Ne daje cak ni tako bolje slike vec se tada samo manje vidi da su losije...naravno da se uvecavanjem ta razlika sve vise povecava.
S7 ima najnapredniji AF, a OP3 ne znam kakav tocno sistem koristi, ali je u svakom slucaju brzi od onog na LG G4...recimo na dnevnom svjetlu gotovo trenutno izostrava.
Jedina mana njegove kamere je u nekim situacijama zbilja cudan post-processing i ako to ne rjese nekom brzom nadogradnjom necu zadrzati taj mob...inace po svemu ostalom je fenomenalan.
Dnevno svjetlo nikad nije ni bilo problem. Svaki top model će ti dati odlične slike u dnevnim uvijetima..., problem su noćni uvijeti a tu je S7 bez premca. Jednostavno ti sa S7 u noćnim uvijetima dobiješ uvijek odličnu sliku. Nikad ne trebaš ponavljat. A tu se vidi prednost Dual pixel AF i otvor blenda od f1.7. Kod ostalih to nije tako. Također ovo izoštravanje slike je meni
, Jebi ga slika izgleda bolje pogotovo kad nekom pokažeš.
OP3 koristi laser auto fokus kao i HTC 10, G4, G5.
E pa sad, ja ti predocim dokaz i ti i dalje tvrdis svoje...ili si slijep ili si trol...nemam vise sto dodati na ovu temu, napravio sam tu malu usporebu zbog sebe prvenstveno pa sam podijelio ovdje...pametan ce iz prilozenoga shvatiti.

.
Za takve je najbolji i ovi obični fotoaparati..
.