Vaša dijagnoza ako vam se da....

poruka: 3
|
čitano: 1.197
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Stavljam naslov pod ovu sigurnosnu tematiku jer mislim da se toga i dohvatilo.
Pitam vas da li je bio problem hardwerske naravi ili virus?
Jučer tako skidam s torenta sumnjive file-ove i dva puta mi se i otvorio nod32 da me upozori ,i očisti što je i napravio(bio je crv u pitanju i trojanac).
Ali slične foldere sam otavio na kompu ....i tako ja danas upalim komp ,i nakon nekog vremena primjetim sumnjive radnje ...
sam od sebe upload jer sve mrežno pratim i naravno odmah aktiviram sve moguće zaštite i prekinuh taj upload....ali kasnije sam
vidio da je bilo prekasno....jer stavim ja dvd a ono banana,u my komp. mi uredno prikaže sliku cd-a ali nema pokretanja i naslova...
mislih da je problem softwer ali externi dvd uredno pokrene sve a interni ništa....očistim sve i opet ništa .Uredno ono šumi i svijetli o onda stane i
ništa nema pokreta.Već sam mislio da je otišao DVD interni .Ali eto pošto sam imao napade virusnog tipa i trojance napravih restore unatrag dva dana
i gle čuda sve proradilo...e sad da li je to bio virus pa me netko za+++avao, ili je u pitanju možda bilo samo ponovo
pokrenuti računalo?Uglavnom me restore point spasio.

Private
17 godina
protjeran

Sigurno virus, dobro je što si odmah sa NOD-om uklonio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
neaktivan
RE: Vaša dijagnoza ako vam se da....

Otprilike sam tako i ja mislio....sva sreća da imam nadgledanje mreže i točno vidim kad mi netko uploada i šalje podatke bez mog znanja
i uz nod32 bar nije bila velika šteta.Ono što se oštetillo vrati sam s restore point.

Private
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice