Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.434
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
dudo986 kaže...

Ovo je ROM za S2,da nebi netko slučajno flashao i razveselio se

Fuck..... neće ništa biti prekine odmah flash.... Barem sam na sebi isprobao ..... OVO je ispravan link

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
17 godina

Neću komentirati ovo sa kupovinom rabljeno i novo. Evo ti ss sa vipovih stranica

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

jel probao ko v6 supercharger?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Vecina custom romova ima V6.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam svog kupio preko njuskala za 3000kn, neotvorenog, sa racunom i garancijom od t-mobilea. Uvijek sam tako mobitele kupovao i nikad nisam imao problema.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Potpisujem... ja sam uvijek kupovao preko njuskala a promjenio sam vec more mobitela i sa nijednim problema. Naravno treba znat unaprijed sta gledat a ne doniet mob doma pa ic provjeravat jel muljaza.

Jel koristo netko skype app na S3?

Baterija se zagrije cak i za 10stupnjeva vise i trosi bateriju ko lud.  doslovce baterija traje duplo duze ako koristim neki drugi program za chat tipa imo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
user3468 kaže...

Potpisujem... ja sam uvijek kupovao preko njuskala a promjenio sam vec more mobitela i sa nijednim problema. Naravno treba znat unaprijed sta gledat a ne doniet mob doma pa ic provjeravat jel muljaza.

Baterija se zagrije cak i za 10stupnjeva vise i trosi bateriju ko lud.  doslovce baterija traje duplo duze ako koristim neki drugi program za chat tipa imo.

Probao i odinstalirao. rađe koristim gtalk ili g+ hangout za video pozive

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
13 godina
user3468 kaže...

Skype sam koristio i takoder se slazem sa tobom i kolegom iznad mog posta, guta bateriju, i nekad nesljaka kamera kako treba...

kako se baterija ponasa sa imo, na google playu netko je napisao da mu je drasticno smanjit vjek baterije, ali nije s3 vec neki drugi mob u pitanju, pa kako je kod tebe?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 10:25 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
user3468 kaže...

Skype sam koristio i takoder se slazem sa tobom i kolegom iznad mog posta, guta bateriju, i nekad nesljaka kamera kako treba...

kako se baterija ponasa sa imo, na google playu netko je napisao da mu je drasticno smanjit vjek baterije, ali nije s3 vec neki drugi mob u pitanju, pa kako je kod tebe?

kaj se tiče baterije sa IMO stvarno je odlična app, jako jako malo troši bateriju, barem na S3 i S2,  Isto tako i IM+PRO po meni još bolji ali on ima neke probleme sa povezivanjem sa skype serverima.

Neke aplikacije rade dobro na nekim uređajima a na drugima ne, npr konkretno skype na nexusu S radi odlično i bateriju ne troši.

15 godina
dudo986 kaže...

Jel ti čitaš?

My bad, vidim da je robijan promijenio.
Srry 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 11:44 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
dudo986 kaže...

Jel ti čitaš?

My bad, vidim da je robijan promijenio.
Srry 

čitam čitam al ne pazim {#}

13 godina

Dali netko zna dali ovo radi i dali se moze kod nas negdje to kupiti i sto se sve moze na to spojiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

KAda se recimo na Wanamu ili stock romu obrišu TB sve apk. poput onih samsungovih gluposti, syncro i tamo ima koje šta, mislim i na one "sistemske", dali se može dobiti funkcionalan rom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima tamo u omega files kernels, sta bi to bilo, mislim koja je razlika od onih ponudjenih, koji je najbolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
robijan kaže...

KAda se recimo na Wanamu ili stock romu obrišu TB sve apk. poput onih samsungovih gluposti, syncro i tamo ima koje šta, mislim i na one "sistemske", dali se može dobiti funkcionalan rom ?

može, ja uvijek brišem odnosno freezam puno toga..al nije ti kod svakog roma isto, npr na neat-u nisam imao probleme ali omega je skroz poludila kad sam počeo freezat stvari. npr sve radi norm i onda nakon restarta se neće pokrenuti nego vrti prozor: otvaranje aplikacija, nakon 5min se restarta i opt ispočetka.

14 godina
neaktivan
tonček kaže...

ima tamo u omega files kernels, sta bi to bilo, mislim koja je razlika od onih ponudjenih, koji je najbolji?

ja sam koristio siyah kernel. tamo su ti samo linkovi za download, možeš i sam skinuti, vjerojatno i noviju verziju pojedinog kernela.

koji je tebi najbolji ćeš znat samo ako ih isprobaš, ne paše sve svakome.

13 godina
robijan

jesi li probao onaj rom supernexus build 3? kakav je?

15 godina
neaktivan

Ne sviđa mi se, prvo punjenje bateija 13 h. 38 %,zaslon 1,5 h. i nekako mi je "golišav",ima neke svoje prednosti ali ipak mi fali stock izgled i neke cake(toogle bar,utišaj kada okreneš,ponavljanje sms zvuka,kalendar, led lampice, kamera mi je ne baš i neznam sad sitnice neke ) Što se fluidnosti ,brzine tiče Wanam= NExus, nema lagga ni jedan a niti bugova. Jesam stavio apk. Power toglles nije loše ali sada ću vidjeti kako s stockom radi,Light Flow kupio ali ima bug (nisu napisali prije nego ga kupiš da se TTS i Svoice pali da im sve po spisku --slika u prilogu).

Sory na tako loše prikazanom pojašnjenju jer ovdje neki to bolje rade u nekim brojkama i detaljima ali meni interesantno sam iznio.

Nije loše  za one koji vole CM jer mislim da je to isto ..{#}  Ocjena -3 !

Odo Wanama 5.8 vratiti 4 mu je moja ocjena, baterija cca. s mojom potrošnjom 21 H. clean rom odoh fleshati s full Wipe !

Light Flow Light Flow
15 godina

Ljudi moji znam da će te me sada "napasti" da pričam gluposti.

Ali sam mišljenja da je "official" zakon i to je to {#}

Nikakav root, itd

2 2 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Nikakav root, itd

po čemu si to zaključio?

Maurer
15 godina
David87 kaže...
Gale92 kaže...

Nikakav root, itd

po čemu si to zaključio?

To je moje osobno mišljenje.

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Nikakav root, itd

Potpuno se slažem,sad sam još više u dilemi da vratim stock ili Wanamaaaaaaaaaaa ipak ima neke čarii !

15 godina

Dečki Galaxy S IV dolazi 14.3 , sad ja vas pitam dal mi se isplati kupovat S IV ili ne ?

Kupiti Galaxy S IV ili ostati na S III ?

Glasuj:

2 Galaxy S III
12 Galaxy S IV
5 Neopredijeljen
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.2.2013 20:13 (Gale92).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

3.stavi neopredijeljen, ovisi o tome kako će izgledati mene prvenstveno izgled za sada može privući. A onda toćne specifikacije kada se budu imale crno na bijelo.

15 godina
robijan kaže...

3.stavi neopredijeljen, ovisi o tome kako će izgledati mene prvenstveno izgled za sada može privući. A onda toćne specifikacije kada se budu imale crno na bijelo.

Pa sve je več "poznato" i izgled i specifikacije

15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
robijan kaže...

Uvijek nešta SAMSUNG  "izrodi", ne kažem da ne , ali naravno da s IV privlači zanimanje !

15 godina
robijan kaže...
Gale92 kaže...
robijan kaže...

Uvijek nešta SAMSUNG  "izrodi", ne kažem da ne , ali naravno da s IV privlači zanimanje !

Ostajem ja ipak pri S III

15 godina
Gale92 kaže...
robijan kaže...
Gale92 kaže...
robijan kaže...

Ostajem ja ipak pri S III !!!!

Kako ćeš samo požaliti, da samo znaš {#} !!!!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

evo ljudi molio bi za pomoc oko ROM-a ja sam si bio ovaj skino i instaliro http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2035365 al sam polovicno zadovoljan s njim... jedino sto mi se svida sto je brzi nego stockov... molio bi vase preporuke i iskustva koji vam je najbLolji ROM..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robijan kaže...
Gale92 kaže...

Nikakav root, itd

Potpuno se slažem,sad sam još više u dilemi da vratim stock ili Wanamaaaaaaaaaaa ipak ima neke čarii !

ako vracas wanam vrati v5.7 na kernelu koji dolazi s romom, drzi extra bateriju. ja sam trenutno na v5.8 kernel yank v3.1g ali nisam bas odusevljen baterijom,sto se tice rada extra je nemam bas jednu zamerku. ali moje misljenje v5.7 mnogo bolja...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice