Stranice su trenutno nedostupne.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stranice su trenutno nedostupne.
Da li mi se isplati kupiti za 5.599kn u Sancta Domenica, ili da ga kupim preko interneta. Sto se tice interneta, nemam pojma di da ga trazim. A da prođem jeftino?
Može mala pomoć?
Da li mi se isplati kupiti za 5.599kn u Sancta Domenica, ili da ga kupim preko interneta. Sto se tice interneta, nemam pojma di da ga trazim. A da prođem jeftino?
Može mala pomoć?
preko njuškala nov zapakiran oko 4000kn.
Može mala pomoć?
preko njuškala nov zapakiran oko 4000kn.
+ poštarina tako da je puno.
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
Koliko vidim, vip je doš dignuo cijene jednokratnog plačanja u tarifama.
Očito su vidjeli da se dobro prodaje (vidim da po ST nisu dostupni nigdje u njihovim poslovnicama), pa su se odlučili ubrat još koju kunu.
Dno dna!!
A još mi je jače jutros, dvije cijene (stara i nova).
Ovisno gdje kliknete (kupi uređaj odmah ili pod ponuda i mobiteli na preplatu).
Tako da nema veze ko je kupio uređaj, bitno je samo da ima uredno ovjerenu garanciju i račun...
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
Koliko vidim, vip je doš dignuo cijene jednokratnog plačanja u tarifama.
Očito su vidjeli da se dobro prodaje (vidim da po ST nisu dostupni nigdje u njihovim poslovnicama), pa su se odlučili ubrat još koju kunu.
Dno dna!!
A još mi je jače jutros, dvije cijene (stara i nova).
Ovisno gdje kliknete (kupi uređaj odmah ili pod ponuda i mobiteli na preplatu).
Danas je svima ista cijena - i kupi uređaj odmah, i pod ponuda - mobiteli na preplatu, 199kn s XXL+ pretplatom, a prošli tjedan bila 9 kn !
Danas je svima ista cijena - i kupi uređaj odmah, i pod ponuda - mobiteli na preplatu, 199kn s XXL+ pretplatom, a prošli tjedan bila 9 kn !
Blagdanska akcija 
S7 edge stvarno ima odličan battery life.
Mislim da ću piknut sebi jednoga sljedeći tjedan.
Kako da ga ugasim
Kako si ga i upalio ;) Iste tipke home vol down and power
To sam isao raditi jer mi nije htio otvoriti play store preko wifia
S7 se spojio normalno na njega i internet je radio ali u play store nije htio ući preko wifia. Promijenio sam mob stavio u LG spojio s7 i sad radi sve normalno.
U čemu bi mogao biti problem jer ovaj lg mi je slab da bi ga koristio kao ruter.
toliko o Snapu 
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_exynos_8890_vs_snapdragon_820_speed_test-news-17429.php
S7 edge stvarno ima odličan battery life.
Mislim da ću piknut sebi jednoga sljedeći tjedan.
Obavezno napiši koliko si pljunuo !
Ima li ove godine edge zaslon više mogućnosti/funkcija zbog kojih se isplati uzeti Edge verziju ispred "običnog" S7 (osim što ljepše izgleda
)?
ima 
ima 
Lijepo je znati 
bdw ekipa kaj ste isprobali preko VR-a i jeste se naviknuli na pixeliziranost kod pojedinog contenta 
Imam dvojbu?
Ako rootam mobitel, gubim garanciju, ako ga unrootam, dali garancija vrijedi i dalje?
Neki kažu da neki ne. Nznm recite mi vi?
Hahaha, a necu ga rootat. To mi trenutno nije u namjeri. NEgo samo se raspitujem, ne samo za ovaj mob, nego inace za sve mobitele. :D
Ne znam zasto ljudi imaju misljenje da root sluzi samo da ubrza smartfon? To je toliko vise od toga, a kontrola procesora je samo mali dio..
To je ko da kazes da ne znas zasto bi netko dodao ksenonke kad auto i ovako ide brzo.. Ne bas tako al slicno
youtube.com/mislavbusic