Nek se nitko ne ljuti danas isprobao sgs3 koji nam je stigao preko Bugarske :P i bio sam dosta razočaran. Osječaj je da če se i on poput svoje starije brače pretvoriti u ružno škripavo pače nakon par mjeseci korištenja. Čini se ko da taj mobitel skupa drži ekran i ko da je sve na njega naljepljeno. Ekran je odličan btw ali ostatak je baš razočaravajuć. Ako ste naviknuti na android onda če vam se činit super glatko (u usporedbi s recimo sgs) ali inače je primjetno zastajkivanje što mi je nevjerovatno.
primjetno zastajkivanje??? jel možda tebi neš s očima nije ok (ili možda imaš mogućnost da vidiš bolje nego ostali) ili je ipak Bugarska kriva??? ja sam ga natrpao s negdi 10 procesa (net, s voice, cut the rope :d i ostalima), i mučio ga i ništa...
EDIT: ajde molim nekog ko je napravio predbilježbu i kog su zvali da napiše samo ovdje cijenu...mene bi recimo zanimala cijena samog uređaja ili S ili M total+ tarifi jer bi mi bila najbolji orjentir, ali i bilo kakav drugi info je dobar :D

kada želim kupiti mob na PBZ Maestro, kredu na njoj odobrenu, uz pokretanje nove tarife, plaćanje trajnim nalogom i sto drugih čuda, uglavnom, trebali su mi već i platiti da ga imam, i dostaviti doma na srebrnom pladnju
!!!!
Ako ga upecam, očekujte i od mene slike i recenziju.
max