govorim o sli-u mislim da u sli-u rade paralelno jeli ima neko nesto slicno pa da mi da savjet racunalo koristim za igru

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Integrirana 8200 za fiziku a 8800 za texture
yamaha R1 kaže...

negdje sam procito da slabija graficka racuna fiziku a jaca za 3d da se moze nastimat u draiverima ne govorim o sli-u mislim da u sli-u rade paralelno jeli ima neko nesto slicno pa da mi da savjet racunalo koristim za igru

8200 ima premalo shadera da bi računala fiziku bez štekanja. Pa i neki quad bolje računa fiziku od 8200.
A i reci mi gdje bi ti koristio physx?
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan
 8200 ima premalo shadera da bi računala fiziku bez štekanja. Pa i neki quad bolje računa fiziku od 8200.
A i reci mi gdje bi ti koristio physx?
 bio je u jednoj temi popis igara s mogućnosti uključivanja PhysX,a za bolje računanje fizike s PhysX grafička treba imati što više shadera,znači bilo bi dobro da ostaviš tu 8800 i onesposobiš integriranu
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
neaktivan

hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice