Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.533
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tommek10 kaže...

nekad ni triangle away ne pomaze na garanciji. znam slucajeva da su ponistavali pa su ih na servisu skuzili. sve zavisi na koga naletis u servisu i ko je kakve volje u tom trenutku. uglavnom nisu ni oni mutavi, a ni veslo sisali ;-)

Pa kako mogu skuzit ako je sve ponisteno sa triangle awayom i stavljen stock rom?

@Lix: jesu ti se javili sa servisa napokon?

15 godina
neaktivan
Pa ako nisi vidio, ekran je bio upaljen 5 sati, 2 mejla se sinkroniziraju non stop, f messenger, whatsapp, youtube, twiter i ostalo.
Ja mislim da sam ga pošteno iskoristio
15 godina
spajder68 kaže...

hebiga sve zavisi od korisnika do korisnika,meni izdrži bez problema jedan dan na stock-u i ja zadovoljan.

točno ,to,jedan dan i ja sam prezadovoljan {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
spajder68 kaže...

hebiga sve zavisi od korisnika do korisnika,meni izdrži bez problema jedan dan na stock-u i ja zadovoljan.

koji ti je to app za zakljucani zaslon, sa tim widgetom za vrijeme? 

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
spajder68 kaže...

koji ti je to app za zakljucani zaslon, sa tim widgetom za vrijeme? 

WidgetLocker Lockscreen+HD Widgets.

14 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...
tommek10 kaže...

nekad ni triangle away ne pomaze na garanciji. znam slucajeva da su ponistavali pa su ih na servisu skuzili. sve zavisi na koga naletis u servisu i ko je kakve volje u tom trenutku. uglavnom nisu ni oni mutavi, a ni veslo sisali ;-)

Pa kako mogu skuzit ako je sve ponisteno sa triangle awayom i stavljen stock rom?

@Lix: jesu ti se javili sa servisa napokon?

ma nemogu nikako skužiti, jedini način je pristupit unutarnjoj sd kartici i napraviti recovery podataka pa eventualno pronać neke datoteke koje upućuju da je gore bio drugi rom instaliran a to nit imaju vremena radit nit imaju pravo petljat s korisničkim podacima nit sam ikad čuo da je netko imao problema sa time. 

16 godina

Koji je po vama najbolji browser?

i kako stavit da mi neki browser bude defalut?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Koji je po vama najbolji browser?

i kako stavit da mi neki browser bude defalut?

Po meni Opera Mobile web browser

16 godina

još jedno pitanjce.na htc one x-u sam brisao aplikacije koje sam instalirao tako što sam otišao u izbornik sa svim aplikacijama i od tamo ju prevukao u smeće.ako bi brisao sa home page-a onda ode sam shortcut a ovako cijela ali to mi ovdje ne radi.nije valjda da svaki put moram ić u google play da bi obrisao aplikaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni je najdraži default i Chrome. 

Default browser postaviš tako da kad otvaraš neki link klikneš na browser koji želiš

Onda klikneš uvijek.

Ako želiš maknut trenutni default browser samo napraviš sljedeći korak

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

evo ga uspio sam nekako.

jel znas ovo sa brisanjem zasto mi ih nece obrisati?(aplikacije)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

evo ga uspio sam nekako.

Ovo je tema za Samsung Galaxy S III

16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Kill Frenzy kaže...

evo ga uspio sam nekako.

Pa ja mislim da je i mislio na s3

16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

evo ga uspio sam nekako.

O kojoj je aplikaciji riječ? 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran

Vjerojatno hoce izbrisati nest predeinstalirano, a to ne moze bez roota i TB-a.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Nije, nisam vidio pitanje gore. Pretpostavka je majka zajeba i ti si se upravo zajeba {#}

@KillFrenzy - Settings > Applications > nađeš app > uđeš u njega > Deinstaliraj

13 godina

da se malo nadovezem na onaj moj problem iz prosle i predprosle stranice sto smo pokusali rjesiti ali ipak ne toliko uspijesno a evo i zasto...
Samsung je na XELLA updetao bootloader tako da triangle away ne radi kako treba, to su napravili zbog sudden death sindroma da mogu odbit garanciju onim korisnicima koji su flashali nešto drugo...
kratko nadam se i jasno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:18 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

da se malo nadovezem na onaj moj problem iz prosle i predprosle stranice sto smo pokusali rjesiti ali ipak ne toliko uspijesno a evo i zasto...
Samsung je na XELLA updetao bootloader tako da triangle away ne radi kako treba, to su napravili zbog sudden death sindroma da mogu odbit garanciju onim korisnicima koji su flashali nešto drugo...
kratko nadam se i jasno.

Jesi uspio nać dal se može napravit downgrade bootloadera?

EDIT*

evo kažu ovako:

No, it's due to bootloader, more detail in general section, 

Simply to say, Samsung updated new version of bootloader which against triangle away. 

Only solution is, either wait for new version of triangle away, or downgrade your bootloader to TA compatible. 

The new bootloader check the binary in each boot and if its custom it will set the counter to 1.

znači da napravimo kratki tutorial,svi oni koji su flešali xxella i ostale službene romove koji su izašli nakon otkrića sudden death sindroma updejtali su svoj bootloader, koji sad svaki put kod podizanja provjerava dali je sve službeno na mobitelu te ako nije uvećava counter.

Downgrade bootloadera ide ovako:

0) Root - ako ga imate dobro a ako nemate morate rootati uređaj
1) instalacija CWM recovery(ako ga već nemate)
2) Flešajte ovaj file

za custom romove:

3) flešajte rom i kernel koji želite 

ako želite nazad na oficijalu:
3) instalirajte Mobile Odin Pro
4) fleštajte stock rom preko Mobile Odin-a

Ako flešate novi oficijala rom preko običnog odina sa PC-a opet će vam updejtat bootloader.

Ako vam neće htjeti flešati file u cwm recoveryu nego vam javi poruku  wrong signature error, onda trebate u opcijama cwm recovery-a  ugasiti  signature verification

Nakon toga slijedi opet triangle away app sa svojim čiri bu čiri ba, da vam sve vrati na nulu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:39 (user3468).
13 godina

nazalost nisam nasao trazio sam i danas slicne teme ali ne i to

vracanjem tog starog bootloadera gubim suden seath fix ili on ostaje 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:32 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Sudden death fix je riješen u kernelu a ne sa bootloaderom tako da ga ne gubiš, samo flešaj opet cm10.1 i siyah, pa probaj sa triangle.

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Sudden Death je problem u kernelu, tako da ti downgrade bootloadera nebi trebao nista promijeniti.

EDIT: ^^a tad too late {#}

http://make-everything-ok.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 19:44 (Phill).
14 godina
neaktivan

ja imam novi BL i radi mi triangle away? doduše imao sam samo oficijelne romove, ali sam rutao uređaj par puta, i sve mi je na nuli i official

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

ma nemoj reć. a o kojem telefonu ja pričam?{#}

Mitsuoka kaže...

ma nee. ne mislim brisat aplikacije koje su već na njemu jer znam da se one nemogu obrisat ovako.recimo instaliram firefox ili operu i nemogu ju obrisat na način da ju prenesem u koš(delete).to radim tako što odem u apps gdje su mi sve druge aplikacije.kažem da sam to na hoxu mogao a ovdje ne.jedino da svaki put idem u "play"

18 godina
neaktivan

Ima li netko stock VIPov ROM i da korisiti njihove "Bez limita" tarife pa da mi kaze (ili stavi screen) apn postavke (Settings>More Settings>Mobile networks>Access Point Names). Ne znam koje da stavim posto ih ima vise

Ako mob rikne od "iznenadne smrti" jel mogu ovi u servisu vidjet da je bio rutan, fleshan itd. ? Ili je mob skroz mrtav pa ne mogu nista vidjet/otkrit?

0 1 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Gale92 kaže...

ma nemoj reć. a o kojem telefonu ja pričam?{#}

Mitsuoka kaže...

ma nee. ne mislim brisat aplikacije koje su već na njemu jer znam da se one nemogu obrisat ovako.recimo instaliram firefox ili operu i nemogu ju obrisat na način da ju prenesem u koš(delete).to radim tako što odem u apps gdje su mi sve druge aplikacije.kažem da sam to na hoxu mogao a ovdje ne.jedino da svaki put idem u "play"

Instaliraj npr. Nova launcher i bit će tako kako želiš

Luc
14 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

Ako mob rikne od "iznenadne smrti" jel mogu ovi u servisu vidjet da je bio rutan, fleshan itd. ? Ili je mob skroz mrtav pa ne mogu nista vidjet/otkrit?

Ovisi, ima sudden death tema na xda forumu gdje ljudi prijavljuju kada kako sa kojim romom je riknuo i dali se dalo išta napraviti poslije.

Većina kaže da je bio mrtav skroz ali bilo je njih par koji su mogli ući u download mode, znači ako su flešali išta vidjelo bi se.

16 godina
neaktivan

Napisao sam ti poviše, Postavke > Aplikacije > nađeš aplikaciju > uđeš > Uninstall

15 godina
neaktivan

Zar nije Samsung rekao da ce uzeti i rootane uredaje pod garanciju ako je stvar o SD-u? 

http://make-everything-ok.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

naravno

SIII Deny kaže...

neznam, probat cu sutra preko odina napraviti unrot sa officialnim neznam kojim jos tocno romom (4.0.4-4.1.1-4.1.2) pa poslje opet root i staviti cm10.1 official preko recoverya, pa cemo viditi... user moze link od nekog recoverya 

ne možeš staviti CM i očekivati O, šta si zapeo s nulama ako želiš stalno imati nekakve romove i to radiš što radiš. Kada se smiriš napravi kako sam ti napisao i to je to .

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
ne možeš staviti CM i očekivati O, šta si zapeo s nulama ako želiš stalno imati nekakve romove i to radiš što radiš. Kada se smiriš napravi kako sam ti napisao i to je to .

Robijan ti očito ne vidiš da sam ja već par puta napisao da MOŽE imat counter 0, binary official a koristit custom rom. Uostalom i sam flešam non stop i stalno sam na nuli.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice