Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.072.962
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Je itko uspjesno instaliral AC!D mod za bolji zvuk? Ja sam dva put probal i ostal mi je mob totalno bez zvuka?!

@deny

otvori rom, pa izvadi apk van

skinuo sa roma i ac!d pa cu probat sve

edit: AC!D nemogu ni instalirati a pleyer jesam, ako nadem negdje drugdje AC!D probacu

Ja sam uspio instalirati davno prije, ali nisam dobio nikakav dobar zvuuk ni ništa, praktički kao da nisam ništa instalirao pa sam tad odustao od toga..

14 godina
protjeran

Ja jucer stavil i zvuk je puno bolji.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...

Postavke > O uređaju > Aktualizacija ako se ne varam na hrvatskome. 

Ako tu ne daje update, znači da OTA nije dostupan, pa moraš preko KIES softwarea na PC-u.

Ako nema tu, sammobile.com ima sve {#}

¸Neko joj je rootovo tel , tako da ne moze direktno, ima li neko link za unbranded?

13 godina
zoka kaže...
Mitsuoka kaže...

Ako tu ne daje update, znači da OTA nije dostupan, pa moraš preko KIES softwarea na PC-u.

¸Neko joj je rootovo tel , tako da ne moze direktno, ima li neko link za unbranded?

sammobile tu je ono sto ti treba 

users" probao sam ga na cm10.1 a i sam znas da je zvuk slab na tom romu instalirao sam AC!D i zvuk je kud ii kamo glasniji

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 13:26 (SIII Deny).
17 godina
SIII Deny kaže...
zoka kaže...
Mitsuoka kaže...

sammobile tu je ono sto ti treba 

users" probao sam ga na cm10.1 a i sam znas da je zvuk slab na tom romu instalirao sam AC!D i zvuk je kud ii kamo glasniji

Znam ja za tu stranicu , ali  ne znam koji da izaberem , tj za koju zemlju a da nije brand-ovan na neku mrezu, znači da je čist bez dodatnih gluposti od neke mreze...

16 godina
neaktivan

Možeš slobodno CRO TRA, to je za naše unbranded uređaje. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...

Možeš slobodno CRO TRA, to je za naše unbranded uređaje. 

Hvala druže, procedura je ista kao i na galaxy s2 preko odina pretpostavljam?

16 godina
neaktivan

Dobro pretpostavljaš {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Pozdrav moze pitanje jedno stric iz njemacke mi dolazi u 5 mjesec u hrvatsku i rekao sam mu da mi donese s3 i s4 ako bude bila u prodaji tad , zanima me oce li imat problema na carini i oce li ta garancija vrijedeti i u hrvatskoj ako je kupljen u njemackoj?

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na carini neka ne prijavljuje ništa, za svaki slučaj može ostavit kutije doma, reć da je njegovo, a garancija neće vrijedit kod nas. Nakon što uđemo u EU, a ako je garancija iz EU, onda će vrijedit.

14 godina
protjeran
razbijac kaže...

Pozdrav moze pitanje jedno stric iz njemacke mi dolazi u 5 mjesec u hrvatsku i rekao sam mu da mi donese s3 i s4 ako bude bila u prodaji tad , zanima me oce li imat problema na carini i oce li ta garancija vrijedeti i u hrvatskoj ako je kupljen u njemackoj?

Garancija ti vrijedi, to znam, samo ne znam koji je tocno postupak. Raspitaj se.

A kaj, nek stavi kutiju s mobom u đep (ili bez kutije) i bok.

daniel
15 godina
razbijac kaže...

Pozdrav, moze jedno pitanje, stric mi dolazi iz Njemacke u 5 mjesecu u Hrvatsku i rekao sam mu da mi donese s3 i s4 ako bude bio u prodaji tada , zanima me hoće li imati problema na carini i hoće li ta garancija vrijedieti i u Hrvatskoj ako je kupljen u Njemackoj?

Ad1; u Njemačkoj će u 5. mjesecu sigurno biti u prodaji, pa nije to HTC {#}!!!!

Ad2; nekako čisto sumnjam da će vrijediti garancija, ali, možda postoji međunarodna klauzula, ipak mi se čini da ne bi vrijedila, ali opet, klikneš brojček Samsung.hr ili EuropaTrade, nešto će ti već neko moći reći nešto konkretno!

ATJ Lučko
14 godina
protjeran

Hoce, jer ovaj jedan diler ih salje u njemacku, samo ne znam koja je procedura.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Druga je stvar što ih on šalje u D, ali generalno, trenutno ne vrijedi garancija kod nas za uređaje kupljene u EU.

15 godina

Dečki uskoro je predstavljanje Galaxy S 4 pa me zanima hoćete li preći na S 4 il ostajete na S 3 {#}

9 Prelazim
22 Ne prelazim
8 Možda

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo na rom-u purelook HD v2.0.1 iXperia blue tokom dana očekuje se nadogradnjica na 2.1 rom brz,stabilan i sve radi ko urica. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2174644

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 11:18 (spajder68).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Dečki uskoro je predstavljanje Galaxy S 4 pa me zanima hoćete li preći na S 4 il ostajete na S 3 {#}

ja ne prelazim, realno ne koristim ni sve mogucnosti s3 pa nema potrebe za novijim modelom, dokle god radi dobar je{#}

13 godina
spajder68 kaže...

malo na rom-u purelook HD v2.0.1 iXperia blue tokom dana očekuje se nadogradnjica na 2.1 rom brz,stabilan i sve radi ko urica. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2174644

Sorry everyone ! v2.1 will be released simultaneously with the start of the event "Samsung Unpacked", I would like to have beautiful eyes and meaningful time for the final rom. {#}

14 godina
neaktivan

jel ce danas 4.2 ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Danas sam isprobao 5 custom romova i na kraju se opet vratio na cm10.1 meni najbolji... 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Danas sam isprobao 5 custom romova i na kraju se opet vratio na cm10.1 meni najbolji... 

i ja bilo loše vrijema,pa udri po rom-ovima.

14 godina
neaktivan

moj glas za prvu opciju

29 Ostajem pri S III
9 Kupujem S IV
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonček kaže...

jel ce danas 4.2 ?

Izgleda da cemo se mi nacekat, kao sta smo cekali i ostale verzije {#}
Po tom pitanju ozbiljno razmišljam uzeti jedan Googleov Nexus :)

15 godina
neaktivan

Molila bi nekog ako zna koliko Samsung S3 košta u Austriji i koja je boja ljepša. Nikako da se odlučim oko plave i bijele pa eto ako neko ima savjet...čekam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Irmica kaže...

Molila bi nekog ako zna koliko Samsung S3 košta u Austriji i koja je boja ljepša. Nikako da se odlučim oko plave i bijele pa eto ako neko ima savjet...čekam.

Bez ugovora ce ti 16GB verzija kostati 440€. A sto se tice boje, to je ipak subjektivna stvar. No cinjenica je da ako mislis uzeti neku maskicu, lakse ces ih naci koje pasu na bijeli nego na plavi. IMO.

http://make-everything-ok.com/
15 godina
Irmica kaže...

Molila bi nekog ako zna koliko Samsung S3 košta u Austriji i koja je boja ljepša?!?! Nikako da se odlučim oko plave i bijele pa eto ako neko ima savjet...čekam.

Irmica, za cijenu nisam upoznat, ali za boje, GARNET RED po meni je THE BEST {#} !!!!

Evo ova boja je ta, ona prava!! Evo ova boja je ta, ona prava!!
ATJ Lučko
15 godina

Ekipa, bacite klik tu ,obradovat ćete se {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ekipa, bacite klik tu ,obradovat ćete se {#}

ja bi da bude i ovaj lock screen i home sa ovim plavim barom i to :) 

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]
14 godina
protjeran
lilwrba kaže...

Jel se ti to zajebavas, ili? To si slozis sa aplikacijama ili nekim romom kak god hoces.

Nisam nesto odusevljen tim dodacima, jer iskreno, ne koristim nista od ovoga kaj sad ima.

Previse se trosi baterija za nista.

daniel
15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...
lilwrba kaže...

Jel se ti to zajebavas, ili? To si slozis sa aplikacijama ili nekim romom kak god hoces.

Nisam nesto odusevljen tim dodacima, jer iskreno, ne koristim nista od ovoga kaj sad ima.

Previse se trosi baterija za nista.

Nezz za tebe ali meni se ova vijest sviđa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice