Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.421
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

fredy26 kaže...

www.fonebank.hr za sve koje žele prodati mob. ne zanima ih garancija a cijena za s3 je 2000kn.

smrdi smrdi užasno smrdi!

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 19:25 (ivanmadridista).
15 godina
neaktivan

Probaj oprat noge možda će manje smrdit... šala na stranu, misliš da je to neka prevara? Jer ja mislim prodat svoj s3 kad izađe 4 a i cijena nije loša ako sam moj kupio za 4000kn novog u njemackoj u minusu sam 2000kn.

13 godina

Ekipa ako netko zna nek se javi.... Malo prije sam instalirao swiftkey flow i u samom početku kad treba napraviti prve opcije odaberem jezik, OK, zatim trebam odabrati Swift tipkovnicu kao glavnu, e tu je problem kad stisnem tu opciju izbaci mi da su postavke prekinule sa radom, i tako stalno. U čem je problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj to sam promijeniti kroz postavke telefona pa se vratiti u samu aplikaciju i završiti sa procedurom "instalacije"

14 godina
neaktivan

ako ne napravi wipe data od toga sto ti blokaje

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Kako ne radi sammobile.com nemogu skinuti stock T-Mobile S3 JB, pa bih zamolio koga ako zna gdje se drugo može skinuti ili da mi link pošalje. Bio bih veoma zahvalan :D

0 0 hvala 0
17 godina
mladen_87 kaže...

Kako ne radi sammobile.com nemogu skinuti stock T-Mobile S3 JB, pa bih zamolio koga ako zna gdje se drugo može skinuti ili da mi link pošalje. Bio bih veoma zahvalan :D

http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300

Tražiš regiju CRO (to je oznaka za hrvatski t-mobile)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:43 (redrum781).
13 godina

jos malo noviteta iz 4.2.2 kolekcije :P https://get.jellybam.com/?device=i9300

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Ekipa ako netko zna nek se javi.... Malo prije sam instalirao swiftkey flow i u samom početku kad treba napraviti prve opcije odaberem jezik, OK, zatim trebam odabrati Swift tipkovnicu kao glavnu, e tu je problem kad stisnem tu opciju izbaci mi da su postavke prekinule sa radom, i tako stalno. U čem je problem?

frezzaj android tipkovnicu,ili kod svakog restarta moba trebaš postaviti je za zadanu

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
15 godina

Radi se o Instagramu.

Kada se pokušavam prijaviti s svojim username i password javlja mi neprestano da je krivi pass i user {#}

Zanima me dal je još netko od vas primjetio taj problem

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Upravo sam dobio Samsung Galaxy S3 i to mi je prvi Android.

Od kud da krenem?

Da ga ustekam u komp xD?

Na njemu je 4.1.9 softver, al htio bi napraviti restore, kak da to napravim?

Uglavnom cudo od moba...

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
mladen_87 kaže...

Hvala na odgovoru, imaju 4 za CRO. Ako hocu unroot, koji da uzmem? ili je svejedno?

15 godina
Edge kaže...

Upravo sam dobio Samsung Galaxy S3 i to mi je prvi Android.

Od kud da krenem?

Da ga ustekam u komp xD?

Na njemu je 4.1.9 softver, al htio bi napraviti restore, kak da to napravim?

Uglavnom cudo od moba...

4.1.9?

Kakav je to?

17 godina
mladen_87 kaže...
redrum781 kaže...
mladen_87 kaže...

Hvala na odgovoru, imaju 4 za CRO. Ako hocu unroot, koji da uzmem? ili je svejedno?

Svejedno.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
neaktivan

Jel radi triangle away sada na samsungovom stock 4.1.2? Kada sam ga zadnji put koristio radio je samo na 4.0.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
rosimic90 kaže...

Jel radi triangle away sada na samsungovom stock 4.1.2? Kada sam ga zadnji put koristio radio je samo na 4.0.4

meni radi bez problema...

16 godina
neaktivan

Zasto mi android os trosi najvise baterije? Kako da to smanjim? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da ce ovo biti konacna verzija , do nove omege :D

landscape landscape
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
tonček kaže...

mislim da ce ovo biti konacna verzija , do nove omege :D

nova omega vec stigla {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 17:24 (SIII Deny).
13 godina

1 0 hvala 0
17 godina

Vidim izašao je porting guide za ubuntu touch (https://wiki.ubuntu.com/Touch/Porting), a bome se već i radi na portu za sgs3 (https://wiki.ubuntu.com/Touch/Devices#Work_in_progress) tako da bi moglo skoro.

Uglavnom, portanje bi trebalo biti jednostavno za sve uređaje koji su podržani na cm10.1 (koriste cyanogenmod kao bazu). Eh, da mi je vremena za igrat se s tim...

Ovako ću morati čekati dok netko ne izbaci port.

0 0 hvala 0
15 godina

Jedno teško pitanje za ekipu {#} ?!?!

Ja imam SGN II a dva prijatelja, kod kojih sam nešto vidio SGS II, znači nitko za sada SGS III, pa da vas upitam za pomoć oko problema!

Naime, SGS II može postaviti wallpaper scrolabilno ili samo jednu slikicu, koliki je display, a ja na SGN II za sada mogu samo postaviti onu slikicu! Postoji i dodatan okvir koji bi "kao" omogućio scrolabilan wallpaper, ALI GA JE NE ZNAM {#} postaviti kako!

Sada da vas upitam, kako vi stojite sa tom tematikom na SGS III, ako išta znate da možete sugerirati kako da uključim cijeli lanscape wallpaper {#} !

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Ja imam SGN II a dva prijatelja, kod kojih sam nešto vidio SGS II, znači nitko za sada SGS III, pa da vas upitam za pomoć oko problema!

Naime, SGS II može postaviti wallpaper scrolabilno ili samo jednu slikicu, koliki je display, a ja na SGN II za sada mogu samo postaviti onu slikicu! Postoji i dodatan okvir koji bi "kao" omogućio scrolabilan wallpaper, ALI GA JE NE ZNAM {#} postaviti kako!

Sada da vas upitam, kako vi stojite sa tom tematikom na SGS III, ako išta znate da možete sugerirati kako da uključim cijeli lanscape wallpaper {#} !

Taj dodatni okvir ti nije za srolabilni WP, nego za WP kad je landscape modu. I koliko ja znam, SGS(N) 3(2) ne podrzava scrolabilni WP. No mozda se varam.

http://make-everything-ok.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 21:41 (Phill).
15 godina
Phill kaže...
ATJLučko kaže...

Taj dodatni okvir ti nije za srolabilni WP, nego za WP kad je landscape modu. I koliko ja znam, SGS(N) 3(2) ne podrzava scrolabilni WP. No mozda se varam.

Budem prvom prilikom uslikao O čemu se tu radi, obzirom kada hoću na SGS II postaviti novi wallpaper, ponudi mi u dnu display-a dvije opcije, cijeli wallpaper i samo za jedan screen slikicu, e sada, poslikat ću i što imam ja na SGN II, odnosno koju nevolju, a ako uspijem, iskopam nešto vezano i na i za SGS III {#}

ATJ Lučko
15 godina

Dobro jutro! Evo i mene u s3 owners clubu!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cestitam! ;) Super je mob samo mi na zivce ide jako tipka za lock/power..bas je nekvalitetna, skripava, klimava i po mom ukusu pre mekana..mora mi tipka biti cvrsta..najrade bi ga otvorio i zamjenio tipku da ne gubim garanciju...

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

@ATJ LUCKO ima ta opcija u Nova Launcheru. Ja sam nesto prckao po Nova Launcheru i obrisala mi se ikona za Menu iz docka, kako ju vratiti?

Samsung Galaxy S3 mini iPhone 3G HALA MADRID!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Što mislite kada bi mogli dobiti "official" update Androida 4.2.1

0 2 hvala 0
15 godina
klinik kaže...

cestitam! ;) Super je mob samo mi na zivce ide jako tipka za lock/power..bas je nekvalitetna, skripava, klimava i po mom ukusu pre mekana..mora mi tipka biti cvrsta..najrade bi ga otvorio i zamjenio tipku da ne gubim garanciju...

Hvala! Mene mrvicu smeta to sto kad zakljucavam telefon uredno stisnem volume rocker. Ali se polako navikavam! Inace presao sam sa htc sensationa i nisam mislio da ce biti tako drastican prijelaz u performansama, kvaliteti ekrana. Za sada sam izuzetno zadovoljan

13 godina
Gale92 kaže...

Što mislite kada bi mogli dobiti "official" update Androida 4.2.1

official update 4.2.1 sam vec stavio gore
samo trebas citati sta ti pise i to je to i naravno RADIS NA SVOJ RIZIK!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice