jeli normalno da mi se mobitel ugrije nakon par min igre..5 il vise min..maloprije sam igrao most wanted i asphalt 7..nije vruc da nemrem drzati ali je topao..
Ja cesto igram nfs most wanted negrije mi se tako......
jeli normalno da mi se mobitel ugrije nakon par min igre..5 il vise min..maloprije sam igrao most wanted i asphalt 7..nije vruc da nemrem drzati ali je topao..
Ja cesto igram nfs most wanted negrije mi se tako......
Da, to je skroz normalno.
pa jel ti se u opce grije? jel imas ukljucenu stednju baterije dok igras?
uh meni bas bude vruc kod gta vice city i nfs most wanted.. inače je ok, i grije se kod punjenja malkoc,al ovo bas bude vruce
pa jel ti se u opce grije? jel imas ukljucenu stednju baterije dok igras?
Nemam to nikad ukljuceno... znam kako mi se grijao s2 sta god da pokrenes od igrica internet uvijek je bio vruc. Ali s3 ne bude malko topal ali nezamjetno. Znam virtual tennis igrat po sat vremena i neugrije se opce.
kako je najbolje da se rota s3 imam offic.sistem??? mislim na to s kojim kernelom
kako je najbolje da se rota s3 imam offic.sistem??? mislim na to s kojim kernelom
do sada sa nijednom verzijom nisam imao problema oko rootanja kad sam rootao s ovim: http://download.chainfire.eu/229/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300.zip
Otpakiraš i flešaš preko odina.
Upute ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957273
Ako nekog zanima izašao je novi dolphin browser koji sad nudi sinkroniziranje sa google chromom na PC-u.... odlična kombinacija. Mene u zadnje vrijeme chrome na oba S3 zeza kod otvaranja raznih polja za upisivanje, jednostavno se zamrzne i prestane reagirat. Na nexusu i9023 radi bezprijekorno.
Ako nekog zanima izašao je novi dolphin browser koji sad nudi sinkroniziranje sa google chromom na PC-u.... odlična kombinacija. Mene u zadnje vrijeme chrome na oba S3 zeza kod otvaranja raznih polja za upisivanje, jednostavno se zamrzne i prestane reagirat. Na nexusu i9023 radi bezprijekorno.
Stoga ja koristim na S 3 Opera Mobile web Browser
Bezprijekorno radi, super je, i jako jako sam zadovoljan s njime 
Imam i ja operu ko backup plan, a ne koristim ju samo zbog toga šta se može sinkronizirat isključivo sa operom na pc-u koja mi nikako ne paše jer ne prikazuje dobro stvari koje mi svakodnevno trebaju.
Jel ko u međuvremenu isprobao još kakav dobar rom?
zasad su se najbolji pokazali cm10.1, rootbox, jellybam, omega.
nešto ste slabi sa flešanjem, na S2 temi se udarnički flešalo, isprobavalo, komentiralo, uspoređivalo a ovdje se skoro svi drže službenjaka. 
Imam i ja operu ko backup plan, a ne koristim ju samo zbog toga šta se može sinkronizirat isključivo sa operom na pc-u koja mi nikako ne paše jer ne prikazuje dobro stvari koje mi svakodnevno trebaju.
nešto ste slabi sa flešanjem, na S2 temi se udarnički flešalo, isprobavalo, komentiralo, uspoređivalo a ovdje se skoro svi drže službenjaka. 
Kad smo imali s2 bilo je dosta razloga za flešanjem. Dok na s3 dosta ljudi je zadovoljna s stock-om pa i netrudi se. Govorim iz osobnog iskustva, telefon super radi sve leti, lijepo izgleda rom, baterija drzi solidno, negrije se. Tako da nevidim razlog za flesanje i riskiranje garancije....
ja sam ga flesnuo samo da se odbrendira
Kad smo imali s2 bilo je dosta razloga za flešanjem. Dok na s3 dosta ljudi je zadovoljna s stock-om pa i netrudi se. Govorim iz osobnog iskustva, telefon super radi sve leti, lijepo izgleda rom, baterija drzi solidno, negrije se. Tako da nevidim razlog za flesanje i riskiranje garancije....
Ja sam također na S II malo malo flashao,slažem se na S III da nema potrebe,bespotrebna zajebancija.
Jel zna itko hoce li uopce dolazit u vip 305?
?
jel zna itkoo?
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
T-mobile nebrandirani...jel dobio tko ELLA update?
Na sammobile pise kao da bi trebalo biti preko kies-a dostupan ali meni nista kao ni preko OTA...pa sam jos na ELL4
Ja sam također na S II malo malo flashao,slažem se na S III da nema potrebe,bespotrebna zajebancija.
I ja sam mislio kak je super(pogotovo nasprem s2) dok nisam probao ostale romove pa sam skužio da je dosta velika razlika.. a još veću razliku vidim otkad imam dva S3, jedan stock 4.1.2 a drugi isprobavam svašta i ne pada mi na pamet više se vraćat na stock.
a kaj se tiče garancije to je najmanji problem :)
Isprobao sam ja RR v3.1.4 i on je poprilicno brz rom, ali nisam bas isprobavao njegove dobre i lose strane, al vrijedi i njega staviti na mob
Trenutno koristim cm10.1 i siyaha ali se ne mogu rjesiti onoga u download modu da mi ne pise da je flesan kako da se toga rjesiti?
Trenutno koristim cm10.1 i siyaha ali se ne mogu rjesiti onoga u download modu da mi ne pise da je flesan kako da se toga rjesiti?
Ako misliš na system status: custom to će tako stajati dok god nemaš stock recovery. Ovo ostalo rješava triangle away.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
jel moguce namjestiti da mi se pozadina vrte slike iz jednog foldera?
Ako misliš na system status: custom to će tako stajati dok god nemaš stock recovery. Ovo ostalo rješava triangle away.
koristim triangle away i kad u app napravim sto treba kad odem u download mod pise no i samsung official zadnje znam da mora biti custom, ali kad upalim mob i poslje toga odem opet u download opet pise 1 za flesanje, znaci koliko god sa trianglom to rjesio valja dok mi se mob neugasi i ponovo upali... zasto?
NIsta ti ne treba biti "custom". Sve je redom no/official/samsung (tak nekak), a bit ce ti na brojacu 1 il kolko vec dok ne stavis sluzbeni FW. Znasi flesaj neki JB sa Sammobila, onda ga samo rootaj, ponisti brojac i u SU unroot.
NIsta ti ne treba biti "custom". Sve je redom no/official/samsung (tak nekak), a bit ce ti na brojacu 1 il kolko vec dok ne stavis sluzbeni FW. Znasi flesaj neki JB sa Sammobila, onda ga samo rootaj, ponisti brojac i u SU unroot.
Ponistio sam brojac , a kako da u su taj unroot napravim, sta da stisnem?
Ovako primarni rom mi je Wanamov Stock based rom, a sekundarni mi je JellyBAM 4.1.0.. Htio bi za primarni staviti CM10.1 da isprobam malo 4.2.1 JB nakon nekog vremena. Sad tu nastaje problem, jer tamo piše da bi morao prvo staviti ICS rom, pa na njega stavljati CM 10.1.. Ima li tko kakvih iskustava da nije stavljao prvo ICS pa onda CM 10.1?
pomagajte.evo maloprije uzeo s3 friško iz tcoma.prvo mi je skinuo i instalirao neki update 290mb i sad mi je ponuđeno i opet skida neki update 166 mb. o čemu je riječ i jel to treba instalirat?
I ja sam mislio kak je super(pogotovo nasprem s2) dok nisam probao ostale romove pa sam skužio da je dosta velika razlika.. a još veću razliku vidim otkad imam dva S3, jedan stock 4.1.2 a drugi isprobavam svašta i ne pada mi na pamet više se vraćat na stock.
a kaj se tiče garancije to je najmanji problem :)
I ja bih se složio da mi ne treba drugi rom a, ali si me sada zainteresirao jer nisam skoro nikakav imao na III-ki (na II sve redom probao)
Pa me zanima koji preporučaš da je stvarno vrijedan flashanja mislim da je bez ikakvih problema u radu !
Ako si sve ponistil, onda u SU aplikaciji imas unroot opciju, ili opet flesaj samo sluzbeni FW i sve ti bude stock.
Ako si sve ponistil, onda u SU aplikaciji imas unroot opciju, ili opet flesaj samo sluzbeni FW i sve ti bude stock.
Znaći ne pratite me dok sam pisao način roota a da je sve official ! Ili ne vjerujete..................................
koristim triangle away i kad u app napravim sto treba kad odem u download mod pise no i samsung official zadnje znam da mora biti custom, ali kad upalim mob i poslje toga odem opet u download opet pise 1 za flesanje, znaci koliko god sa trianglom to rjesio valja dok mi se mob neugasi i ponovo upali... zasto?
Ja sam sa triangle away uz custom recovery vratio counter na 0 i binary na samsung official, jedino system status ostane custom ali to zna biti i kod nekih stock mobitela pa ne predstavlja problem za garanciju.
Nije istina da će mu biti na brojaču 1 dok ne stavi službeni FW, jedino šta će mu biti je system status: custom ; dok ne stavi službeni recovery.
Ovako primarni rom mi je Wanamov Stock based rom, a sekundarni mi je JellyBAM 4.1.0.. Htio bi za primarni staviti CM10.1 da isprobam malo 4.2.1 JB nakon nekog vremena. Sad tu nastaje problem, jer tamo piše da bi morao prvo staviti ICS rom, pa na njega stavljati CM 10.1.. Ima li tko kakvih iskustava da nije stavljao prvo ICS pa onda CM 10.1?
Ako neideš sa stock ICS roma nego sa JB-a jedino šta moraš flešati je zip datoteka NFC fix
I ja bih se složio da mi ne treba drugi rom a, ali si me sada zainteresirao jer nisam skoro nikakav imao na III-ki (na II sve redom probao)
Pa me zanima koji preporučaš da je stvarno vrijedan flashanja mislim da je bez ikakvih problema u radu !
meni je od svih isprobanih još uvijek cm10.1 najbrži i najbolji, jedina mana je ta njihova aplikacija za kameru koja ako postaviš bljeskalicu na uvijek upaljeno i ideš touch to focus onda dobiš samo sivu sliku i app se sruši.. stavi si siyah kernel ili yank555 kernel + boeffla mod i app za odličan zvuk.
Ma cm nisam nikada volio, ali je stvar ukusa kao gol mi je sve. Istina na S II sam ga samo jednom i uspio flashati (uvijek mi je u booto zapeo) a i onda kada sam uspio sam uvidio da mi ne leži. wanam mi je bio odličan a sada baš ne vidim puno da ga ima !