Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.391
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
user3468 kaže...
Zin8 kaže...

Dal je moguće dodati vlastite aplikacije u opciju Više prozora?

Znači već imam neke ponuđene ali bi htio dodati još neke druge. Dal je to izvedivo?

Sa origigi multiwindow modom nemožeš, al imaš na xda za flashati hacked multiwindow mod sa kojim možeš sve aplikacije tako koristiti.

Wanam ima multiwindov opciju i može se !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
16 godina
neaktivan

Pozdrav, imam pitanje. Imam 4.1.1 verziju na mobu i kad idem na aktualizaciju softvera piše mi da nema novih aktualizacija, sad po netu čitam da je zadnji ofišl apdejt za S3 4.1.2 pa ne znam zake mi ne apdejta na 4.1.2...I ispričavam se ako je već neko pitao ovo i dobio odgovor al ne da mi se tražit :P

UP THE IRONS!!! \m/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
iron_guitar kaže...

Pozdrav, imam pitanje. Imam 4.1.1 verziju na mobu i kad idem na aktualizaciju softvera piše mi da nema novih aktualizacija, sad po netu čitam da je zadnji ofišl apdejt za S3 4.1.2 pa ne znam zake mi ne apdejta na 4.1.2...I ispričavam se ako je već neko pitao ovo i dobio odgovor al ne da mi se tražit :P

probaj csc promjeniti meni nije takoder to htjelo i kad sam csc promjenio onda je bilo nadogradnje

14 godina
neaktivan
robijan kaže...
user3468 kaže...
Zin8 kaže...

Dal je moguće dodati vlastite aplikacije u opciju Više prozora?

Znači već imam neke ponuđene ali bi htio dodati još neke druge. Dal je to izvedivo?

Sa origigi multiwindow modom nemožeš, al imaš na xda za flashati hacked multiwindow mod sa kojim možeš sve aplikacije tako koristiti.

Wanam ima multiwindov opciju i može se !

pa ima da, ali ne original stock nego tu hackanu verziju.

14 godina
neaktivan

stavio sam omegu da se instalira i stalno stoji na 0%  ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

da vadim bateriju il kaj da radim??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Preko čega je stavljaš? Preko Odina ili CWM-a ,ja sam stavljao preko CWM-a ,napravio factory reset/wipe data ,clear davlink i battery stats i sve bilo ok.
Luc
15 godina
neaktivan
robijan kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Imas od Faryaaba cisti nexus. Do build 3 nije imal toggles u notificion baru, za ovaj 5 ne znam. Stavis ovaj app, pa opet imas sve u baru.

nisam probao ali ga skinuo i čeka,sinoć je na twiteru stavio da će u slijedeća 240h. imati update pa sačekaj danas. Javi dojmove meni se ne da jer mora ići full wipe

evo za toogle bar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc

14 godina
neaktivan
Luc989 kaže...
Preko čega je stavljaš? Preko Odina ili CWM-a ,ja sam stavljao preko CWM-a ,napravio factory reset/wipe data ,clear davlink i battery stats i sve bilo ok.

stavljo sam preko cwma, isto to sam napravio i stalo, restarto sam sa one tri tipke, i opet pokusao i nista, tek nakon 4. puta je uspjelo ..ugl.sada radi i mogu reci ovak na prvi pogled da ima manje laga :)

14 godina
neaktivan

zašto mi ne radi zvuk na kameri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel možda netko probao ovaj ROM ?

Meni izgleda predobro, stavio bih ga al me strah zbog kamere jer sam čuo da je Samsung obavio super posao sa Touchwiz kamerom.

Htio bih probat nekaj novo. Probal sam CM 10.1 al mi je previše mainstream.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tinča14 kaže...

Meni izgleda predobro, stavio bih ga al me strah zbog kamere jer sam čuo da je Samsung obavio super posao sa Touchwiz kamerom.

probao ga je users i kaze da je dobar i baterija traje poprilicno, i pise da kamera radi(camera full working), pa sad probaj ako ti nepase vrati se na sta si imao i to je to, ja koristim cm10.1 i sa ovom verzijom 4.2.2 sam prezadovoljan 

14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
Tinča14 kaže...

probao ga je users i kaze da je dobar i baterija traje poprilicno, i pise da kamera radi(camera full working), pa sad probaj ako ti nepase vrati se na sta si imao i to je to, ja koristim cm10.1 i sa ovom verzijom 4.2.2 sam prezadovoljan 

NE NE NE NE NE  :)  Nisam probao taj rom nego sam probao NEATROM LITE(sammy base 4.1.2) ,a ovo je NEAR rom(aosp 4.2.1).

13 godina

{#}

krivo sam procitao onda kad si pisao, cjelo vrjeme mislim da koristis taj gore navedeni rom near

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nekako mi je službeni CM10.1 uvijek najbolji od tih AOSP-a , i može se prilagoditi kako god kome paše hh

a kao dualboot onda imam NEAT rom, kojeg koristim tu i tamo malo za promjenu ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzeo sam polovnog galaxy-a s3 plavi 32 gb, i na garanciji mu piše (kao ovjera) : poslovni korisnik d.o.o  , Sveti duh 164B, Zagreb. Lik mi je rekao da je to garancija kod glavnog uvoznika, pa me zanima jel to vrijedi za europatrade, ili sam nasamaren ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
sveupitni kaže...

Uzeo sam polovnog galaxy-a s3 plavi 32 gb, i na garanciji mu piše (kao ovjera) : poslovni korisnik d.o.o  , Sveti duh 164B, Zagreb. Lik mi je rekao da je to garancija kod glavnog uvoznika, pa me zanima jel to vrijedi za europatrade, ili sam nasamaren ?

Ja mislim da si nasamaren {#}

Čekaj još druge kolege da ti potvrde...

17 godina
sveupitni kaže...

Ne vidim zakaj bi bil nasamaren, njihova primarna djelatnost je 47.42 - Trgovina na malo telekomunikacijskom opremom u specijaliziranim prodavaonicama.

A ako se ne varam vlasnici su vip shopa u velikoj gorici.

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina

Čitam ove protekle dane vaše postove i mislim si zašto si kupujete polovne uređaje?

Dobro možda nemožete kupiti nove uređaje iz trgovine iz mnogih razloga, u to neću ulaziti ali osobno imam stav da nikada ne kupujem polovne uređaje ( tv, mobitele, laptope itd)

Nadam se da me na neki način razumijete, jer postoji mnoštvo opasnosti.

Oprostite ako ste me krivo razumjeli i nadam se  da ste shvatili što sam ovime htio reći {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nikad nikad takve stvari, mobitel, laptop ,auto  nikad polovno !! tv ajde moze proc

a ovo polovno jedino ako nekoga znas,vak na slijepo a-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
tonček kaže...

nikad nikad takve stvari, mobitel, laptop ,auto  nikad polovno !! tv ajde moze proc

a ovo polovno jedino ako nekoga znas,vak na slijepo a-a

Ja  niti tv {#}

Tehničke stvari, nikada , rađe skupiti novac pa kupiti nego povoljno po oglasima {#}

15 godina

Makar smo u OT zašli, da i ja kažem nešto vezano za erventualnu kupnju "polovnog", "rabljenog" ili nešto u tom smislu riječi.

Nikada nisam kupio nište rabljeno, osim prvog kompa, koji mi je ionako služio samo za pisanje diplomskog rada, i koji sam dalje i ja prodao, koliko dao za toliko i utopio.

Jedino što mogu izeti korišteni jesu ribičke varalice, i to od kolega za koje sam siguran da su OK, dočim auto, televizor, komp, mobitel, sve što ima veze sa strujom i ikakvom garancijom, ne dolazi u obzir, a nešto kao SGS III ili SGN II, ma prije bi si ruku dao cvaknuti nego kupiti nešto što je netko drugi "obradio", svaka čast svakome, ali je osobno po tom pitanju ne vjerujem nikome!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 22:47 (robijan).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

dakle na omegi ima da ram nesmije prijeci preko 200mb slobodnog, pa ja vas pitam za sta onda tih 200rama, zjapi prazno? bzvz

i kako ukljucim quick reply na ovom forumu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Znaci prebacujem muziku tako da ju jednostavno iskopiram u Music folder u uređaju

Problem je da su mi coveri većine pjesama isti

Pjesme koje imaju svoje covere su ok,ali one koje nemaju su preuzele od neke druge i sad mi ih većina ima taj isti cover i neznam kako to maknuti

Na kompjuteru je normalno

0 0 hvala 0
17 godina
redrum781 kaže...
sveupitni kaže...

Ne vidim zakaj bi bil nasamaren, njihova primarna djelatnost je 47.42 - Trgovina na malo telekomunikacijskom opremom u specijaliziranim prodavaonicama.

A ako se ne varam vlasnici su vip shopa u velikoj gorici.

Na kutiji mi i piše da je uvoznik Vipnet d.o.o, pa se valjda nadam da je to dobro....Budem stavio sutra sliku garancije da vidite jel ti uredu

15 godina
neaktivan

Ovo je ROM za S2,da nebi netko slučajno flashao i razveselio se

15 godina

Oprostite , jel mi možete ponoviti kako se "poziva" multi window ?

Znam da je glupo pitanje al ono {#} zaboravio sam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

drzis back tipku ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tonček kaže...

drzis back tipku ;)

držim al ništa :( a tako sam prije ulazio :( a mob je stock rom i sve original

EDIT: Nije mi bila uključena opcija za multi u postavkama.

Sada je sve ok.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 22:32 (Gale92).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice