Mobitel je stvarno prekrasan i tko god kaže drugačije, zaista mu je ukus nikakav.
Nisam zaljubljenik u zakrivljeni zaslon, ali mobitel izgleda prelijepo.
Ja dolazim sa lg g4 i slazem se u potpunosti sa istim
Cak mi je 6edge /+ malo ruzniji jer mu je zadnja strana spichastija te kamera ispupchena dok u 7 edge su to popravili
Tko ima 6 seriju nema potrebe ga nabavit svi stariji od sammya ili nekog drugog slobdno preporucam
Bio sam skeptican sa zlatnim ali uzivo izgelda mrak i eto skoro nakon 2 tj od kad ga imam same rijeci hvale
Vrti igre ko kd sale ,VR stuff isto je malo pixeslizirano alibsam se vac navikao...bio je pod vodom isto radi bez zime ..i fora je kad mi javi da se mora osushit prije punjenja ...jos ga necu rootat je nema potrebe :-)
Prestanite se opterecivati detaljcicima, ja sam na par dana u Sloveniji na godisnjem i mislim koristiti iskljucivo S7E sto se fotica tice i uopce ne sumnjam da se nece iskazati kako za video tako i za fotke.
Ti si moj čoek, isto tak bil u Deželi za Novu, samo mob koristio, i bome da ti kažem slike čist dobro ispale, a ima i odličnih. Siguran sam da nećeš imat nikakvih problema 
doslo i na edge unlocked 
edit:baterija se sporije prazni nego inache 
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one.
Ma lažeš 100%.
(uskoro će ti se takvi javit.,ljubomora je gadna stvar)
Aj baš mi je drago da ti je mob 

U svakom slučaju ako ću kupovat mob bit će S7 edge. Vidim da ste svi zadovoljni i to mi je drago pročitat.
Ovu godinu je linija S7 bez konkurencije. Jedino tko se može približit je G5. Ovo sve ostalo nije vrijedno spomena (Na Iphone tu ne mislim)
Bojim se da 8 serija ne bude fail kao npr maknu propusnost,memory card i stave usb-c i 4k ekran
Ako S8 edge bude kao 7serija uz zadrzavanje 2k ekrana jaci soc i ostale novotarije na android N-u pa o vise zaobljenijim rubovima kao na note edgeu uz quick carge 3.0/4.0
Biche bomba :-)
Nisam ni ja zadnji mi je bio s3 :-)
Kompletan i fun mob :-)
Pozz
Jesu mozda dosao update da always on prikazuje notifikacije od whatss app,vibera i ostalih?
Stigla UAG - Magma maska. Prezadovoljan, izgleda brutalno. 
Ne želim govorit o učinkovitosti ove maske, jer sa navedenim nemam pretjerano iskustva.
Ali nikad nisam bio zagovornik ''kondoma'', jer sakrivaju svu ljepotu mobilnog uređaja.
IMHO., ovo kod tebe je toliko ružno, da me zaboli glava gledajući to.
Stigla UAG - Magma maska. Prezadovoljan, izgleda brutalno. 
Ne želim govorit o učinkovitosti ove maske, jer sa navedenim nemam pretjerano iskustva.
Ali nikad nisam bio zagovornik ''kondoma'', jer sakrivaju svu ljepotu mobilnog uređaja.
IMHO., ovo kod tebe je toliko ružno, da me zaboli glava gledajući to.
LOL. Tebi je ruzno, meni je prekrasno. O ukusima se ne raspravlja. 
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one.
Zna li netko, postoji li koji mobitel u prošlosti, koje je dolaskom bio cjenovno blizu ovome, ako gledamo naše operatere, a da je bez ugovorne obveze ?
Ako da, koliko se trebalo čekat na pad cijene??
Vjerujem da će kod operatera tek za godinu, dvije cijena pasti na onu koja se trenutno nudi na njuškalu. Al sve ovisi koja je tebi prihvatljiva cijena. Na njuškalu se već kreću okvirno oko 4000 kaj je po meni trenutno više nego povoljno.
Vjerujem da će kod operatera tek za godinu, dvije cijena pasti na onu koja se trenutno nudi na njuškalu. Al sve ovisi koja je tebi prihvatljiva cijena. Na njuškalu se već kreću okvirno oko 4000 kaj je po meni trenutno više nego povoljno.
Ma ne, nego čisto uspoređujem nešto, recimo edge model.
Znači, VIP bez ugovorne obveze 7999kn, dok je HT još skuplji 8598kn.
A za usporedbu, recimo u SD je cijena 6399kn.
Ma ne, nego čisto uspoređujem nešto, recimo edge model.
Znači, VIP bez ugovorne obveze 7999kn, dok je HT još skuplji 8598kn.
A za usporedbu, recimo u SD je cijena 6399kn.
Napumpana je cijena jer za raskid ugovora trebaš platiti: ili sve pretplate do kraja ili razliku u cijenu uređaja koji si dobio na povoljno zbog 12/24 mjesečne pretplate, ono što je povoljnije za tebe. Velikom cijenom uređaja u njihovoj ponudi oni se osiguravaju da u slučaju raskida platiš sve preostale pretplate.
Zasto? Oni su preduzece koje radi za profit...
Ajmo se decki vratiti na temu !