Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.847.201
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
chemmy kaže...

Nek se nitko ne ljuti danas isprobao sgs3 koji nam je stigao preko Bugarske :P i bio sam dosta razočaran. Osječaj je da če se i on poput svoje starije brače pretvoriti u ružno škripavo pače nakon par mjeseci korištenja. Čini se ko da  taj mobitel skupa drži ekran i ko da je sve na njega naljepljeno. Ekran je odličan btw ali ostatak je baš razočaravajuć. Ako ste naviknuti na android onda če vam se činit super glatko (u usporedbi s recimo sgs) ali inače je primjetno zastajkivanje što mi je nevjerovatno.

primjetno zastajkivanje??? jel možda tebi neš s očima nije ok (ili možda imaš mogućnost da vidiš bolje nego ostali) ili je ipak Bugarska kriva??? ja sam ga natrpao s negdi 10 procesa (net, s voice, cut the rope :d i ostalima), i mučio ga i ništa...

EDIT: ajde molim nekog ko je napravio predbilježbu i kog su zvali da napiše samo ovdje cijenu...mene bi recimo zanimala cijena samog uređaja ili S ili M total+ tarifi jer bi mi bila najbolji orjentir, ali i bilo kakav drugi info je dobar :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 1:12 (mister11).
17 godina
neaktivan

Netko je na TMobile fejsu napisao (Za Extra total+ S tarifu)

- 3498 uz prednarudžbu

- 3798 bez

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 9:44 (evil zlayo).

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ja sam dobio poziv, cijena je 3498 kn u Extra total S + tarifi. Isporuka će biti između 14. i 21. 6., a imaju samo bijeli model.

13 godina
neaktivan

jel taj period vrijedi za sve predbilježbe, samo za tebe ili za one koji su ispunili prebilježbu do nekog datuma...jer ja sam je ispunio jučer i sumnjam baš da ću ga tako brzo dobiti

16 godina
neaktivan
mister11 kaže...

jel taj period vrijedi za sve predbilježbe, samo za tebe ili za one koji su ispunili prebilježbu do nekog datuma...jer ja sam je ispunio jučer i sumnjam baš da ću ga tako brzo dobiti

Ja sam ispunio cim su bile dostupne predbiljezbe, a nisu me uopce zvali... Jucer sam ispunio opet... Izgleda da cemo morati jos malo pricekati.

I possess a skill to google.
13 godina
neaktivan

sad ćeš 2 dobiti....xD

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
mister11 kaže...

Ja sam ispunio cim su bile dostupne predbiljezbe, a nisu me uopce zvali... Jucer sam ispunio opet... Izgleda da cemo morati jos malo pricekati.

kojeg operatera sad koristiš? moguće da daju prednost ljudima koji su već 098. ja sam 095 i čekam poziv. ispunio predbilježbu pred oko 3-4 dana.

13 godina
neaktivan

ja sam na 098 već 10 godina xD...meni su trebali doći na vrata i ponudit ga besplatno :D

17 godina

0 0 hvala 0
15 godina
mister11 kaže...

ja sam na 098 već 10 godina xD...meni su trebali doći na vrata i ponudit ga besplatno :D

ja sam danas ispunil... jer u SZK i u tcomu nisu znali nikave detalje uz to pa su rekli da ispunim predbilježbu i da če neko od 5 kolega koji na tome rade me nazvati i reči mi detaljnije sve jer su bolje u to upučeni :D :D :D

uglv... ja sam 11 god kod njih, a mama 13god (mob također na mene stoji jer mi je tako lakše plačati račune)... tolko sam im para ostavil da bi me na koljenima morali molit da ostanem, jer kako bi kolega s posla rekao... "prodaju zrak i struju po 100X skupljoj cijeni" :D

13 godina
neaktivan

juhuuu....konačno je i taj dan došao....još samo proći dva ispita na faksu u tjedan dana i onda doć doma i dobiti ga odmah u ruke....preko ljeta naučiti javu, polako android i eto ti veselja :D

15 godina
neaktivan

Danas sam ga probao u T-centru,zaključak (imam SGS II):

• Prelijep je (bijeli),ljepši nego na slikama
  • Nikad nisam volio ni kupovao bijele uređaje,ovaj bi mogao biti prvi
  • Ni traga lagu
  • Pokušavao sam skužit pixele,nisam uspio {#}
  • Ergonomski je puno bolji nego dvojka,iako veći bolje leži u ruci
  • Ekran je mrak
  • novi TW mi je bolji nego stari,iako mi nije iznenađenje (već ga imam na dvojci)
  • Šteta jer nije imao internet konekciju,da vidim kako je surfati na takvoj zvjerci

Ekipa koja obnavlja ugovor nema šta razmišljati (eventualno HOX,iako mi se trojka više sviđa).

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
8 0 hvala 6
14 godina
mister11 kaže...

Ja sam 15 godina pa me {#} kada želim kupiti mob na PBZ Maestro, kredu na njoj odobrenu, uz pokretanje nove tarife, plaćanje trajnim nalogom i sto drugih čuda, uglavnom, trebali su mi već i platiti da ga imam, i dostaviti doma na srebrnom pladnju {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
mister11 kaže...

Ispunio sam prvi dan kad je bilo moguće, a rekli su da su dobili ograničenu količinu. Rekla mi je da ti prvi neće doći u T-centre nego će ih dostavljat Overseasom

16 godina
neaktivan

evo bas zvao vip i lik mi je dao par informacija o cijeni ali nezna jos tocno kad ce krenut prodaja...

bez limita 111 (moja)

24mj ugovor - 16gb - 2999kn 

- 32gb - 3199kn

bez limita 222

24mj ugovor - 16gb - 1999kn

- 32gb - 2299kn

ostale nisam pitao...

eh sad samo skupit pare..

a za predbiljezbu mi kaze da napravim na njihovim stranicama za onu dodatnu opremu (dakle to jos ide)

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo nakon skoro tjedan dana igranja evo prvih dojmova :

1. Sjajno pase u ruci,imao sam gs2 i ovaj jednostavno pase :)

2. Covjek se odmah privikne na velicinu ekrana,nakon par sati vec sam pomislio pa mogu ja i imati veci mob :)

3. Jako zadovoljan sa materijalom izrade,ta plastika postaje sve bolja i bolja.Puno bolja od gs2

Sad malo o softweru kameri i sl

Do sada mi mob uopce nije stekao( zacudio se da je to moguce na androidu)

Ekran sjajan i prekrasno je gledati filmove na njemu. Baterija cijeli dan 3g upaljen, 20 slika, sat surfanja,2 maila,face i sl svakih 30 min,gledanje videa sat vremena i izdrzi tako nekih dan,nekad dan i frtaljcek.

Pravi review sa slikama napravim u nedjelju kad cu imati vise vremena
15 godina
neaktivan

Pitanje,otkad Galaxy S III ima Cortex-A9 procesor? (Slika u postu)

Ja sam mislio da on ima Exynos 4212 Quad,ko kog sad tu J***??

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Exynos refers to the name of a series of ARM-based System-on-Chips

znači Exynos čip koji koristi ARM Cortex-A9 CPU i ARM Mali-400 kao GPU

13 godina
neaktivan

sad ću se malo praviti pametan, ali nek ljudi znaju....ARM zapravo nije procesor, već  sama arhitekutura procesora...razlike u arm7, arm9, arm15 i bilo kojoj verziji su čisto tehniče (način izvođenja naredaba, broj nanometara u proizvodom procesu)...dakle, različite tvrtke proizvode procesore (npr Samsung proizvodi Exynos) koji se temelje na ARM arhitekturi

16 godina
neaktivan

Mogu potvrditi, bio danas u T-Scum centru u Avenue Mallu. Mobovi su od sutra u prodaji ali lik je rekao da su dobili male količine. Predložio mi je da dođem čim se otvori centar jer predviđa da će se brzo rasprodati. E sad, dal kenja il ne, ne znam... Ja da budem siguran ću vjerovatno izaći s posla oko 9 i fino kampirat pred centrom dok ne dobijem svoj primjerak. {#} Ako ga upecam, očekujte i od mene slike i recenziju.

Anyways... malo sam ga isprobao u centru, moram priznati da odlično izgleda uživo, fino leži u ruci i djeluje dosta kvalitetnije nego sam očekivao. Namjerno sam ga mučio otvarajući sve i svašta da vidim koliko će izdržati i stvarno sam se iznenadio da nije niti "trepnuo". Tim više što se radi o izložbenom primjerku po kojem svi čačkaju, uređaj jednostavno leti. Smart Stay je radio bez problema, dokle god sam gledao u zaslon, on bi ostao upaljen. Ovo sam išao provjeriti jer neki tvrde da im ne radi (XDA). S-Voice nisam isprobavao, ne djeluje mi kao nešto što ću aktivno koristiti.

Zaslon je ok, mogu se primijetiti malo hladnije boje te plavkasta bijela. Ovo se doduše jedva primijeti u radu, tek kada ga stavite pored nekog LCDa, onda se vidi. Pixele nisam uočio... Probao sam sve screen modove, (standard, natural, movie, dynamic); na žalost niti jedan ne daje prirodne boje, od ovih ponuđenih "standard" mi je nekako najbolje legao.

Eto, detaljniji dojmovi ak ga upecam sutra...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 21:17 (Minoza).
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina

jel ima cjene za cash?

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mislim da je 5k

14 godina
Minoza kaže...

{#} Ako ga upecam, očekujte i od mene slike i recenziju.

Sretno!

Jedva čekam vidjeti slike i recenziju {#} 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
13 godina
neaktivan

ma pusti ti slike i recenziju...možeš vidjeti 100 slika i 100 video recenzija, ali ako ga nemaš u ruci ne znaš kolko je dobar zapravo...možeš recimo to usporediti sa sexom....možeš pogledati 100 slika i 100 videa, ali nećeš znat kolko je dobro dok ne probaš (znam da usporedba nije najbolja, ali prva mi je pala na pamet) :D

13 godina

živa istina,u areni sam se s njim pol sata igro dok sam ceko sestru s koncerta violoncelista...

i onak,neznam dal bi ga uzo... mob je dizajnom ne ruzan nego dosadan,touchwiz je ruzan ui,makar jako brz,ekran je ljep,ne vode se pixeli,ali me nije ostavio paf,al dobro to sam ja...,iako sam ga prije vec isprobao sad definitivno znam da mi nije bolji od one xovog ekrana...

kamera je jako dobra,malo sam se zanio pa je alarm svirao jer sam previse udaljio mob od lezista haha...

u ruci lezi dobro,svida mi se kaj su ostavili menu i back tipku,to mi je malo glupo kod htca sto nema

uglavnom,mob je ok,za nekog sa starijeg moba tko se prebaci na ovaj bit ce paf,brz,lagan,ok kvalitete,podbacio dizajnom al to je mnogima manje bitno

ali osim kaj ima sd i removable battery nije ni pocemu bolji od hoxa,fkt,oba su brzi,responzivni,sad kako kom pase,ak neko zeli ljepi sexy komad tehnike i kom je 32gb dosta onda one x,a kom je bitnija sd memorija i removable battery za njega je sgs3 oba su super mobovi i ono,fkt nemres ni sa jednim pogrjesit :D

max
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

oba su super mobovi i ono,fkt nemres ni sa jednim pogrjesit :D

<troll> Možeš pogriješit,ako uzmeš HTC One X. A možeš i da ne pogriješiš,ako uzmeš Samsung Galaxy S III </troll>

Lol,just kidding,htio sam vam ovo dati http://mob.hr/forum/index.php/topic,290.msg3503.html#msg3503 Lik odlično opisuje bateriju,korištenje itd...SVAKAKO POGLEDATI...onog kog zanima baterija ovo će u 90% biti super informacija..

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina

a gle,bateriju ces i na jednom i na drugom punit svaku noc... iako da,sammy ima prednost sto se baterije tice,ali meni se ne svida taj touchwiz gore,na sgs2 mi je bolji bil,ali od ekrana mi se definitivno najvise svida od one x-a,cak mogu rec da sam pomalo razocaran sgs3 ekranom,ali sigurno nebi da nisam hox koristio prije toga... i da,to kaj ne lagga je glupost,svi mobiteli laggaju pa i taj,malo al primjeti se,no to mi je nebitno...

vidjet cu s tim galaxyjem dal cu ga uzet ili ne... preskup je 16 gb model,one x je u prosjeku trenutno 1500kn jeftiniji,a tolko mi je puno dat za podjednak mob :/

max
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zovem T com i kažu mi da mob košta 4800 kn i da ga imaju.Šaljem ženu u centar gdje sam ga rezervirao,a ono hladan tuš.Dobili su samo ČETIRI komada i nek čekam drugi tjedan. Ma nabijem njih i njihovu poslovnu politiku.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Zovem T com i kažu mi da mob košta 4800 kn i da ga imaju.Šaljem ženu u centar gdje sam ga rezervirao,a ono hladan tuš.Dobili su samo ČETIRI komada i nek čekam drugi tjedan. Ma nabijem njih i njihovu poslovnu politiku.

Jep, ja sam evo navratio u centar, fakat imaju samo par komada, bio sam prvi na redu na srecu {#}

Na zalost nisam odmah preuzeo uredaj jer prenosim broj iz tele2, a procedura traje 5 radnih dana... Tak da tek iduci cetvrtak dobivam uredaj.

13 godina
neaktivan

ma joj, jeste svi sad nabrijani...neće vam pobjeći, a nakon par dana/tjedana čekanja bićete još sretniji dok ga dobijete :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice