Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.308
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Au pa zasto bas ta maska?
Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina

Da li mi se isplati kupiti za 5.599kn u Sancta Domenica, ili da ga kupim preko interneta. Sto se tice interneta, nemam pojma di da ga trazim. A da prođem jeftino?

Može mala pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zviznemte kaže...

Da li mi se isplati kupiti za 5.599kn u Sancta Domenica, ili da ga kupim preko interneta. Sto se tice interneta, nemam pojma di da ga trazim. A da prođem jeftino?

Može mala pomoć?

preko njuškala nov zapakiran oko 4000kn.

11 godina
Dario7 kaže...
zviznemte kaže...

Može mala pomoć?

preko njuškala nov zapakiran oko 4000kn.

+ poštarina tako da je puno.

13 godina
Ne volim bas uzimat preko njuškala pogotovo još ako nije iz mog grada. Imam loših iskustva
12 godina
neaktivan
Pa nemoj uzimati na pamet, kupi od nekog ko je uzeo na produženje ugovora.. Tako sam ja uzeo s7 edge za 5000KN imam dvije godine oficijelne garancije i nema brige... Uštedio 1400KN, tako da kad ga budem prodavao neću puno ni izgubiti...
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
13 godina
Ima na njuskalo jedan koji je dobio preko firme i ima garanciju . Za garanciju me nece nigdje nista pitat u vezi te firme ili? Ako ikad bude nesto za popravak
16 godina

Koliko vidim, vip je doš dignuo cijene jednokratnog plačanja u tarifama.

Očito su vidjeli da se dobro prodaje (vidim da po ST nisu dostupni nigdje u njihovim poslovnicama), pa su se odlučili ubrat još koju kunu.

Dno dna!!

A još mi je jače jutros, dvije cijene (stara i nova).

Ovisno gdje kliknete (kupi uređaj odmah ili pod ponuda i mobiteli na preplatu).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Garancija ne prati firmu već uređaj, tako da ne bi smjelo biti problema... Ja sam svojedobno uzeo s5 od lika koji ga uzeo na firmu i na jednoj svadbi se napijem i pogodi me pjesma i razbijem staklo kamere na mobitelu i ujedno ostetim i kameru... Naručio preko ebay novo staklo za kameru i zamijenio ga sam sebi i onda otišao i reklamirao kameru kao da neće da fokusira dobro, predao garanciju i dobio ugrađenu novu kameru 👍👍👍
Tako da nema veze ko je kupio uređaj, bitno je samo da ima uredno ovjerenu garanciju i račun...
Please dont call me arrogant, but Im European champion and I think Im a special one.
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Koliko vidim, vip je doš dignuo cijene jednokratnog plačanja u tarifama.

Očito su vidjeli da se dobro prodaje (vidim da po ST nisu dostupni nigdje u njihovim poslovnicama), pa su se odlučili ubrat još koju kunu.

Dno dna!!

A još mi je jače jutros, dvije cijene (stara i nova).

Ovisno gdje kliknete (kupi uređaj odmah ili pod ponuda i mobiteli na preplatu).

Danas je svima ista cijena - i kupi uređaj odmah, i pod ponuda - mobiteli na preplatu, 199kn s XXL+ pretplatom, a prošli tjedan bila 9 kn !

16 godina
Dany-os kaže...

Danas je svima ista cijena - i kupi uređaj odmah, i pod ponuda - mobiteli na preplatu, 199kn s XXL+ pretplatom, a prošli tjedan bila 9 kn !

Blagdanska akcija 

S7 edge stvarno ima odličan battery life.

Mislim da ću piknut sebi jednoga sljedeći tjedan.

13 godina
Htio sam napraviti hard reset i otvorio mi je odin mode.
Kako da ga ugasim
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Kako si ga i upalio ;) Iste tipke home vol down and power

12 godina
neaktivan
Probaj ponovno istu kombinaciju tipki ali malo duže držati trebalo bi ga resetirati... Vol down+power+home i cca 15-ak sec drži... Kod mene to funkcionira
13 godina
Uspio sam drzeci par sekundi home+vol up/down+power

To sam isao raditi jer mi nije htio otvoriti play store preko wifia
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I opet nece -.-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Znači nznm zašto imam htc desire 310 i taj mob mi sluzi kao ruter.
S7 se spojio normalno na njega i internet je radio ali u play store nije htio ući preko wifia. Promijenio sam mob stavio u LG spojio s7 i sad radi sve normalno.
U čemu bi mogao biti problem jer ovaj lg mi je slab da bi ga koristio kao ruter.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

S7 edge stvarno ima odličan battery life.

Mislim da ću piknut sebi jednoga sljedeći tjedan.

Obavezno napiši koliko si pljunuo !

14 godina

Ima li ove godine edge zaslon više mogućnosti/funkcija zbog kojih se isplati uzeti Edge verziju ispred "običnog" S7 (osim što ljepše izgleda )?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

ima

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 11:04 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

ima

Lijepo je znati 

18 godina

bdw ekipa kaj ste isprobali preko VR-a i jeste se naviknuli na pixeliziranost kod pojedinog contenta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imam dvojbu?

Ako rootam mobitel, gubim garanciju, ako ga unrootam, dali garancija vrijedi i dalje?

Neki kažu da neki ne. Nznm recite mi vi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ne znam zašto bi ga rootao kad mob leti "i ovako i onako"... Ako nisi fan tw-a stavi novu premium i dobro je... Neki dan se brineš da li će ti vrijedit garancija a sad bi rootao i svojim postupcima namjerno gubio garanciju... Sorry ali ne vidim logiku tu nikako... Ja osobno i nisam neki fan rootanja ajde da je stariji mob pa ok ali ovako... Ali opet to sam samo ja, 100 ljudi 100 ćudi...
13 godina
drinkoholic kaže...
Ne znam zašto bi ga rootao kad mob leti "i ovako i onako"... Ako nisi fan tw-a stavi novu premium i dobro je... Neki dan se brineš da li će ti vrijedit garancija a sad bi rootao i svojim postupcima namjerno gubio garanciju... Sorry ali ne vidim logiku tu nikako... Ja osobno i nisam neki fan rootanja ajde da je stariji mob pa ok ali ovako... Ali opet to sam samo ja, 100 ljudi 100 ćudi...

Hahaha, a necu ga rootat. To mi trenutno nije u namjeri. NEgo samo se raspitujem, ne samo za ovaj mob, nego inace za sve mobitele. :D

14 godina
neaktivan

Ne znam zasto ljudi imaju misljenje da root sluzi samo da ubrza smartfon? To je toliko vise od toga, a kontrola procesora je samo mali dio..

To je ko da kazes da ne znas zasto bi netko dodao ksenonke kad auto i ovako ide brzo.. Ne bas tako al slicno

youtube.com/mislavbusic

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hahaha pa i napisao sam da se baš ne razumim u to 100% tako da svejedno, samo - no hard feelings - nisam znao da ksenonke služe za ubrzanje 😁

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
I da, svima na na forumu koji slave Uskrs, ovako malo ranije želim sretan, radostan i blagoslovljen Uskrs...pazite da ne polupate jaja 😁😁

0 0 hvala 1
18 godina

Jedan od boljih razloga za root - AdAway

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 20:09 (Sil).

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice