Krivo si me shvatil, sviđa se i meni cisto iz razloga da se S3 odma ne odbacuje kao stara roba, ali ja govorim iz osobnog stajalista.
Ako nist drugo se umanjuje vrijednost S4 i lakse ga se kategorizira u hi-end klasu.
Krivo si me shvatil, sviđa se i meni cisto iz razloga da se S3 odma ne odbacuje kao stara roba, ali ja govorim iz osobnog stajalista.
Ako nist drugo se umanjuje vrijednost S4 i lakse ga se kategorizira u hi-end klasu.
Bilo kako bilo, meni se ovo sviđa jer Galaxy S III od pretstavljanja nije prošlo biti godinu dana ( ako se ne varam 6.5 )
Te mi je ovo super stvar i jedva čekam da vidim što će sve S III moći "GUTATI" :D
Gutati ce sve kaj i S4, napravili su totalni fail.
Gutati ce sve kaj i S4, napravili su totalni fail.
Gutat hoce ali nece tako fluidno kao S 4, zato su i naveli da ce samo izdati "neke" značajke :)
scroling ocima i prebacivanje te air sa note-a ce doc na s3
s3 ce dobit air view? hebeno 
Bilo kako bilo, meni se ovo sviđa jer Galaxy S III od pretstavljanja nije prošlo biti godinu dana ( ako se ne varam 6.5 )
Te mi je ovo super stvar i jedva čekam da vidim što će sve S III moći "GUTATI" :D
3. 5.
s3 ce dobit air view? hebeno 
Kako moze dobiti airview kad je to do hardwarea, odnosno ekrana?
nije ^^
vanilla rootbox ili CM10.1? ajde ko je isprobao ...............
nije ^^
probao sam sve malo bolje aosp romove i uvjek sam se vratio na cm10.1, odradili su jako dobro rom, pogotovo zadnji update 20130314
nije ^^
Sta "nije"?! Kako mozes softwareom promjeniti uredaj tako da registrira 'nedodir'? Zar ne mislis da je to moguce da bi se vec pri izlasku mobitela pohvalili funkcijom?
Uostalom, da citiram Androidauthority: "For those of you who were hoping to get "Air View" on your Galaxy S3's, sorry folks, you're out of luck this time."
EDIT: Evo jos jednog citata: "...I guess with that, we can more or less rule out stuff like Air View that requires special hardware to make the smartphone sense just when and where your finger is hovering right above the display..."
Ajd nek mi neko iskreno kaze sta ce mu "air view"?
Nije to graficki tablet, pa da ne vidis, ja stvarno ne vidim svrhu.
Ako ima neku svrhu, molim nek me neko ispravi.
Nekome ima svrhu, nekome ne, a s obzirom da ovo pisem, nisam se bacio s mosta zato jer moj mobitel nema AirView. To je samo jos jedan gimmick Samsunga upitne korisnosti.
oprosi mislim da sam krivo shvatio, kontao sam da je airview ono što na noteu kada drzis s penom na necemu ti se prikaze preview toga, a ovdje ce to funkcionirati sa prstom buduci da nema s pena
Ma da, to je tak nekaj. Uostalom, to je jedno od "pravila" androida, kad drzis prst na mjestu malo duze, otvori se neki meni. I tako po cjelom UI.
Kao "hover zoom" na Chrome-u, eto.
Nop, air view ti je upravljanjem interfaceom iz zraka, recimo mokre/masne ruke, rukavice,... U određenim vremenskim uvjetima (bura pogotovo) je mogu će to napraviti i na osjetljivijim TS ekranima i ovako. Meni se to događalo na S III par puta, ali sa max 1mm udaljenosti od ekrana, dok će air view biti malo jači.
Cek, znaci kod SGN2 moras dodirivati ekran?
Evo ekipa da se javim prodao sam s3 na moju zalost S4 totalno razocarenje , a sada se mislim da uzmem S3 ponovno ili da uzmem Xperia z ili cekam htc one? sta mislite
Evo ekipa da se javim prodao sam s3 na moju zalost S4 totalno razocarenje , a sada se mislim da uzmem S3 ponovno ili da uzmem Xperia z ili cekam htc one? sta mislite
Ja bi nekako isao na One. Nekako mi je on najvise zapeo za oko. od dizajna, do hardvera, odlicne kamere i sense sucelja. Istrazi malo, odi po ducanima pa isprobaj xperiu.
Kod Z me muci ekran, a kod One-a kaje veliki, a 4,7", a najvise kod oboje SD card i zamjena baterije.
Ja bi ti ga prodal, al cu ga ipak ostaviti, jbg.
Pricekaj dok ne izađe S4, pa ubodi onda, ilijos bolje sacekaj pa ubodi SGN3.
SGN3 mora biti drugacijeg dizajna, to ja cekam.
stavio sam cm 10.1 preporodio sam se, kolko bloatwarea samesung moze natrpati to je čudo jedno ..zazmirit cu na jedno oko za touch-to-focus-with-flash-on i fm-radio :D
sad me zanima kakav je taj kernel sto ide u kompletu, koji vi koristite?
ps. kako se na ovom forumu ukljuci quick answer?
Ekipa po vašem mišljenju, za kolko možemo očekivati "update" novog Androida i za kolko možemo očekivati sve one softverske novotarije s S 4, dakako mislim na "official" rom i sve službeno
ništa nisam dirao na uređaju.
Jel netko zna dali su galaxy s3 lte tmobile otkljucani? i ako ne,dali postoji sansa za unlock bez gubitka garancije?
stavio sam cm 10.1 preporodio sam se, kolko bloatwarea samesung moze natrpati to je čudo jedno ..zazmirit cu na jedno oko za touch-to-focus-with-flash-on i fm-radio :D
sad me zanima kakav je taj kernel sto ide u kompletu, koji vi koristite?
ps. kako se na ovom forumu ukljuci quick answer?
sto se tice radia skines ga sa google play 
Jel netko zna dali su galaxy s3 lte tmobile otkljucani? i ako ne,dali postoji sansa za unlock bez gubitka garancije?
Neznam za LTE i t-mobile
ali ja sam kupio uređaj u vipu preko pretplate i bio mi je otključan uređaj ( stavio sam karticu od t-mobile
)
Cuo sam da se moze preko koda tvornicki otkljucati,gdje je najpovoljnije ?
Ne znam stvarno, nikada to nisam radio tako da ti ništa ne mogu reći
Preko Sammobila ti je nekih 100 kuna, tj. 15 eura.
Kakva su vam iskustva sa aokp 4.22?
Imam problem sa battery drainom cucla ko blesav,ocigledno pada..hvala unaprijed!
Evasi0n Jailbreak http://www.youtube.com/watch?v=SRiWB-3_upI
Kakva su vam iskustva sa aokp 4.22?
Imam problem sa battery drainom cucla ko blesav,ocigledno pada..hvala unaprijed!
sve ovisi sta drzis popaljeno, i sta radis na mobu, ako si stalno na internetu ili igras neke igrice normalno da cucla... meni nekad izdrzi dan, dan i pol sve ovisi od dana kad mi je vise ili manje potreban, al najcesce jedan dan i preko noci ga stavim da se puni.