Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.202
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Ajmo bacit ss svojih lunchera pozadina i wall-a

Uz sot tko zeli...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 23:58 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Nista posebno...funkcionalnost ispred estetike.😊

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i moj ss.

Wallpaper:

http://imgur.com/KrvJGUz

P.S. sretan Uskrs svima. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Razmišljam o zamjeni 6S za S7 Edge, jedino me brine izoštravanje i "haloing" na fotkama... al to se valjda da softverski riješit.

Inače zamjena 6S 64GB sa par crtica za novi S7 Edge 32GB, koliko bi i tko trebao doplatit?

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina

Ti bi trebao a sad koliko dogovori se sa musterijom no nebi trebao pretjerano jer je 6s sa 64gige jos uvijek zvijerka ;-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2016 20:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Razmišljam o zamjeni 6S za S7 Edge, jedino me brine izoštravanje i "haloing" na fotkama... al to se valjda da softverski riješit.

Inače zamjena 6S 64GB sa par crtica za novi S7 Edge 32GB, koliko bi i tko trebao doplatit?

Pa imaš RAW mod, koji to, a i sve ostalo riješava :-)

18 godina

Di se ukljuchi raw mode ☺

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo moj ss od danas, ja zadovoljan s baterijom a i kamerom... Evo jedna onako brzinska, izvađen mob iz džepa, dvoklik home tipka i okinuta fotka, nisam stručnjak ali mi ovo izgleda više nego ok...

https://www.dropbox.com/s/vgew2g901f2v8qu/20160318_125619.jpg?dl=0
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo moj ss od danas, ja zadovoljan s baterijom a i kamerom... Evo jedna onako brzinska, izvađen mob iz džepa, dvoklik home tipka i okinuta fotka, nisam stručnjak ali mi ovo izgleda više nego ok...

https://www.dropbox.com/s/vgew2g901f2v8qu/20160318_125619.jpg?dl=0
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ne znam zašto mi je dva puta stavio isti post ali evo ono što fali, home screen, kod mene je basic TouchWiz and I love it

0 0 hvala 0
12 godina
RAW mozes ukljuciti samo dok si u PRO mode kamere, a naci ces ga u postavkama.
13 godina
Imam problema otkad sam stavio memorijsku karticu mi se poceo resetirat mob. Al od jednom Samo se resetira.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zviznemte kaže...
Imam problema otkad sam stavio memorijsku karticu mi se poceo resetirat mob. Al od jednom Samo se resetira.

Kopiraj sve s nje na komp i neka je mob. formatira. Onda vrati sve natrag i trebalo bi biti ok. 

18 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
QuidZz kaže...
zviznemte kaže...

Kopiraj sve s nje na komp i neka je mob. formatira. Onda vrati sve natrag i trebalo bi biti ok. 

Prije nego sta sam je bio stavio 1. put sam je bio formatirao.

15 godina
odjavljen

Evo i moj Galaxy S7. Prezadovoljan sam za sad. Nikad nisam toliko slikao koliko sad slikam. Kamera je super, kao i sve ostalo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 1:33 (patoHD).

2 0 hvala 0
11 godina
Jucer sam u westgate-u u samsungovom ducanu malo tipkao po s7 i s7 edge, i pored njih stavio svoju staru xperiu z3. Ekran s7 sam namjestio na max osvjetljenje i xperia ima dosta svjetliji ekran, onda bjela boja je daleko bjelija na xperiji, na samsungu je zuckasta, fluidnost je tu negdje

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bolje da vuce na zutu, ugodnije je za rad :)

2 0 hvala 0
11 godina
I ja sam razmišljao o tome, samo mi malo ne paše u ruci. Dosta mi je 'pimplav'. Imam osjećaj da će mi izetit iz ruke u prvih tjedan dana.
A i ovaj moj 6s radi 1x bolje od zadnjeg Note 4 koji sam imao.
Fali mi amoled i mass storage.
11 godina
Meni je ljepse vidit bijelo
18 godina

Bash ni meni to ne smeta a finije za rad 

Imho

11 godina
To je subjektivno. svatko ima svoj ukus, meni osobno, bjelo treba bit bijelo, a zuto zuto.... Ovako mi ostavlja dojam istrošenog ekrana. Al isto tako svjetlina ekrana nije baš nešto, niti fluidnost. Tipka home, je glasna. Naime iz reklama i komentara ljudi koji posjeduju s7, mislio sam da se radi o avionu, kad ono niš posebno

0 4 hvala 0
12 godina
neaktivan

Možda to ovisi i od načina zaslona koji je podešen u postavkama, vjerojatno je stavljeno na osnovno, prebaci na prilagodljivi zaslon pa ćeš vidit šta je bjelina . Kod mene je bijela boja bijela da ne može biti bijelja, čak ne smijem ni pojačati svjetlinu do kraja koliko blješti ta bjelina , a porediti tamo neku xperiu ili bilo koji drugi uređaj sa S7E po pitanju displaya je nonsens, svi ali baš svi relevantni ljudi iz smartphone svijeta su složni da je ovo na S7E najbolji display ikada ugrađen u smartphone bez obzira bio neko fan amoleda ili ne....o drugim stvarima se da diskutirati ali display 

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MatijaT30 kaže...
To je subjektivno. svatko ima svoj ukus, meni osobno, bjelo treba bit bijelo, a zuto zuto.... Ovako mi ostavlja dojam istrošenog ekrana. Al isto tako svjetlina ekrana nije baš nešto, niti fluidnost. Tipka home, je glasna. Naime iz reklama i komentara ljudi koji posjeduju s7, mislio sam da se radi o avionu, kad ono niš posebno

Ja ne znam šta si ti probao ali S7 nisi sigurno, ili samo namjerno pljuješ i trolaš ovdje...Pa logično je da će se home tipka čuti kad svaki dan dođe min 500 ljudi koji ju po min 10 puta stisnu, što predstavlja min 5000 stisaka dnevno. A mob je tu izložen od početka prodaje dakle od 11.3., što predstavlja 18 dana i min 90.000 stisaka home tipke od znatiželjnih korisnika do sada i onda ti dođeš i trabunjaš kako je home tipka glasna a ne želiš da uzmeš u obzir da su to izložbeni primjerci...Uzmi probaj xperiu Z5 u Sony Arena Centar, možeš ispeći jaje na njoj koliko vrela ...

12 godina
neaktivan
Ako ovo nije bijelo onda ja ne raspoznajem dobro boje i ispričavam se i odoh sebi odmah kupiti z3 a ovaj s7e ću nabit nogom

0 0 hvala 0
11 godina
Kako god da sam stavio svjetlinu u postavkama , kad sam stavio z3 pored s7, z3 ima vecu svjetlinu i bolju bijelu boju. Mozda je to do izlozenog primjerka, kroz par dana mozda zamjenim z3 za s7, al samo zato što je noviji mob
11 godina
S7 crni, ne edge, u westgateu u samsung ducanu
11 godina
Ajd mi molim te objasni sta si mislio postic printskrinom kad netko tu sliku otvori na svom mobu ili pc-u, pa ta bjela boja koju si zelio prikazat sa slikama ovisi o ekranu koji ima onaj tko otvori sliku
15 godina
protjeran
neznam kak je na s7 jer nisam probal ali bi se to trebalo moci promjeniti u postavkama pod display mode ili kak vec (amoled cinema/photo, basic)
basic bi trebal imati najrealniji prikaz boja

1 0 hvala 0
18 godina

Matija izlozeni primjerak je out of box tj nije podesen 100%

Evo ja sam za test stavio obican i bijela je zuta fujfuj fuj a kad stavim na amoled fotografija ili prilagodljiv bijela je bijela ;-)

Moj PC  
4 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice