Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.080
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
galinjo24 kaže...

evo proradilo...

na kojoj si mreži?

tele2 je dns imao problema sa mobilnim netom, nije radio.

14 godina

i meni nije radio internet danas na Note 2 :)

znaci problem je bio u Tele 2

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 21:24 (Xboxn00b).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da tele 2 sam...još si mislim nije vrag da je baš danas problem kod operatera kad sam mjenjao room,kad ono vidi stvarno je.heh....;-)

My way
17 godina
neaktivan

Eh uspio sam vratiti stock android na S3, ali ne mogu maknuti binary counter nikako .. Triangleaway mi ne radi .. Ima netko kakvih ideja? :)

Riješio i taj problem :) 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 23:15 (AmD).
14 godina
neaktivan
AmD kaže...

Eh uspio sam vratiti stock android na S3, ali ne mogu maknuti binary counter nikako .. Triangleaway mi ne radi .. Ima netko kakvih ideja? :)

Riješio i taj problem :) 

Mogao bi uvijek napisati kako si riješio problem. Kad tad će netko čitat tvoj post opet :)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina

Kako isključiti riječi koje mi se pojavljuju iznad tipkovnice kad pišem poruku ili neki tekst?

Zaokruženo crveno na slici ispod:

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 8:32 (jurica_m).

0 0 hvala 0
13 godina
jurica_m kaže...

Kako isključiti riječi koje mi se pojavljuju iznad tipkovnice kad pišem poruku ili neki tekst?

prije sam naisao na tu opciju u samoj tipkovnici, (iskljuci predviđanje).... sad koristim swift key pa nisam siguran jer jos ta opcija aktivna kod stock tipkovnica 

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Postavke>>>Jezik i Unos>> Samsung Tipkovnica>>Postavke>>T9 unos

EDIT: Zadnji update za SGS3 dostupan za Nizozemsku, ali je unbranded..

Flashati ili ne pitanje je..

http://deridownload.comze.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 13:26 (Bellatrix).
14 godina
neaktivan

Kad je dosao? Ja imam onaj Turski MD3.. Svi hvale bateriju da je bolja.. pa sad vidit cemo...

Edit: navodno je taj nizozemac ispravka bas za njih.. imali su problema sa modemom pa je vracen na stari.... nista posebno u odnosu na md3

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 20:02 (EchoOne).
14 godina

Mob mi jučer svakih par min ulazio u driving (car) mode ,na sekundu ga palio i gasio ,neovisno dali je na punjaču ili nije. Danas sam očistio micro USB port ,za sada je ok. Napravio sam to iglom :O (nježno ^_^). S obzirom da tako nije kompletno očišćeno ima tko koju bolju ideju?Alkohol i vata maybe?

Luc
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja idiot nakon MIUIA kresnem zadnji nas TRA i mob steka ko lud! Koji je dobar stock firm da skinem?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

MD3 je dobar meni... zasad oke radi... mada generalno nisam nešto specijalno zadovoljan u zadnje vrijeme.. uvijek neka sitnica me smeta.. sve mi se čini da sam se zaželio nečeg novog :)

14 godina
protjeran

OK, nisam bas u toku, kkoji je ta MD3 englez, talijan i za koju mrezu?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Turčin, znači napola Švabo :D

Ali mislim da je unbranded (debranded?)

Evo, trenutno se tu nalazi: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25922341&postcount=2

Ja sam ga flashao unutar wanamlite roma tako da je u mene multi csc. Nisam siguran koji je uključen tu tako da bi mogao eksterno i csc flešat za našu regiju (ukoliko ti je potrebno).

Još sam šibnuo Perseus kernel, OC na 1.6 i naravno undervolt -100 na svaki korak, GPU na 533, undervolt na -50 za svaki korak pojedinačno, još par tweakova... Ako nekom treba, mogu uploadat profil koji stavite u perseus mapu.

Meni radi stabilno, ako tebi ne radi, smanji undervolt na -80. Naravno, testiraš, prvo cpu undervolt pa gpu. Maksimalna temperatura full load 25 min - 40°C.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 15:29 (EchoOne).
14 godina
protjeran

Turcin, napol svabo, a dila ih indijski englez, aka nas stari poznanik Faryaab.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Turcin, napol svabo, a dila ih indijski englez, aka nas stari poznanik Faryaab.

Moj školski :D

(vidi post gore, edit sam napravio)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 15:31 (EchoOne).
14 godina
protjeran

Ja sam ga na stocku sa Siyahom kloknul na 1.7 i GPU svaki stupanj za jednu vrijednost vise i ujutro mi je ostal u boot loopu. Svejedno ovaj MC2 ne valja pa idem na MD3.

Meni je veliki problem FM, inace bi se vec vratil na Omegu AOKP. Ovaj Spirit FM nist ne valja, lovi 3 stanice i od toga su 2 slovenske polke.

Za sad ostajem na Siyahu.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

poz, evo da se i ja pohvalim da sam nakon premišljanja između nekoliko modela ipak uzeo s3 bijele boje čim sam ga kupio bio je na verziji 4.1.2. ono što je sigurno ovako na prvu da nije baš tako ružen kao što sam imao dojam preko slika, osiječaj u ruci je sasvim ok. Samo da napomenem da sam do negdje prije koristio xperiu S koju sam ostavio supruzi, a ja ću za sada vidjeti kako će mi leći ovaj s3 ( dilema je bila ili s3 ili XZ).

0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav ekipa {#}

Kada se spojim na 3G internet i kada idem u browseru na facebook.com ( upišem e-mail i lozinku te kliknem na"Log in") izbaci mi sliku 1., kao kaže da nije omogućeno prihvaćanje kolačića u browseru, a jasno se vidi da je omogućeno ( slika 2.) to se isto dešava i sa ostalim browserima koje sam isprobao ( Opera, Chrome, itd )
A kada se spojim na wi-fi onda se sve normalno spoji.
Pa vas molim da mi vi kažete svoje mišljenje u čemu bi mogao biti problem.

Hvala Unaprijed !!

Slika 1. Slika 1.
Slika 2. Slika 2.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 20:03 (Gale92).

0 0 hvala 0
17 godina
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa {#}

Kada se spojim na 3G internet i kada idem u browseru na facebook.com ( upišem e-mail i lozinku te kliknem na"Log in") izbaci mi sliku 1., kao kaže da nije omogućeno prihvaćanje kolačića u browseru, a jasno se vidi da je omogućeno ( slika 2.) to se isto dešava i sa ostalim browserima koje sam isprobao ( Opera, Chrome, itd )

Hvala Unaprijed !!

A da skines sa Google Play Storea neki drugi browser tipa Opera,Chrome,Dolphin Browser,koliko vidim ovo je default Android ili Chrome ?

15 godina
doky01akablava kaže...
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa {#}

Hvala Unaprijed !!

A da skines sa Google Play Storea neki drugi browser tipa Opera,Chrome,Dolphin Browser,koliko vidim ovo je default Android ili Chrome ?

Pa pokušao sam s Operom, Chrome i Firefox, ovo je Next

13 godina
Gale92 kaže...
doky01akablava kaže...
Gale92 kaže...

Pozdrav ekipa {#}

Hvala Unaprijed !!

Pa pokušao sam s Operom, Chrome i Firefox, ovo je Next

ja koristim za facebook jednostavno tu aplikaciju facebook, malo je suludo ici preko nekog browsera na fb, pokraj postojece app koja radi svoj posao kako bi i trebala {#}

16 godina
neaktivan

Ne radi face aplikacija tako dobro....često je štekava, a i koliko san primjetija, ne mogu skinit sliku.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Ne radi face aplikacija tako dobro....često je štekava, a i koliko san primjetija, ne mogu skinit sliku.

Na Android Facebook appu se ne moze skinuti fotografija,nikako da to ugrade,dok iOS cak I BlackBerry odavno imaju.

13 godina

sve ovisi koliko i za sta koristis fb... ja ga osobno koristim samo za poruke i nista vise, a za to mi fb app i vise nego dobra, obavjesti me par sekundi kasnije nego inace dode poruka, al 1-2sec ni vamo ni tamo... za skidanje slika koristim zedge... 

edit: sad sam probao bas to u vezi slika jer mi je nepojmljivo da se nemoze skinuti, al istina... moze se koju hoces sliku staviti za pozadinu al skinuti nemozes

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 22:32 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
16 godina

Može se skinuti slika na jedan način (sigurno ima i vise, ali ja koristim ovaj jedan). Naime otvori se slika na FB i klikne se meni tipka i onda na "more" onda na "share" i odaberes dropbox. I slika ti se uploda na dropbox i onda samo exportas sa dropboxa i to je to... bar tak ja uvijek radim...

15 godina

Da, zapravo ne mozes, ail ionako uvijek skidam fotke na Dropbox tako da mi nikad nije ni nedostajao previse taj feature na FB appu...

13 godina
protjeran
SIII Deny kaže...
ja koristim za facebook jednostavno tu aplikaciju facebook, malo je suludo ici preko nekog browsera na fb, pokraj postojece app koja radi svoj posao kako bi i trebala {#}

Ja koji taj facebook otvorim jedan do dva puta dnevno, htio bi isto da mi ga browser otvara lagano bez ikakvih problema. Aplikaciju ne koristim jer konstantno radi, i nikako je ne mozes iskljuciti totalno. Jos uz to, za takvo smece od aplikacije/stranice, ne zelim izdvojiti 60MB memorije mobitela, makar imao 11GB slobodnih. Moram drzati profil aktivan iz privatnih razloga. Da mi ne sluzi, istog trena bi je izbrisao i kontaktirao facebook upravu da me izbrisu sa te drustvene mreze. Cim ne budem imao potrebe rabiti tu glupost, ici cu cak i na sud, samo da me maknu sa toga. Ne znam kakvo je vase misljenje, ali za mene je to jedno od vecih smeca na svijetu.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 19:08 (Matijasever).
13 godina
protjeran

Ocito face-ludacama se ne svidja moj komentar... {#}

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
Moj PC  
1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan

Necu nikad shvatit potrebu za komentiranjem necijeg klika na "ne slazem se"  {#}

OT: Svedani ocekuju sluzbeni 4.2.2 slijedeci tjedan. Source.

http://make-everything-ok.com/
Moj PC  
4 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice