Ovo dvoje vec jesam i prije. Ali nista od toga. Ocito cu opet morat factory reset :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo danas okacio mob na kies i neki updejt mi se pojavio... jel zna tko o cemu je rijec?
di si kupio uredjaj? jeli zakljucan na koju mrezu ili?
uzet u vipu 5.7.12 na pretplatu. 32gb verzija, prvi csc je bio see tak da vjerujem da je otkljucan
uzet u vipu 5.7.12 na pretplatu. 32gb verzija, prvi csc je bio see tak da vjerujem da je otkljucan
Pa build je od 01.02.2013., izbačen 04.02.2013. Kolko vidim to je za njemački vodafone (prema csc-u)
Nije mi jasno, ali to je zadnji s3 build.
imao sam sluzbeno na 4.0.4 see e i onda je izasao 4.1.2 al nisam mogao docekat vip da izbaci pa sam odinom fleshnuo sto sam skinuo s sammobile (pisalo je vip croatia) i od onda imam taj vd2 csc koji je od germany vodafone i sve normalno pokazuje na kiesu i updejtam dalje
isao sam provjerit i counter mi je na 0 i sve official..
eto lp
Evo sa XDA promjene sa zadnjom stock verzijom:
Differences:
1) Extra applications: Appselect, Discover, and Updates can be disabled. Music Shop and My Web can be uninstalled.
2) Notification Panel: It has a different background in Settings only. That's it! The actual notification panel is still the same.
3) Cloud: New Cloud option in the Settings menu. Allows you to sync pictures and videos to Dropbox. The only way to disable it is to unlink your device from Dropbox once you register.
Positives
1) Contacts/Phone: They open up quicker than EMA2 (as fast as ELLC/ELLA). Somehow, they were slow again in EMA2.
2) Touchwiz Redraw: Redraw is quite fast (clear RAM and see).
3) NFC Toggle Bug: Fixed!
4) Landscape mode: I don't use it much except for pictures so can someone check if "Phone" allows landscape mode on a previous firmware? Because a lot of applications seem to support landscape mode now.
Negatives/Unresolved issues/Bugs:
1) Home button to prevent screen timeout still tied to S-Voice.
2) Widgets drawer still has the initial lag.
3) Multitasking with games is still broken. You can't run two or more medium/heavy games in the background. One of them eventually restarts (if not instantly).
4) Launcher can still redraw. The redraw is instantaneous!
5) One finger expandable notifications are not present.
6) Contacts/Phone doesn't open instantaneously.
7) Shadow redraws on Touchwiz icons are still present (they occur a lot less frequently now).
8) The Recent App tabs may still forget your most recent app (it occurs less frequently now).
9) When recording a video, left and right audio is switched.
Nevjerojatno mi je tih milijardu verzija roma. Pa izbacite jednu verziju, nek operateri dobiju pravo ubacivanja svojih bloatware-a, al bar nezaključanima dajte pristup zadnje ispeglanim verzijama.
ovo sto je izbacio wanam, da li je ovo neki novi update posle XXEMA2 ?
Od danas Samsung Galaxy S 3 LTE u T-mobileu
je, novi update poslije ema2, i omega je izbacila ZSEMB1.
Evo danas okacio mob na kies i neki updejt mi se pojavio... jel zna tko o cemu je rijec?
ovo je došlo ima mjesec dana
xxella
za obojicu ovo je ono s fix za SD i VIPov
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
xxella
Fulal si. Xella je upakirani baseband na wanamu, baziran na zadnjem jb buildu za hong kong i taiwan koji je buildan 01.02.2013. Kao i onaj update koji spominje thabigjc, samo kaj je taj za njemački vodafone.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
xxella
Za tebe svaki novi update ima fix... :)
XXELA je koliko meni poznato *fix za SD i to je za VIP, meni je to na kiesu negdje pred Božić updato, a jučer kada sam vidio da je Wanam s XXELA izbacio ja flashao, i ostao mi je BUELL1
XXELA je koliko je meni poznato prvi fix o kojem je sammobile pisao za SD,i tsj SD me ne brine ni malo kako sam spominjao samo sam pojašnjavao što je meni poznato. Znam da je to za Vip ili vodafone jer je to isti klinac(naći će se opet netko ovo poreći) i zato vip ima nsjmanje smeća u romovima i prvom dolaze updati.. Možda griješim ali sam u to i ubjeđen...
XXELA je koliko meni poznato *fix za SD i to je za VIP, meni je to na kiesu negdje pred Božić updato, a jučer kada sam vidio da je Wanam s XXELA izbacio ja flashao, i ostao mi je BUELL1
da fix ok slazem se, ali svaki novi update ima fix. A wanam sada ima ZSEMB1 to je zadnji update koji isto ima fix...
Jel poznato kome, imam problem koji sam nekad riješio. Kada sam u nekoj apk.i ekran se iskljući(ne zakljuća se mob) i stisnem home tipku izađe mi na home scren, a trebao ili bih htio da samo ukljući ekran. U ćemu ili gdje je ta postavka ? Ako je a mislim da je povezano s Svoice kojeg nisam s Wanamom instalirao. Dali je negdje ti dalje i jel netko zna riješenje za jedno veliko HVALA .!
kako popraviti taj f***** sat na lock screenu, treba mu pol sata dok se updejta???????????'
Hm, šta reći nemam običaj davati TD, već je netko obavio kao i na moj post gore. Bolje da je objasnio zašto. Ovo s home tipkom je navika pa zato tražim riješenje a znam da može s tipkom za otkljućavanje. Hvala tražim drugo riješenje..
Evo ja ću napisati nešto konstruktivnog. Pošto sam koristio galaxy s3 od 7. mjeseca prošle godine pa sve do sada dok nisam prešao na NOTE 2 mogu reći da tvoji problemi su uvelike uzrokovani premalom količinom rama. Aplikacije mi se nisu često rušile (ponekad 24sata ili dnevnik.hr), ali mi je poznat problem sa praznim home screenom. Navedeni problem nije bug nego je izazvan premalom količinom rama. Imao sam gore program koji mi prati zauzeće memorije. Uglavnom kada sam pokrenuo neku igricu koje zauzima puno rama onda nakon što sam se vraćao na home screen mi je oko 2-3sek bio prazan home screen dok se nisu pojavile ikone. To ti nije ništa drugo nego učitavanje samsungovog UI. Taj problem kod NOTE 2 nemam jer isti ima 2 gige rama. U kojim situacijama ti se isprazni home screen? Evo meni se događalo nako što sam pokrenuo zahtjevniju igricu.
Inače sam bio super zadovoljan mobitelom. Za surfanje, multimediju, povremene fotke mi je mobitel bio super. Jedino sam ostao razočaran što već onda nisu u takvu mrcinu od mobitela ugradili 2 gige rama.
Evo ja ću napisati nešto konstruktivnog. Pošto sam koristio galaxy s3 od 7. mjeseca prošle godine pa sve do sada dok nisam prešao na NOTE 2 mogu reći da tvoji problemi su uvelike uzrokovani premalom količinom rama. Aplikacije mi se nisu često rušile (ponekad 24sata ili dnevnik.hr), ali mi je poznat problem sa praznim home screenom. Navedeni problem nije bug nego je izazvan premalom količinom rama. Imao sam gore program koji mi prati zauzeće memorije. Uglavnom kada sam pokrenuo neku igricu koje zauzima puno rama onda nakon što sam se vraćao na home screen mi je oko 2-3sek bio prazan home screen dok se nisu pojavile ikone. To ti nije ništa drugo nego učitavanje samsungovog UI. Taj problem kod NOTE 2 nemam jer isti ima 2 gige rama. U kojim situacijama ti se isprazni home screen? Evo meni se događalo nako što sam pokrenuo zahtjevniju igricu.
Inače sam bio super zadovoljan mobitelom. Za surfanje, multimediju, povremene fotke mi je mobitel bio super. Jedino sam ostao razočaran što već onda nisu u takvu mrcinu od mobitela ugradili 2 gige rama.
jesu...ali onda kada su gt-i9300 vec svi pokupovali,doletio je 9305
evo sta sam skuzio od svega toga je galerija.. cim sam je otvorio pitao me jel hocu syncat dropbox i ja stisnem yes i onda mi je svaki folder koji imam na dropu stavio pokraj camera foldera -.- naravno slijedilo je brisanje 400 i nesto foldera i deaktiviranje opcije
lp
I possess a skill to google.
forumasi i omegasi stigla nova inacica V41
pa mislio sam da ce ostavit kao i na dropu sto imam 4 foldera i u njima podfolderi a ne ovako sve van ccccc
pa mislio sam da ce ostavit kao i na dropu sto imam 4 foldera i u njima podfolderi a ne ovako sve van ccccc
Aha, dali mi nešta ne valja ili ne ? Ovako u galeriji nemam slike s dropboxa, dok s faca i picase sve uredno. Dropbox mi synca uredno sve što uslikam i na kompu sve imam. U postavkama računa za dropbox ne mogu postaviti da se račun synca već samo u samoj aplikaciji. I još nešta primjetim da mi imenik syncro stoji od prije dva dana na oba gogle računa a normalno mi sve promjene bilježi u oba pravca. Di je zeko prolupao !??
nesta malo novo a opet 4.2.1 ali potpuno drugaciji izgled, zanimljiv rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2126059
zanimljiv rom ,mozda ko zna jer podrzava allshare cast na dongle
Sorry na off-u..... moze procjena uredjaj kupljen u vipu ima racun garanciju do kraja 2014 telefon je jako malo koristen prakticki nov. Nema tragova koristenja, tvornicki otkljucan na sve mreze, plave boje 16gb. Ima i case koji vrijedi cca 250kn.