Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.827.113
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
evil zlayo kaže...

Netko je na TMobile fejsu napisao (Za Extra total+ S tarifu)

- 3498 uz prednarudžbu

- 3798 bez

heh ja sam napravil predbilježbu, samo zato jer u SZK nisu znali koja bude cijena pa sam jučer to ispunil... nadam se da bude takva cijena... samo treba čekati da nazovu i kažu kako bude sa time :D

13 godina
neaktivan

3800 je službena cijena objavljena...sad, dal će preko prednarudžbe biti išta jefitnije to ćemo vidjeti dok stigne, ali i ako neće, opet je po meni dosta jeftino ako se uzme S+ i ako imaš između 18 i 28 god....plaćaš 70 kn, a dobiš jako puno

17 godina
neaktivan
Bojica kaže...
evil zlayo kaže...

Netko je na TMobile fejsu napisao (Za Extra total+ S tarifu)

- 3498 uz prednarudžbu

- 3798 bez

heh ja sam napravil predbilježbu, samo zato jer u SZK nisu znali koja bude cijena pa sam jučer to ispunil... nadam se da bude takva cijena... samo treba čekati da nazovu i kažu kako bude sa time :D

mene i dalje nisu nazvali. istinabog, prijavio sam se tek prije par dana. čekat ću još tjedan dana, ne žuri mi se nigdje, a 300kn je ugodan popust.

15 godina

pa baš zato i pitam... jer 300kn je 300kn... a ako če bit za predbilježbu 300kn popusta, možda još i koju kn spuste kad ga vip izbaci u prodaju...

ako dobiš još koje inf samo javi :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ga u vipu ali samo bijela 16gb -.-

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tu imate cijene u T-Mobile (na pretplatu):

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAGALAXYSIIIWHITE

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 11:53 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Trenutno imate mogućnost probati uređaj na Trgu Bana Jelačića (od 13:00 do 15:00)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bojica kaže...

pa baš zato i pitam... jer 300kn je 300kn... a ako če bit za predbilježbu 300kn popusta, možda još i koju kn spuste kad ga vip izbaci u prodaju...

ako dobiš još koje inf samo javi :P

zvala me iz VIPa mlada gospodična i rekla da me čeka mobitel. teška srca sam ju odbio :( čekam t-mobile.

16 godina
neaktivan

TMobile je jos za predstavljanja u Londonu bio spominjan kao glavni distributer, i prvo popunjavaju njihovu ponudu. Zato vip ima samo 16GB modele. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

pa kaj nema više nikog da podijeli svoja današnja iskustva s nama??? kako je bilo, kolko su ih dobili, jel ste dobili svoj primjerak?? ili ste tolko opsjednuti s njim da nemate vremena ovde nekaj napisati??? :D

14 godina
neaktivan

Ja otisao u vip centar i kupio. Taman poslije me zove vip da imaju moju predbiljesku i da mi salju aparat postom.Zahvalio sam se i rekao da je mrcina vec u mojim rukama. 

15 godina
neaktivan

Evo ovako. Danas sam otišao u T-Centar,i isprobao Samsung Galaxy S III. Imam 14 godina,8. sam razred,a mobitel mi jednostavno fenomenalno leži u ruci. Prvo što sam išo to je bilo odma pokretanje neke igrice,da vidim koliko brzo pokreće igrice itd.. Nije bilo interneta (htio sam testirati kakav je pri surfanju,nažalost,niasm mogao :S),al eto bilo je već predinstaliranih igrica (tetris i cut the rope),pokrenuo sam Cut The Rope,pokrenuo se u roku odma. Nema ama baš NIKAKVOG lagga,prvo kad sam ga uzeo i krenio otvarat aplikacije itd,mislio sam da je touch screen osjetljiviji,al onda sam shvatio da to brzo pokreće zbog procesora xD

Ekran je savršene dijagonale (ponavljam se xD),mob. fino leži u ruci. Kamera je odlična,kad stisneš gumbić za slikanje odma slika,skoro prije nego što si stiso hahah xD
Onda 'vako,ima opcija gore-desno u kutu da promjeniš kameru,dakle da koristiš prednju,i stvarno sam se ugodno iznenadio,jest da je kamera 1.9mpx,ali stvarno,kao da ima bar 4mpx kolko je dobra...sviđa mi se onaj burst shot opcija,u samo 2 sekunde (otprilike,nisam baš mjerio,al osjeti se) slika 8 fotografija i moš birat koje češ ostavit koje češ izbrisati. Ima fenomenalan multitasking (što se tiče izgleda i funkcionalnosti),pokrenuo sam internet (iako nema veze ali ipak to je aplikacija) 2 puta,pokrenuo sam 2 igrice,album,glazbu,videe,postavke,još nešto (al se nemogu sjetit da sam isus) i kad sam to sve stavio da radi u pozadini,mobitel je radio jednako fluidno kao i prije....

Tipkovnica je dosta ljepa (pokrenuo sam SMS)...i da,mobitel PUNO LJEPŠE izgleda nego na slikama,al ozbiljno...

Jedina mana što sam našo jest što kad stisneš tipku "back" (ona strelica za nazad  sa desne strane) i tipku hmm..neznam akko se to zove al ona druga tipka,ona kao za opcije valjda štali već..uglavnom kad stisneš bilo koju od te 2 tipke mobitel zavibrira,a to me strašno živciralo,pošto sam stalno to stisko xD

Uglavnom,kupujem ga čim dođe u sindikat preko policije :P

I da,izrada je fenomenalna.... 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pixeli nemaju veze....ako može snimati 720p video prednja kamera znači da mora biti jako dobra

pitanje, jel NFC radi samo sam drugom s3-jkom ili s bilo kojim mobom koji ima NFC

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 23:40 (mister11).
16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

pixeli nemaju veze....ako može snimati 720p video prednja kamera znači da mora biti jako dobra

pitanje, jel NFC radi samo sam drugom s3-jkom ili s bilo kojim mobom koji ima NFC

NFC treba raditi sa bilo kojim uređajem, ali S Beam (kao što već napisah u članku na blogu) radi samo sa S III.

14 godina

Također koristio danas u T-Centru.

Teška srca sam se morao prestati igrati s njim.

10 minuta je bilo malo {#}

Ekran je naprosto savršen (jer sam navikao već na SAMOLED - samo na S3 je razlika u DPI-ma tolika naspram S2 da je to ćudo).

Dakako, brz je, tu se nema što reći.

Odlično leži u ruci zbog takvog dizajna koji je malo inspiriran Nexusom.

Fluidnost TW-a je osjetno bolja nego na mom MIUI- na S2 (no MIUI još nije ispoliran).
No, kao što sam i očekivao, uživo je puno bolji/ljepši nego što sam zaključio iz slika/reviewa.

Sve u svemu, Samsung Galaxy S3 bi mogao (kao i prethodnik) biti Uređaj godine 2012! {#}

P.S. puno sreće i lijepih trenutaka budućim vlasnicima.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
Ekran je samoled pentile dok je na s2 samoled plus rgb pa nisu bas slicni,puno mi je veci dojam ostavio sgs2 kad sam ga vidio jer su boje iako nerealne ali boleeesne
max
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Ekran je samoled pentile dok je na s2 samoled plus rgb pa nisu bas slicni,puno mi je veci dojam ostavio sgs2 kad sam ga vidio jer su boje iako nerealne ali boleeesne

Nisam ni rekao da su identični.

Ali kao što rekoh, bolesni su.
Oba.

Dominacija crne {#} 

14 godina
neaktivan

odlican moj sljedeci mob definitivno.jos samo da je docekat 2015 da ga jamim za 500kn

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

6 0 hvala 5
14 godina
Bizarro kaže...

Tako se rade recenzije!

14 godina
neaktivan

Potpuno je nepotrebno razglabati o ekranu.Ekran je ČUDO!

16 godina
neaktivan

One S je i dalje tanji {#}

3 0 hvala 0
14 godina
berofx kaže...

One S je i dalje tanji {#}

One S je i dalje manjeg ekrana {#}

Samsung Galaxy SII (GT-I9100) @ stock XXWLPG 4.0.3 with Fluxxi kernel
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 23:38 (sudy_freak).
16 godina

Je otkljucan uredjaj u vipu?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huurux kaže...

Je otkljucan uredjaj u vipu?

Hvala

Da.Kupio sam ga u Vipu(samo uređaj) i radi na sve mreže.Čak mislim da operateri više ni ne zaključavaju jer sam jučer isprobao Sensation i Sgs2,kupljeni u Tele 2 na pretplatu,Sgs3,kupljen u Vipu, Samsung galaxy Ace,kupljen u T mobilu,na pretplatu i nijedan nije bio zaključan.

Što se S3 tiče,naišao sam na sitnicu koja me jako živcira.Naime,kapacitivne tipke i led dioda kad svijetle po danu,nije problem,ali u mraku,to je već druga priča.Kada svijetle,ne svijetle samo one nego i cijela okolna plastika pa to izgleda kao veliki svijetleći krugovi(na S2 nisam imao taj problem).Pretpostavljam da je to zbog bijele boje uređaja,ali svejedno živcira.Sve sam pogasio jer ne mogu gledati u to.Dalje,S Voice koji sam imao na S2 se rušio i blokirao,ali je sve lijepo razumio.Imena iz imenika sa hrvatskim izgovorom savršeno razumije.Na one blesave naredbe tipa: I love You ili I am sleepy ili You are beautiful, Hackani S Voice je uvijek imao neki simpatični odgovor.Ovaj orginalni S voice ku**a ne kuži.Na izgovor bilo kojeg imena iz imenika,shvati sasvim deseto,a one spomenute blesave naredbe uopće ne razumije.

Ne razumijem zašto hackana aplikacija radi neusporedivo bolje nego original.

EDIT:Našao sam na Xda korisnu stvarčicu:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703488

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.6.2012 22:36 (mnjikloh).
13 godina
Je jer im se ne isplati zakljucavat... Htc trazi da zakljuda svoje mobitele 100€ od operatera... A u vipu se moze svaki mob otkljucat za 400kn pa je blesavo
max
17 godina
neaktivan

bio u westgateu. u vipu ima desetak uređaja (16gb). u tmobileu ima, ali ne ide bez rezervacije. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel imaju u ponudi plavu verziju ili se ta još čeka? Kakvo je stanje sa 32Gb verzijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedan velik ali vrijedan review Samsung Galaxyja S III http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-s3-1078667/review/page:1#articleContent

Odličan review! Kom se da čitati nek ga čita,isplati se :P

(ako je bio link,sryte,ne pratim temu od početka)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eto, danas isproban, ne mogu reći ništa što već nije. Isprobao, impresionira u svakom pogledu. Neću sad tražiti dlake u jajetu. Jedna stvar koja me iznenadila je da ga u Vž imaju ali ne za one koji su ga naručili i koji bi naravno po meni trebali imati prednost (ja), nego za one koji slobodno ušeću i uzmu ga bez ćekanja. Znači, ja ga naručih i kaže mi tip da im jednostavno ne mogu ostavit pare nego da moram čekati svoj prednaručeni primjerak.(dal je tako i u ostatku hr?) Nisam previše ulazio u raspravu samo sam mu htio ukazati da je idiot i da to nema logike al što ćeš. No ima jedna stvar koja me, u najmanju ruku iznenadila. Njegova veličina. Imao sam i do sad smartphone al ovo je tolko veliko i močno da izaziva respekt. Pa, slijedom toga imam pitanje za okorjele smartphonaše. Jbt, pa gdje to vi nosite? Ne mislim kupovati torbicu da bih ga prenosio a u džep mi ne stane da ga .......

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice