Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
resio sam unlock... :)
Stavio sam cm10.1 i mogu reci da mob leti!!! Inace ovo je vec 3put da stavljam cm10.1 ali ni jednom nije bio ovako brz :)
jesu rijesili problem sa kamerom? prije se kamera rusila pri koristenju blica, ne uvijek al se dogadalo....
Stavio sam cm10.1 i mogu reci da mob leti!!! Inace ovo je vec 3put da stavljam cm10.1 ali ni jednom nije bio ovako brz :)
Budem ga onda probao , inače vidim da su za novi nightly koji trebaju izbaciti dodali FM radio support.
EDIT*
vidim u prijašnjem nightlyu da su radili neke izmjene vezano za kameru;
- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672&page=62
- SuperNexus 2.0 I9300 BUILD 2 (09-02-13)
- jel netko pokušavao ili isprobavao
- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076672&page=62
- SuperNexus 2.0 I9300 BUILD 2 (09-02-13)
- jel netko pokušavao ili isprobavao
probao ja jos dok je bio u beta fazi, dobar rom samo sto je imao onda dosta mana, sad bi to vec trebalo sve sljakati
user ako isprobas cm10.1 javi kakav je tebi :)
Jednom mi se samo srusila a dosta sam sliko jer je to i mene zanimalo, ali kad se srusilo odma sam mogo uci, prije kad bi mi se srusilo nisam mogo upalit cameru
http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=114035
Evo Wanam 5.8. germany vodafone
GT-I9300 Germany (Vodafone) 2013 February Android 4.1.2 I9300XXEMR2 I9300VFREMA3ajde neka mi neko kaze sta znaci XX-EMR2 znam da sam negde procitao ovde na forumu sta predstavlja XX
se mogu dodati neke druge aplikacije u onaj multi-widow,tipa bs player ili mx player,jer ovaj video player na njemu nema podršku za titlove
i ako ima što da se složi da se mogu instaliravati aplikacije na micro sd
se mogu dodati neke druge aplikacije u onaj multi-widow,tipa bs player ili mx player,jer ovaj video player na njemu nema podršku za titlove
kako nema podrsku za titlove????
kod mene rade titlovi u njegovom playeru mada koristim radje mx player
kako nema podrsku za titlove????
kod mene rade titlovi u njegovom playeru mada koristim radje mx player
mx player je dodao support za multiwindow pred koji dan
stavio cm10.1 stvarno brze radi nego prije, uz jos neka podesenja rom leti.. 
dali netko zna neki app za zakljucavanje poruka, galerija i pjedinih aplikacija ali da ne guta bateriju, probao sam app lock ali mi u par sati pojede otprilike 20% baterije :/
dali netko zna neki app za zakljucavanje poruka, galerija i pjedinih aplikacija ali da ne guta bateriju, probao sam app lock ali mi u par sati pojede otprilike 20% baterije :/
ZDbox
Wanam me bas iznenadio,dobar je za sada...
da je meni znat čemu ti koristiš taj smartphone, sve si poisključivao obavio par poziva i malo prosurfao
meni baterija izdrzi taman do pred spavanje i to mi je sasvim dovoljno cca12-15h....al ako tebe veseli imat mob da se moš pohvalit kako ti baterija traje 2 dana i ne koristit mob zašto je namjenjen onda samo naprad
Wanam me bas iznenadio,dobar je za sada...
da je meni znat čemu ti koristiš taj smartphone, sve si poisključivao obavio par poziva i malo prosurfao
meni baterija izdrzi taman do pred spavanje i to mi je sasvim dovoljno cca12-15h....al ako tebe veseli imat mob da se moš pohvalit kako ti baterija traje 2 dana i ne koristit mob zašto je namjenjen onda samo naprad
pa druze ja sad ako trebam buljiti u fon pola dana i napraviti sceen 4 ili 5h nije fora,trebam raditi i nesto drugo. ja sam takodje zadovoljan izdrzati 14h i onako punim telefon kad legnem spavati.
i da dodam toliko koristim telefon,imam i drugih obaveza... koristio sam jos koji rom i nisam dobio ovakav rezultat,iscurela je baterija za pola dana i to scren 1:30h
neki romovi koje dosad nisam vidio: Slim Bean Official RC & CarbonRom JB pa kome se svidi nek isproba 
kako ti baterija traje?
kako ti baterija traje?
zasad je ok baterija vidicemo kasnije jos je rano da bi je sudio
omega v.41 baterija,benchmark i malo lock screen i home screen..kernel yank555
koji je to lancher za lock screen i kaki su tvoji utisci na omegu v41
lock screen je" widget locker" sto se roma tice zadovoljan sam. posle puno setnje po svim mogucim romovima za sad ostajem na omegi
evo jos jedan po meni vrlo zanimljiv rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003
i sutra najvjerovatnije dolazi nova omega v42
ja sam probo omegu 4.1 i nije mi se bas dopala