Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.822.535
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kao što vjerovatno znate Samsung je imao problema sa proizvodnjom plavih poklopaca, ali sada su počele isporuke i u plavoj boji. Međutim, ne izgleda kao na onim prvim slikama, nego su to promijenili nekako te sada izgleda puno bolje nego na početku. Ja sam iznenađen kako dobro izgleda u ovoj boji sada. Pogledajte video.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
maks0806 kaže...
ajd koji su to problemi s hox om molim te reci? stvar je osobnih preferenci i subjektivno je rec koji je bolji isprobo sam danas sgs3 i uopce me nije dojmio nakon mjesec i pol koristenja one x-a.ekran mi je osobno bolji na one x-u jer su boje realne i vrhunski saturirane,ugodniji mi je u ruci i dizajnom je miljama ispred gs3 meni. al glupo je govorit o problemima s hoxom kojih nema. sad vise nije ko prosle godine kad je sensation bio gro bolji od sgs2 sad je napeto

OneX ima ogroman problem s gubitkom signala

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
Medikus kaže...
maks0806 kaže...
ajd koji su to problemi s hox om molim te reci? stvar je osobnih preferenci i subjektivno je rec koji je bolji isprobo sam danas sgs3 i uopce me nije dojmio nakon mjesec i pol koristenja one x-a.ekran mi je osobno bolji na one x-u jer su boje realne i vrhunski saturirane,ugodniji mi je u ruci i dizajnom je miljama ispred gs3 meni. al glupo je govorit o problemima s hoxom kojih nema. sad vise nije ko prosle godine kad je sensation bio gro bolji od sgs2 sad je napeto

Previše si subjektivan jer imaš One X. Da imaš SGS 3, isto tako bi i njega hvalio.

Problema sa One X ima, htio ti to priznat ili ne, cijela jedna serija koja je eto nekim nevjerojatnim čudom završila na Balkanu. Kako, zašto, ne znam. Ali znam da tih problema ima.

Po meni niti S3 niti OneX nisu vrijedni kupnje, previše je grešaka kod oba uređaja

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 11:16 (Kordy).
16 godina
neaktivan

ma ima sa svime i svacime, od problema sa ekranom, prijemom signala (bilo gsm ili wifi),.... doslovno svega ima. ali ovi lik ima vec dosta vremena ovakve ispade, govori da je imao sve i svasta, a nikad dokaza, tako da mu dosta ljudi i ne vjeruje na forumu.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan

Ha, cuj Kordy, i S2 te Sensation su imali dosta gresaka. A prije njih i Desire i GS...

Tako da ono, sve se ponavlja

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
maks0806 kaže...

A da li mozes molim te argumentirati po cem je to kao Sensation gro bolji od SGS2?

14 godina
neaktivan

Koji točno problemi muče S3?Za HOX znam jer mi je bio u planu kupnje ,ali onda sam istraživao i naišao na brdo problema koji ljudi spominju.Imam S2 i nikad nisam imao poteškoća.HOX je naravno ispao iz igre i sad je S3 na njegovom mjestu,ali ako je i on pun grešaka,možda je bolje ostati na provjerenoj dvojci!?

16 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Koji točno problemi muče S3?Za HOX znam jer mi je bio u planu kupnje ,ali onda sam istraživao i naišao na brdo problema koji ljudi spominju.Imam S2 i nikad nisam imao poteškoća.HOX je naravno ispao iz igre i sad je S3 na njegovom mjestu,ali ako je i on pun grešaka,možda je bolje ostati na provjerenoj dvojci!?

Nije pun grešaka ali kao i sa svima, problema se nađe. Bilo je slučajeva žućkastog ekrana, lakog pucanja kućišta odnosno stakla na prednjoj strani, diskonektanje wifija zbog power savinga (ako isključiš power saving za wifi onda je sve ok ali onda fino cucla bateriju...) i slične sitnice... Izgleda da je onaj srebrni okvir, odnosno boja na njemu jako loše kvalitete jer se čovjeku unutar 2 tjedna počela izlizivati... Imaš na XDA popis "Known faults".

Mene trenutno dosta muči to oko kvalitete izrade, ako je istina da se tako lako grebe, lomi, puca i troši... to mi predstavlja problem. Namjeravam koristiti body case (ali neki tanji gumeni) i screen protector ali svejedno... Ako je istina da su toliko usrali kvalitetu izrade to baš i nije pohvalno.

Btw. ako nekog zanima, pebble blue ne izgleda kao na slikama, sa tom verzijom je bilo problema pa je povučena, zato i kasni za bijelom verzijom, novi pebble blue zapravo izgleda ovako:

http://cs.vg/IMG_2689.jpg

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:08 (Minoza).
14 godina
Minoza kaže...
mnjikloh kaže...

Nije pun grešaka ali kao i sa svima, problema se nađe. Bilo je slučajeva žućkastog ekrana, lakog pucanja kućišta odnosno stakla na prednjoj strani, diskonektanje wifija zbog power savinga (ako isključiš power saving za wifi onda je sve ok ali onda fino cucla bateriju...) i slične sitnice... Izgleda da je onaj srebrni okvir, odnosno boja na njemu jako loše kvalitete jer se čovjeku unutar 2 tjedna počela izlizivati... Imaš na XDA popis "Known faults".

Mene trenutno dosta muči to oko kvalitete izrade, ako je istina da se tako lako grebe, lomi, puca i troši... to mi predstavlja problem. Namjeravam koristiti body case (ali neki tanji gumeni) i screen protector ali svejedno... Ako je istina da su toliko usrali kvalitetu izrade to baš i nije pohvalno.

Nije da copram ili pokušavam hejtat, spamat, ali volio bih da se na ovo odazove i komentira kolega forumaš Mitsuoka ili gospodin Petrić, ako se ne varam, koji su bili na prezentaciji, čisto da čujem njihovo mišljenje i stav spram ovakvih detalja, koji hvala Dragom Bogu nem niti u tragovima kod HOX-a {#} {#} !!!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nije da copram ili pokušavam hejtat, spamat, ali volio bih da se na ovo odazove i komentira kolega forumaš Mitsuoka ili gospodin Petrić, ako se ne varam, koji su bili na prezentaciji, čisto da čujem njihovo mišljenje i stav spram ovakvih detalja, koji hvala Dragom Bogu nem niti u tragovima kod HOX-a {#} {#} !!!! 

Ah,problemi,problemi... Odi na XDA i HOX sekciju pa ćeš vidjet šta je pravi popis problema... I to pravih problema,ne ovakvih... {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
16 godina
neaktivan

Evo odazivam se. Prije ovakvih komentara pogledaj predstavljanje HOXa i kako se kasnije sve razvilo sa problemima. Isto tako kod SIII nema toliko uredaja sa problemom koliko je sa HOXom. Odredeni su forumasi zamijenili i po 4 HOXa, tako da se nema sto komentirat. U vezi kvalitete izrade, zasto nisi spomenuo i fail bijelog HTCa kojemu se gulila boja? 

Jednostavno, HOX je trenutno pogodilo puno vise problema, koji su puno nezgodniji. U prosloj seriji je S II imao probleme sa maticnima, prije njega Desire, i oba sam ih imao bez problema, ali nisam nikad poricao da nisu imali nikakvih problema.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ne slažem se iz samo jednog razloga... Oni na prezentaciji nisu mogli doživjeti kako se mobitel ponaša kroz neko vrijeme (par dana, tjedan, dva ili više...) prilikom normalne upotrebe. Meni je dovoljno bilo vidjeti nekoliko slika nakon cca tjeda dana normalnog korištenja da se uvjerim da je kvaliteta izrade ispod nivoa. Moj Vivaz nakon skoro dve godine tako ne izgleda, tek se prije koji mjesec počela trošiti srebrna boja na plastici, dok je X10 još uvijek netaknut. Ekran se navodno izgrebe unutar 3-4 sata korištenja, od prstiju, ok, možda je to neki coating gore ali svejedno ne izgleda lijepo (vidio sam slike)...

Samo da se razumijemo, ne pljujem ja po S3, upravo njega i namjeravam uzeti, samo upozoravam da je vjerovatno pametno koristiti case i screen protector jer izgleda da kvaliteta izrade nije baš na nivou.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 13:54 (Minoza).
17 godina
Minoza kaže...
Ekran se navodno izgrebe unutar 3-4 sata korištenja, od prstiju, ok, možda je to neki coating gore ali svejedno ne izgleda lijepo (vidio sam slike)...

Izvor?

Ključna riječ u toj rečenici je navodno 

16 godina
neaktivan
stiffler kaže...
Minoza kaže...
Ekran se navodno izgrebe unutar 3-4 sata korištenja, od prstiju, ok, možda je to neki coating gore ali svejedno ne izgleda lijepo (vidio sam slike)...

Izvor?

možda je mislio na ovu sliku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 15:17 (seneka).
16 godina
neaktivan
stiffler kaže...
Minoza kaže...

Izvor?

"Navodno" se odnosilo samo na vrijeme potrebno da se to desi. Izvor je kao i obično, XDA:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1689382&highlight=glass+my+ass

Nisam siguran dali sam u tom threadu vidio te slike ili u nekom drugom... Ključno je to da je čovjek tvrdio da se to desilo već unutar par sati korištenja, od prstiju i od džepa (nije ništa imao u džepu osim moba). Probat ću naći slike... Da je to izoliran slučaj ne bih se uopće obazirao ali velik broj ljudi prijavljuje istu stvar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.6.2012 15:09 (Minoza).
13 godina
neaktivan

bio danas u vip-u i t-mobile, probao SGS3, SGS2 i HOX....SGS3 jako lijepo, zbilja ne štuca nigdi, kaj god da mu radiš, SGS2 štuca dosta, ali mi se isto jako sviđa, HOX - dok sam ga uzeo u ruke shvatio sam da je onaj fizički home button po meni super i neka ga ne miču nikad...ugl, čak je malo i štucao na momente i nikako mi se samo sučelje ne sviđa....tako da nisam promjenio mišljenje :D

13 godina

Kako to da moj HOX nema fizičku HOME tipku :S ...e da ,i ja bi htio isprobati SGS3 ,u kojem centru ga imaju za isprobati? Tnx!

13 godina
neaktivan

krivo si shvatio....htio sam reći da mi je HOX bez home buttona neupotrebljiv (kriva riječ, ali ne znam bolju :D)...ugl, volim home button na galaxy-u...imaš na trgu (gajeva), arena centar i city centar one...vip centar

17 godina
neaktivan

CITY CENAR ONE, (nije EAST) vip dućan. Vidio ga u subotu kad sam sa ekipom bio tamo..

17 godina

fizicka home tipka je ok osim ako nije sranje ko na iphone.u pa pa pocne stekat svakom drugom

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

bio danas u vip-u i t-mobile, probao SGS3, SGS2 i HOX....SGS3 jako lijepo, zbilja ne štuca nigdi, kaj god da mu radiš, SGS2 štuca dosta, ali mi se isto jako sviđa, HOX - dok sam ga uzeo u ruke shvatio sam da je onaj fizički home button po meni super i neka ga ne miču nikad...ugl, čak je malo i štucao na momente i nikako mi se samo sučelje ne sviđa....tako da nisam promjenio mišljenje :D

nemoj se vodit tim mobitelima u centrima osim ako su potpuno novi (op.a. sgsii) jer se ne gase po koju godinu, ljudi svasta prckaju, pa cak i pokvare (op.a. note u vip centru u splitu ima pokvaren ts input, pa ne mozes nista)

13 godina

istina ,ja sam tako galaxy note isprobavao u West gate-u bio je gotovo neupotrebljiv,"gušio se" a znamo da "u naravi" nije tako

13 godina
mister11 kaže...

krivo si shvatio....htio sam reći da mi je HOX bez home buttona neupotrebljiv (kriva riječ, ali ne znam bolju :D)...ugl, volim home button na galaxy-u...imaš na trgu (gajeva), arena centar i city centar one...vip centar

Tnx 4 info za centre za SGS 3 ,istina ja imam HOX mjesec dana a prije njega sam imao SGS2 i još mi fali fizička home tipka i to najviše za lock/unlock ,ova "power" na HOX-u ko da je na Mount everest-u :@

17 godina
odjavljen

Najbolji review SIII vs HOX: 

Po meni je SIII pobjednik iako oba imaju prednosti i nedostatke.

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Danas sam ga imao u rukama i mogu samo reći da je to definitivno moj idući tel. Uživo je puno ljepši,čak i bijeli(nikad nisam volio bijele telefone) izgleda čudo.

Rekla mi je prodavačica da će sami uređaj koštati 16gb 5000 kn,a 32gb 5300 kn

č

16 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Danas sam ga imao u rukama i mogu samo reći da je to definitivno moj idući tel. Uživo je puno ljepši,čak i bijeli(nikad nisam volio bijele telefone) izgleda čudo.

Rekla mi je prodavačica da će sami uređaj koštati 16gb 5000 kn,a 32gb 5300 kn

č

Gdje to i kada će biti dosupan?

Btw. ovo za tmobile... frenda zvali, mene nisu iako sam rezervirao. Možda zovu samo tmobile korisnike? Netko je rekao da 16.og kreće isporuka, jel to znači da će 16.og biti u prodaji u centru ili kreće isporuka ovima koji su se predbilježili i koje su zvali?

13 godina
ma nemojte uzimat sgs3 čekajte sgs4
ha,ha,ha,ha
ZAŠTO NEKE ŽENSKE NOSE MUŠKE SATOVE?
Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam ga isto danas probao malo u City Oneu (Vip Centar). Izvrsno leži u ruci, meni osobno bolje nego One X. Tw je i dalje malo lagav i ni blizu fludian kao AOSP launcher.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nek se nitko ne ljuti danas isprobao sgs3 koji nam je stigao preko Bugarske :P i bio sam dosta razočaran. Osječaj je da če se i on poput svoje starije brače pretvoriti u ružno škripavo pače nakon par mjeseci korištenja. Čini se ko da  taj mobitel skupa drži ekran i ko da je sve na njega naljepljeno. Ekran je odličan btw ali ostatak je baš razočaravajuć. Ako ste naviknuti na android onda če vam se činit super glatko (u usporedbi s recimo sgs) ali inače je primjetno zastajkivanje što mi je nevjerovatno.

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Gdje to i kada će biti dosupan?

Btw. ovo za tmobile... frenda zvali, mene nisu iako sam rezervirao. Možda zovu samo tmobile korisnike? Netko je rekao da 16.og kreće isporuka, jel to znači da će 16.og biti u prodaji u centru ili kreće isporuka ovima koji su se predbilježili i koje su zvali?

Bio sam konkretno u Vipu u Rijeci.Neznaju točno kada,ali Samsung je objavio da je službeni datum lansiranja 14.06.Također su objavili da će uređaj biti dostupan kod operatera i Samsung partnera(Europatrade).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice