Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.183
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
AmD kaže...

Kako da vratim stock android na S3. Uređaj je iz tele2 ako to ima kakve veze.. 

{#}

sa sammobile.com skines firmware za hrvatsku i fleshas preko odina

15 godina

Jedno pitanje....Koliko vas na forumu koristi ovaj procureni 4.2.2 za naš S3......ja sam ga stavio jučer i zasad radi super i bez greške,ima nekih zanimljivih funkcija,i nekak mi se čini da brže se puni baterija;-)

My way
17 godina
neaktivan

Kako da znam koji sam firmware imao prije .. Tj na tom linku ne mogu bas naci za GT 9300 .. 

Nvm .. Uspio sam naći :) 

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 22:07 (AmD).
17 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Jedno pitanje....Koliko vas na forumu koristi ovaj procureni 4.2.2 za naš S3......ja sam ga stavio jučer i zasad radi super i bez greške,ima nekih zanimljivih funkcija,i nekak mi se čini da brže se puni baterija;-)

Ja ga koristim ali baterija se prazni po meni makar duplo brže nego na stocku .. Zato se i pokušavam vratiti na stock .. 

GL&HF
15 godina

Pozdrav. Nabavio i ja SGS III pa me zanima jedna stvar. Pod  Baseband version mi piše: I9300XXELLA, a pod Build number mi stoji: JZO54K.I9300XXELLA . Je li to najnoviji tvornički ROM jer sam telefon kupio od lika koji je imao rootan SGS III pa sam mu rekao da ga odroota i stavi mi originalni ROM tako da mogu primati updateove puem OTA-e pa me sad zanima što vama stoji pod Baseband version i je li to najnoviji, jer bih htio biti up to date. Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Pozdrav. Nabavio i ja SGS III pa me zanima jedna stvar. Pod  Baseband version mi piše: I9300XXELLA, a pod Build number mi stoji: JZO54K.I9300XXELLA . Je li to najnoviji tvornički ROM jer sam telefon kupio od lika koji je imao rootan SGS III pa sam mu rekao da ga odroota i stavi mi originalni ROM tako da mogu primati updateove puem OTA-e pa me sad zanima što vama stoji pod Baseband version i je li to najnoviji, jer bih htio biti up to date. Hvala

mislim da bi ti trebalo ponuditi aktualizaciju softwarea na  XXEMC2.

15 godina
user3468 kaže...
jurica_m kaže...

mislim da bi ti trebalo ponuditi aktualizaciju softwarea na  XXEMC2.

Da, al mi ne nudi, probao sam već. Znam da ima još noviji firmware od ovog mojeg, ovaj koji si ti napomenuo jer i vidim na sammobile da ima taj.

17 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Nije to najnoviji ROM. Kod mene je bio taj I9300XXELLA pa sam nadogradio na I9300XXEMC2

EDIT: Možda ti CSC nije odgovarajući pa ti ne izbacuje update.

http://deridownload.comze.com/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 0:27 (Bellatrix).
15 godina
Bellatrix kaže...
jurica_m kaže...

Nije to najnoviji ROM. Kod mene je bio taj I9300XXELLA pa sam nadogradio na I9300XXEMC2

EDIT: Možda ti CSC nije odgovarajući pa ti ne izbacuje update.

Skinuo sam sa Sammobile-a Cro TRA verziju najnovijeg firmwarea pa sam instalirao putem ODIN-a. Što je CSC, ako se smije znati? U svakom slučaju, hvala ekipa na pomoći. {#}

14 godina

Pozdrav ekipa evo doslo mi vrijeme da se malo igram dosadio mi stock

Znaci dns sam prvo rootao i sad se mislim koji ROM

Gledao sam MIUI V5 al posto nije zavrsen neznan dali da ga flasham

Znaci Treba mi brzina i trajanje baterije 

Hvala

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ga koristim par dana..stabilan i brz...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866

15 godina

Jel zna netko kako mogu maknuti one appove tipa chatON, all share, upute za koristenje...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sa Titanumom.

daniel
13 godina
protjeran
gamer34 kaže...

Jel zna netko kako mogu maknuti one appove tipa chatON, all share, upute za koristenje...?

Ukoliko neces napraviti root mozes iskljuciti skoro sve aplikacije koje ti ne trebaju. Neces ih moci vidjeti u launcheru i nece raditi u backgroundu. Ides u postavke->upravljanje aplikacijama->sve aplikacije.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
15 godina
neaktivan

Koja je normalna temperatura s3a? Trenutno mi radi na 32C ,jel to oke?

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lilwrba kaže...

Koja je normalna temperatura s3a? Trenutno mi radi na 32C ,jel to oke?

Ok je.

15 godina

imam problem...stavljao sam preko odina 4.2.2 procureni i ok je sve prošlo.. i danas idem stavit ovaj najnoviji 4.1.2 cro-tra i sve je dobro prošlo i kad treba uči u mob samo mi vrti samsung logo i nemože uči...šta da radim...hvala

My way
14 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

imam problem...stavljao sam preko odina 4.2.2 procureni i ok je sve prošlo.. i danas idem stavit ovaj najnoviji 4.1.2 cro-tra i sve je dobro prošlo i kad treba uči u mob samo mi vrti samsung logo i nemože uči...šta da radim...hvala

Moraš napraviti full wipe.. ako nisi, napravi ga..

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina

nije mi rootan telefon..

My way
13 godina
protjeran

Vol Up+Home+Power. Nema veze sto nije rootan. Otvorit ce ti se stock meni.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

rješio sam tako dam sam rootao telefon i napravio data wipe -reset...

My way
13 godina
galinjo24 kaže...

rješio sam tako dam sam rootao telefon i napravio data wipe -reset...

i da nije rootan mogao si napraviti data wipe reset i sve bi radilo kako treba... 
druga stvar da si ga ionako htjeo rootat onda manje vise ista stvar...
kad god stavljas stock rom bilo koji obavezan je data wipe reset, to vrjedi i za custom romove...  

15 godina

zašto mi 3g neradi...zatražio sam i postavke i opet neče...bio se upalio i kad sam ga ugasio više neče da upali..?

My way
13 godina
galinjo24 kaže...

zašto mi 3g neradi...zatražio sam i postavke i opet neče...bio se upalio i kad sam ga ugasio više neče da upali..?

mozda je signal slabiji pa se pali samo EDGE mreza 

15 godina

al nepali ni e ništa...

My way
14 godina
neaktivan

Prije svega,pozz svima...ako moze mala pomoc. Na mob. se trenutno vrti android 4.1.2 (xella) ,sad,zelio bih ga nadograditi na: XEMC2, naravno ovo sve mi ide preko odina,medjutim tu nastaje jedan problem  :)  novi firmware (skinut sa SamMobile) kako sam shvatio stavljam u ono polje ``pda``,zatim to cekiram...itd,medjutim sta da radim sa onim ``re-partition`` ``auto reboot````f.reset time`` itd,koja od tih polja je potrebno cekirati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
pedja1984 kaže...

Prije svega,pozz svima...ako moze mala pomoc. Na mob. se trenutno vrti android 4.1.2 (xella) ,sad,zelio bih ga nadograditi na: XEMC2, naravno ovo sve mi ide preko odina,medjutim tu nastaje jedan problem  :)  novi firmware (skinut sa SamMobile) kako sam shvatio stavljam u ono polje ``pda``,zatim to cekiram...itd,medjutim sta da radim sa onim ``re-partition`` ``auto reboot````f.reset time`` itd,koja od tih polja je potrebno cekirati?

auto-reebot i f. reset time checkas

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 18:27 (rosimic90).
15 godina

da probam ponovno flashat room?

My way
13 godina
galinjo24 kaže...

da probam ponovno flashat room?

probaj nista te nekosta...

15 godina

evo proradilo...