Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava

poruka: 5.608
|
čitano: 1.491.299
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S7 / S7 Edge - Rasprava
Nekidan se igrao malo sa S7 edge.
Mobitel je stvarno prekrasan i tko god kaže drugačije, zaista mu je ukus nikakav.

Nisam zaljubljenik u zakrivljeni zaslon, ali mobitel izgleda prelijepo.
18 godina

Ja dolazim sa lg g4 i slazem se u potpunosti sa istim

Cak mi je 6edge /+ malo ruzniji jer mu je zadnja strana spichastija te kamera ispupchena dok u 7 edge su to popravili

Tko ima 6 seriju nema potrebe ga nabavit svi stariji od sammya ili nekog drugog slobdno preporucam 

Bio sam skeptican sa zlatnim ali uzivo izgelda mrak i eto skoro nakon 2 tj od kad ga imam same rijeci hvale 

Vrti igre ko kd sale ,VR stuff isto je malo pixeslizirano alibsam se vac navikao...bio je pod vodom isto radi bez zime ..i fora je kad mi javi da se mora osushit prije punjenja ...jos ga necu rootat je nema potrebe :-)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stigao prvi update na S7.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ocean77 kaže...

Prestanite se opterecivati detaljcicima, ja sam na par dana u Sloveniji na godisnjem i mislim koristiti iskljucivo S7E sto se fotica tice i uopce ne sumnjam da se nece iskazati kako za video tako i za fotke.

Ti si moj čoek, isto tak bil u Deželi za Novu, samo mob koristio, i bome da ti kažem slike čist dobro ispale, a ima i odličnih. Siguran sam da nećeš imat nikakvih problema 

12 godina
Jos uvijek sam u Slo i punjac mi je cesto nedostupan satima iako imam power bank koji mi se pokazao kao potpuno beskoristan...S7E ima vrhunsku bateriju, cijeli dan izdrzi sto god radio...koristio sam ga i u bazenu...ovo je def. najsvestraniji mob s kojim se uopce nicim ne treba opterecivati...samo koristiti. :)

4 0 hvala 1
18 godina

doslo i na edge unlocked

edit:baterija se sporije prazni nego inache

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2016 22:19 (4mal).
12 godina
Sta reci, jucer cijeli dan bez punjaca...setnja šumom, bazeni, 6 km bicikliranja, ponovo bazeni...dosta snimanja videa, fotki, drustvene mreze, mail, forumi i na kraju dana gledanja jedne epizode serije (cca 45 min) i SOT ispao na kraju gotovo 8 sati!!!...ne znam dali je do updatea, ali ovoliko nisam nikada dobio.

8 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
👍
Baterija je definitivno pravo osvježenje i za mene. Prije sam imao note 5 (a prije njega z5 i s6) i uvijek sam morao oko 19-20 sati stavit ga malo na punjenje, dok s7 edge bez problema može izgurati cio dan uz jednako korištenje + uključen always on display. Kamera mi je također bolja jer većinom slikam djecu i bude tu dosta i low light fotografija i fotografija u unutarnjem prostoru, uz ovaj brzi fokus 9 od 10 slika ispadne ok, a kada slikate dvogodišnje i četverogodišnje dijete to je prilično dobar (odličan) rezultat 😉
Zaista su ovaj put složili jedan kompletan i lijep uređaj, konačno ne moram brinuti da li će mi baterija izgurati dan, da li će mi uspjeti fotografija od prve, da li će biti laga, otisak prsta uvijek od prve otključava (note 5 je skoro uvijek tražio popravni), prijem signala mi je također bolji (konačno na nivou iPhone a)👍... Nije perfektan ali šta se mene tiče i mojih potreba, sve što mi treba mu je iznad svih uređaja koje sam do sada imao tako da meni je odličan i nisam se ni malo pokajao što sam mijenjao note 5 za ovo čudo...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one.

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ocean77 kaže...
Sta reci, jucer cijeli dan bez punjaca...setnja šumom, bazeni, 6 km bicikliranja, ponovo bazeni...dosta snimanja videa, fotki, drustvene mreze, mail, forumi i na kraju dana gledanja jedne epizode serije (cca 45 min) i SOT ispao na kraju gotovo 8 sati!!!...ne znam dali je do updatea, ali ovoliko nisam nikada dobio.

Ma lažeš 100%.  (uskoro će ti se takvi javit.,ljubomora je gadna stvar)

Aj baš mi je drago da ti je mob 

14 godina
neaktivan

U svakom slučaju ako ću kupovat mob bit će S7 edge. Vidim da ste svi zadovoljni i to mi je drago pročitat.

Ovu godinu je linija S7 bez konkurencije. Jedino tko se može približit je G5. Ovo sve ostalo nije vrijedno spomena (Na Iphone tu ne mislim)

0 0 hvala 0
18 godina

Bojim se da 8 serija ne bude fail kao npr maknu propusnost,memory card i stave usb-c i 4k ekran 

Ako S8 edge bude kao 7serija uz zadrzavanje 2k ekrana jaci soc i ostale novotarije  na android N-u pa o vise zaobljenijim rubovima kao na note edgeu uz quick carge 3.0/4.0 

Biche bomba  :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 10:08 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ja nisam bas samsungoljubac, ali ovdje nemam prigovora...najkompletniji mob uopce do danasnjeg dana.
18 godina

Nisam ni ja zadnji mi je bio s3 :-)

Kompletan i fun mob :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pozz

Jesu mozda dosao update da always on prikazuje notifikacije od whatss app,vibera i ostalih?

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stigla UAG - Magma maska. Prezadovoljan, izgleda brutalno. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
QuidZz kaže...

Ne želim govorit o učinkovitosti ove maske, jer sa navedenim nemam pretjerano iskustva.

Ali nikad nisam bio zagovornik ''kondoma'', jer sakrivaju svu ljepotu mobilnog uređaja.

IMHO., ovo kod tebe je toliko ružno, da me zaboli glava gledajući to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 17:27 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
QuidZz kaže...

Ne želim govorit o učinkovitosti ove maske, jer sa navedenim nemam pretjerano iskustva.

Ali nikad nisam bio zagovornik ''kondoma'', jer sakrivaju svu ljepotu mobilnog uređaja.

IMHO., ovo kod tebe je toliko ružno, da me zaboli glava gledajući to.

LOL. Tebi je ruzno, meni je prekrasno. O ukusima se ne raspravlja. 

10 godina
Mislim da ovisi o godinama :)

5 0 hvala 0
12 godina
Uf, ova maska je fakat uzas. :D

7 0 hvala 0
12 godina
Uf, ova maska je fakat uzas. :D

1 1 hvala 0
11 godina
odjavljen
Meni su također takve maske ružne i mobitel jednostavno izgubi svoju draž. Izgled "spreman za rat".
Imam jednu malo robusniju za G4 i do prije neki dan sam ju nosio dok nisam nabavio drugu puno ljepšu. A ova robusnija bude za ekstremne prilike poput festivala, fešte i sl. di bi moglo bit svega.

1 0 hvala 0
12 godina
Ja imam Spigen Ultra Hybrid Clear koja jedva da se i vidi, a mobitel je u njoj maksimalno zasticen...pogotovo na bijelom S7E ta maska uopce ne dolazi do izrazaja i upravo zato ju i imam jer uopce ne sakriva mob.

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo jedan dobar comparison video od pocketnkow s7 vs 6s vs lumia 950 i baš se vidi koliko je dobro Samsung ove godine izbalansirao kameru, jednostavno neće te iznevjeriti niti razočarati u bilo kojim uvjetima
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one.

0 0 hvala 0
16 godina

Zna li netko, postoji li koji mobitel u prošlosti, koje je dolaskom bio cjenovno blizu ovome, ako gledamo naše operatere, a da je bez ugovorne obveze ?

Ako da, koliko se trebalo čekat na pad cijene??

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Vjerujem da će kod operatera tek za godinu, dvije cijena pasti na onu koja se trenutno nudi na njuškalu. Al sve ovisi koja je tebi prihvatljiva cijena. Na njuškalu se već kreću okvirno oko 4000 kaj je po meni trenutno više nego povoljno.

16 godina
kbenzema kaže...

Vjerujem da će kod operatera tek za godinu, dvije cijena pasti na onu koja se trenutno nudi na njuškalu. Al sve ovisi koja je tebi prihvatljiva cijena. Na njuškalu se već kreću okvirno oko 4000 kaj je po meni trenutno više nego povoljno.

Ma ne, nego čisto uspoređujem nešto, recimo edge model.

Znači, VIP bez ugovorne obveze 7999kn, dok je HT još skuplji 8598kn.

A za usporedbu, recimo u SD je cijena 6399kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 10:10 (zabranjeniples).
15 godina
zabranjeniples kaže...
kbenzema kaže...

Ma ne, nego čisto uspoređujem nešto, recimo edge model.

Znači, VIP bez ugovorne obveze 7999kn, dok je HT još skuplji 8598kn.

A za usporedbu, recimo u SD je cijena 6399kn.

Napumpana je cijena jer za raskid ugovora trebaš platiti: ili sve pretplate do kraja ili razliku u cijenu uređaja koji si dobio na povoljno zbog 12/24 mjesečne pretplate, ono što je povoljnije za tebe. Velikom cijenom uređaja u njihovoj ponudi oni se osiguravaju da u slučaju raskida platiš sve preostale pretplate.

11 godina
neaktivan
Nešto neopisivo ogavno.
10 godina
odjavljen

Zasto? Oni su preduzece koje radi za profit...

18 godina

Ajmo se decki vratiti na temu ! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 15:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice