Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.389
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Scorp21 kaže...
Scorp21 kaže...

Prije nego što sam stavljao custom ROM-ove imao sam 4.1.1. (ovaj na slici) a sada bih ga htio vratiti na stock uz ove upute pa me zanima da li smijem staviti 4.1.2 sa ove stranice ili moram nazad na 4.1.1.?

Jel ima tko odgovor na moje pitanje? Znaći, htio bih vratiti sve na default (brandirani t-mobile) pošto se mislim vratiti nazad na iphone

Kolko znam trebati ti Unroot

14 godina
Kelam kaže...

Do kraja ovog ili sljedeceg mijeseca kupujem s3 u vip-u

I zanima me dali se kod njih moze kupitit i9305 ili samo i9300?

Netko?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

nadogradnja XELLA dosla na sve mreze (t-mobile, tele2, vip) {#}

Nula bodova za nebrendirane telefone koji su kupljeni u vip-u ....

13 godina
neaktivan

pozdrav drugari,kupio sam juce s3 zanima me ako je ko od vas probao neki kernel na offic.sistem koji je dobar sto se tice baterije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u vipu samo 300 ,u tm ce doci 305 do kraja mjeseca

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
oskarduki kaže...

pozdrav drugari,kupio sam juce s3 zanima me ako je ko od vas probao neki kernel na offic.sistem koji je dobar sto se tice baterije?

ja sam isprobao siyaha i poprilicno je dobar za official rom jelly bean

13 godina
tommek10 kaže...
SIII Deny kaže...

{#} ali ja neznam razliku izmedu brendiranog i nebrendiranog s3  {#}

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
oskarduki kaže...

ja sam isprobao siyaha i poprilicno je dobar za official rom jelly bean

koji siyah verzija?

14 godina
neaktivan

jel mi moze neko reci gdje da skinem mod da mi sat bude na sredini gore.... koristim ARHD 19.0  i JB Domination theme 1.6 .... i treba mi znaci samo sat da bude na sredini gore  nista vise...samo taj mod jel mi moze neko da direktan link za to a ne da trazim po xda forumu jer ja tamo nista ne kontam... 

0 0 hvala 0
13 godina
oskarduki kaže...

koji siyah verzija?

najnovija v1.8.9

14 godina
neaktivan

Čini mi se cm10.1 dosta brži od jellybam-a. Nekak je sve fluidnije , brži odaziv. A i ove sve dodatne aplikacije itd samo smetaju, tak i onak ih sve freezam sa titanium backupom :)

e da, i nervira me šta ako npr čitam vijesti, ugasim ekran, ponovno ga idem upaliti sa home tipkom odma spusti aplikaciju dolje(lock screen ugašen), što kod cm-a nije slučaj. Ili pak ako nije ništa upaljeno onda mi otvori onaj prikaz zaslona.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

neznam meni je na jellybamu u antutu app su bolji rezultati nego na cm10.1 a uvijek sve isto namjestim 

a i jellybam je stabilni rom dok sam u cm koristio unofficial nightly jer mi je bio puno bolji od oficialnog tj vise opcija sam imao

za cm10.1 ako ces ga i dalje koristiti probaj slobodno i temesekov kernel, ja sam jedno vrjeme njega koristio poprilicno je dobar za cm, a i mozes ga podesavati sa app koja je za taj kernel

LINK:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mhuang.overclocking&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taHVhbmcub3ZlcmNsb2NraW5nIl0. 

i kernel ako te zanima: 1221

http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM10.1/Temasek%20Kernel 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 20:24 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
Jel znate jel bi trebao uskoro u vipa doc?
Mogu price at mozda jos mjesec al ne puno vise pa da nebude da kupim sad i za koji tjedan dode 305
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

neznam meni je na jellybamu u antutu app su bolji rezultati nego na cm10.1 a uvijek sve isto namjestim 

a i jellybam je stabilni rom dok sam u cm koristio unofficial nightly jer mi je bio puno bolji od oficialnog tj vise opcija sam imao

za cm10.1 ako ces ga i dalje koristiti probaj slobodno i temesekov kernel, ja sam jedno vrjeme njega koristio poprilicno je dobar za cm, a i mozes ga podesavati sa app koja je za taj kernel

LINK:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mhuang.overclocking&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5taHVhbmcub3ZlcmNsb2NraW5nIl0. 

i kernel ako te zanima: 1221

http://temasek.hopto.org/?dir=Samsung%20Galaxy%20S3%20-%20i9300/CM10.1/Temasek%20Kernel 

Probavao sam temasekov kernel, zvuk je dosta tih i to me ubija kod njega a i nisam primjetio ništa bolje u odnosu na stock cm kernel.

Koristit ću sad malo jellybam pa ću vidjet, ovo su bili prvi utisci :)

a kaj se tiče setcpu to igra na svim kernelima koji podržavaju opcije koje nudi.

Ja osobno za sve te stvari koristim System Tuner Pro.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNjYzcxLnBtdy5wcm8iXQ..

ima i free verzija al se ne sjećam šta manje nudi,

https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNjYzcxLnBtdyJd

17 godina

Imam još jedno pitanje. Pošto je moj S3 kupljen u T-mobile (brandiran) da li on radi isključivo na t-mobile mreži ili radi i na drugima? Nemam drugu karticu pa ne mogu isprobati da li radi. Postavio sam maloprije na oglas da ga mijenjam za iphone pa mi je član foruma postavio pitanje u svezi drugih kartica... 

Hvala!

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Scorp21 kaže...

Imam još jedno pitanje. Pošto je moj S3 kupljen u T-mobile (brandiran) da li on radi isključivo na t-mobile mreži ili radi i na drugima? Nemam drugu karticu pa ne mogu isprobati da li radi. Postavio sam maloprije na oglas da ga mijenjam za iphone pa mi je član foruma postavio pitanje u svezi drugih kartica... 

Hvala!

Ad1; kada si kupio brendirani mob, on za sada radi samo na T Mobile mreži, dok ga ne odbrendiraš!

Ad2; ako je mob kupljen kao samo mob, onda imaš pravo na mukte otključavanje, a ako si ga kupio na produženje ugovora, i onda ga možeš otključati, ali calenzi bite {#}!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
To ćeš jedino provjeriti sa nekom drugom sim karticom.
Ima valjda neko od frendova pa probaj
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
tommek10 kaže...
SIII Deny kaže...

{#} ali ja neznam razliku izmedu brendiranog i nebrendiranog s3  {#}

Brendirani ti uredjaj kupljen npr. U vip i zakljucan je na vip. A nebrendiran je uredjaj kupljen u vipu ali je otvoren na sve mreze...

17 godina
ATJLučko kaže...
Scorp21 kaže...

Hvala!

Ad1; kada si kupio brendirani mob, on za sada radi samo na T Mobile mreži, dok ga ne odbrendiraš!

Ad2; ako je mob kupljen kao samo mob, onda imaš pravo na mukte otključavanje, a ako si ga kupio na produženje ugovora, i onda ga možeš otključati, ali calenzi bite {#}!!!! 

Za ovu drugu opciju znam. Kupljen je na pretplatu pa ništa od otključavanja od njihove strane narednih 2 godine. Samo me zanimala ova druga opcija. Znaći, samo stavim nebrandirani ROM i to je to?

Scorp21
15 godina
Scorp21 kaže...
ATJLučko kaže...
Scorp21 kaže...

Hvala!

Za ovu drugu opciju znam. Kupljen je na pretplatu pa ništa od otključavanja od njihove strane narednih 2 godine. Samo me zanimala ova druga opcija. Znaći, samo stavim nebrandirani ROM i to je to?

U ovo se ja ne kužim baš previše, ALI, ako je došao sa 4.x.x ICS-om ili 4.1.1 JB-om, pa se dobije nadogradnja na 4.1.2, navodno se može sigurno odbrendirati bez nekih daljnjih posljedica po gubitak garancije, ali ipak DOBRO provjeri sve opcije prije nego što uradiš, da ne odu i ti i šef postaje, postaja i pruga u {#}!!!!

Možda bi ipak za nekih 500.00 kuna bilo jednostavnije možda platiti unlock {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
donsale98 kaže...

tako sam si i mislio, nemam ama bas nista izgubiti...ako zeznem digitizer , ioanko ce mi na njihovom servisu to dati...gubim sto kuna, ali to mi ne igra ulogu...a pokusat cu pa javim...mislim da nije nemoguce, tesko je, ali se da...napravim pa vam javim :D

Sretno! ;D

17 godina

Ma, neću ja ništa s njime raditi. Stock ROM je na njemu, stavio sam ga na oglas pa neka novi vlasnik radi s njime šta želi.

Scorp21
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz, razmisljam da flesham ovaj rom, sad me zanima jel kernel koji dodje s njim ima sudden death fix? {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Stavio i ja JellyBam 5.1.0 + Siyah v1.8.9 i zasad zadovoljan.

Na prvu mi se čini da sve radi brzo i kako spada.

Inače, dosada mi je Omega v38 + Siyah v1.8.8 bila bomba što se tiče trajanja baterije.

Vidjet čemo kako stvari stoje s ovom kombinacijom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Scorp21 kaže...

Ma, neću ja ništa s njime raditi. Stock ROM je na njemu, stavio sam ga na oglas pa neka novi vlasnik radi s njime šta želi.

Pametno zboriš kolega {#} !!!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

spajder68, opet trebam pokoju tvoju korisnu informaciju {#} Prije cca dva mjeseca si mi dao vrhunsku preporuku za JB wanamlite+phenomenal medium, no otkako je izašao 4.1.2, išao sam probati stock (+phenomenal med) i ne sviđa mi se. Paaa imaš li i ovaj put kakvu preporuku za dobar custom soft? {#} Ovaj phenomenal kernel ću najvjerojatnije ostaviti iako me i dan danas živcira limit za SMS od 3 poruke u jednoj.. {#}

0 0 hvala 0
13 godina
rosimic90 kaže...

pozz, razmisljam da flesham ovaj rom, sad me zanima jel kernel koji dodje s njim ima sudden death fix? {#}

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003

u changelog ti pise jer ima ili nema, ako nema slobodno stavi taj rom i stavis neki kernel koji ima u sebi suden death fix

13 godina
neaktivan

sorry na pomalo glupom pitanju, no changelog gledam u romu nakon sto flesham ili na njihovim stranicama, jer tamo nisam nista nasao?

16 godina

Pitanje vezano uz JellyBam 5.1.0 .

Kako postavit, da mi prilikom dolaska poruke ili propuštenog poziva, ona ledica na vrhu telefona stalno blinka ??

To mi je na Omegi automatski bilo i zaista mi je odgovarala ta điđa, pa eto.

EDIT: proradilo mi je

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:28 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
rosimic90 kaže...

sorry na pomalo glupom pitanju, no changelog gledam u romu nakon sto flesham ili na njihovim stranicama, jer tamo nisam nista nasao?

na njihovim stranicama ali ni ja nisam nasao changelog na tvom linku nego na ovom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2057832 ali ja osobno nisam mogao otvoriti link za changelog pa ti pokusaj, al za svaku sigurnost ako dignes taj rom stavi neki kernel sa tim fixom da nerazbijas glavu jer ga njegov kernel ima ili nema

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 23:34 (SIII Deny).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice