izbrisao sam avast i mobitel doslovno leti ! :D
kako je moguće da ga toliko avast "zaguši"?
izbrisao sam avast i mobitel doslovno leti ! :D
kako je moguće da ga toliko avast "zaguši"?
Jel zna netko sto se dogodi ako pri flashanju odinom nestane struje?
Bok ljudi. trebao bi ovih dana kupit s3 i nać se sa čovikom da ga preuzmem. Kako da prepoznam da je orginal, tj da nije kopija? Gledan po youtubu razliku ne vidim. Molio bi vas za savjet. Hvala
Bok ljudi. trebao bi ovih dana kupit s3 i nać se sa čovikom da ga preuzmem. Kako da prepoznam da je orginal, tj da nije kopija? Gledan po youtubu razliku ne vidim. Molio bi vas za savjet. Hvala
Traži garanciju i po mogućnosti da ima račun od kupovine
Traži garanciju i po mogućnosti da ima račun od kupovine
Bolje da ima racun sa garancijom,bez racuna nece dati novi uredjaj ako se slucajno dogodi neki veci kvar,tak je jedan decko napisao na forumu za s2.
Govori da ima i garanciju i račun.
Nebrendiran uređaj->Stock 4.1.2. rotan->OTA nemogu jer je rootan to je klasika ,ali sada niti preko kiesa: "uređaj ne podržava nadogradnju putem programa kies" ..any advice? UNROOT možda?
Nebrendiran uređaj->Stock 4.1.2. rotan->OTA nemogu jer je rootan to je klasika ,ali sada niti preko kiesa: "uređaj ne podržava nadogradnju putem programa kies" ..any advice? UNROOT možda?
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TRA&os=1&type=1#firmware
Skini ovdje novi 4.1.2 i preko odina stavis.
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TRA&os=1&type=1#firmware
To sam baš i krenuo ,,tnx
Ako vam malo mogu pozornost skrenut na ovu temu.
Radi se o malom zahebu tomatove Zestoke tarife pa, di bolje pisat o tome nego tamo di se koriste mobiteli i, ta tarifa :D?!
Pa odvojite tren i nabacite svoje misljenje :)!
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prijevara-tomatove-zestoke-tarife/177931.aspx
To sam baš i krenuo ,,tnx
Ja sam na svoj rootani upravo napravio update (nebrandirani) preko kiesa
Jel zna netko sto se dogodi ako pri flashanju odinom nestane struje?
na i9001+ mi je često znao usb kabel ispasti(sjebani port)usred flešanja, pa bi ugasio i upalio mob u download mode, di bi me tražilo da spojim mob sa kompom i ispočetka flešao ko inače.
jesi li instalirao JellyBam kako ti se cini naspram cm10.1?
Instalirao sam exdialer i bema problema, thx :) probao sam i novalauncher al mi je ljepši touchwiz. ..
Instalirao sam ga jučer poprilično kasno i nisam imao vremena isprobavati, budem navečer kad završim sa poslom.
Na CM10.1 sam isprobavao malo hotplug scheduler na siyah kernelu + 1.4ghz. Čini mi se super kaj se tiče brzine jer kad treba popali sve jezgre na full 1.4ghz a čim netreba odmah ih pogasi i ostavi jednu jezgru na 200mhz. Baterija mi se čini tokom dana dosta bolja nego na default pegasusQ scheduleru.
Instalirao sam ga jučer poprilično kasno i nisam imao vremena isprobavati, budem navečer kad završim sa poslom.
Na CM10.1 sam isprobavao malo hotplug scheduler na siyah kernelu + 1.4ghz. Čini mi se super kaj se tiče brzine jer kad treba popali sve jezgre na full 1.4ghz a čim netreba odmah ih pogasi i ostavi jednu jezgru na 200mhz. Baterija mi se čini tokom dana dosta bolja nego na default pegasusQ scheduleru.
po mom nekom misljenju ja mislim da kad stavis na sijahu ili bilo kojem drugom kernelu procesor na 1.6ghz ili na bilo koji a da je vise od 1.4 mislim da i to mozda malo stedi bateriju, a zakljucio sam to tako sto kad stavis na kao ja npr, na 1.6ghz mob u tvom slucaju kad je potrebno pali sve cetiri jezgre na maximum odnosno 1.4, dok kod mene kad je potrebno on mozda i upali sve cetiri jezgre ali ne na maximum na 1.6 nego na onoliko koliko mu je potrebno sto bi trebalo postediti malo bateriju, jer kad procesor radi maximalno vise i energije uzima... ako sam u krivo slobodno nek me netko ispravi, jer to je samo moje misljenje 
po mom nekom misljenju ja mislim da kad stavis na sijahu ili bilo kojem drugom kernelu procesor na 1.6ghz ili na bilo koji a da je vise od 1.4 mislim da i to mozda malo stedi bateriju, a zakljucio sam to tako sto kad stavis na kao ja npr, na 1.6ghz mob u tvom slucaju kad je potrebno pali sve cetiri jezgre na maximum odnosno 1.4, dok kod mene kad je potrebno on mozda i upali sve cetiri jezgre ali ne na maximum na 1.6 nego na onoliko koliko mu je potrebno sto bi trebalo postediti malo bateriju, jer kad procesor radi maximalno vise i energije uzima... ako sam u krivo slobodno nek me netko ispravi, jer to je samo moje misljenje 
u krivu si :)
to ponašanje je određeno schedulerom i ti ga možeš stavit na MAX 800mhz al on neće dizat na 800ako može obavit to sa npr 500. U scheduleru možeš odrediti da ti npr na 70% zauzeća procesora na 500mhz on podigne frekvenciju na 800 pa ako je na tih 800mhz zauzeće padne ispod 50% on ga vraća na 500mhz a ako je preko 50% onda ga diže na 1Ghz.
instaliraj si ovaj app pa sa njim možeš točno vidit u status baru kako ti kada procesor radi i isprobavat schedulere.
ljudi molio bih vas za veliku pomoc!
pukao mi je ekran na rizol i sada mi je staklo skroz razbijeno ali mobitel radi najnormalnije...sada me zanima jel problem to zamjeniti sam posto sam vidio 100 tutoriala na youtube kako to promjeniti, a nasao sam na youtubu za 200 kn cca zamjensko staklo i pozadinu, poput ovog http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Battery-Back-Cover-Button-For-Samsung-GALAXY-SIII-S3-I9300-White-/271042689888?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1b673b60
http://www.ebay.com/itm/New-Screen-Glass-Lens-Replacement-for-Samsung-Galaxy-SIII-S-3-i9300-White-TOOLS-/350641785788?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51a3e10bbc
molio bih da odgovore ljudi koji znaju a ne da netko kaze, to se ne moze te da ga vodim na servis i placam 1500 kn :(
zasto je ovo na ebayu tako jeftino a u servisu traze 1500 kn za to
hvala na ispravku eo instaliram app bas me zanima kako mi procesor radi :)
pukao mi je ekran na rizol i sada mi je staklo skroz razbijeno ali mobitel radi najnormalnije...sada me zanima jel problem to zamjeniti sam posto sam vidio 100 tutoriala na youtube kako to promjeniti, a nasao sam na youtubu za 200 kn cca zamjensko staklo i pozadinu, poput ovog http://www.ebay.com/itm/Full-Housing-Battery-Back-Cover-Button-For-Samsung-GALAXY-SIII-S3-I9300-White-/271042689888?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f1b673b60
http://www.ebay.com/itm/New-Screen-Glass-Lens-Replacement-for-Samsung-Galaxy-SIII-S-3-i9300-White-TOOLS-/350641785788?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51a3e10bbc
molio bih da odgovore ljudi koji znaju a ne da netko kaze, to se ne moze te da ga vodim na servis i placam 1500 kn :(
Vidio si tutorijali ,dakle može se
.
A ,ovo na ebayu ti je prednje staklo , a u servisu ti mijenjaju komplet staklo i ekran koji su sljepljeni zajedno 
.
A ,ovo na ebayu ti je prednje staklo , a u servisu ti mijenjaju komplet staklo i ekran koji su sljepljeni zajedno 
hvala puno, sad me zanima kako znati da li je samo stalko puklo ili i ekran ? malo sam laik za to, ali skuzit cu sa vremenom :))
koliko sam shvatio, ako mi radi mobitel normalno, znaci nije osao lcd nego samo ekran te moram odvojiti ekran i lcd na mobitelu te zamjeniti ga sa novim ekranom, da li sam to dobro shvatio? ako neko zna malo detaljnije pa da mi objasni
hvala
.
hvala puno, sad me zanima kako znati da li je samo stalko puklo ili i ekran ? malo sam laik za to, ali skuzit cu sa vremenom :))
koliko sam shvatio, ako mi radi mobitel normalno, znaci nije osao lcd nego samo ekran te moram odvojiti ekran i lcd na mobitelu te zamjeniti ga sa novim ekranom, da li sam to dobro shvatio? ako neko zna malo detaljnije pa da mi objasni
hvala
Odustani odma, ako to napraviš vjerojatno ćeš bit prvi koji je uspio odvojit staklo od digitizera(ekrana) a da se nije slomilo... Ima hrpetina videa na youtubeu kako ljudi koji su sjebali ekrane pokušavaju odvojiti digitizer od stakla i dokazuju kako je to nemoguća misija. Ista priča je bila sa Galaxy S2.
a ovo na ebayu su gluposti, ljudi to kupuju onda shvate da to nije to šta im treba. Neko je već pisao da se ne isplati uzimat preko ebaya jer em šta čekaš dugo em ti treba znači digitizer + staklo(prednjica) šta košta oko soma kn sa pdvom. Eventualno možeš ušparati na tome da sam po tutorialima zamijeniš staklo+digitizer.
EDIT*
ovo ti ubiti treba, taj komplet.
.
hvala
Odustani odma, ako to napraviš vjerojatno ćeš bit prvi koji je uspio odvojit staklo od digitizera(ekrana) a da se nije slomilo... Ima hrpetina videa na youtubeu kako ljudi koji su sjebali ekrane pokušavaju odvojiti digitizer od stakla i dokazuju kako je to nemoguća misija. Ista priča je bila sa Galaxy S2.
a ovo na ebayu su gluposti, ljudi to kupuju onda shvate da to nije to šta im treba. Neko je već pisao da se ne isplati uzimat preko ebaya jer em šta čekaš dugo em ti treba znači digitizer + staklo(prednjica) šta košta oko soma kn sa pdvom. Eventualno možeš ušparati na tome da sam po tutorialima zamijeniš staklo+digitizer.
EDIT*
ovo ti ubiti treba, taj komplet.
Neka čovjek pokuša ,ako želi..ioanko nema što izgubiti (osim živaca
) ,pa ako ne uspije onda ili kupi komplet sa ebaya ili kod nas na skupi servis.
Luc989 kaže..
Neka čovjek pokuša ,ako želi..ioanko nema što izgubiti (osim živaca
) ,pa ako ne uspije onda ili kupi komplet sa ebaya ili kod nas na skupi servis.
Može izgubit sto kn koje će dat za samo staklo sa ebaya koje mu neće ničemu služit, i naravno živce uvijek :)
EDIT*
ako ćeš već odvajat onda slobodno i snimi video pa da i mi Hrvati imamo takav video na youtube-u :)
tako sam si i mislio, nemam ama bas nista izgubiti...ako zeznem digitizer , ioanko ce mi na njihovom servisu to dati...gubim sto kuna, ali to mi ne igra ulogu...a pokusat cu pa javim...mislim da nije nemoguce, tesko je, ali se da...napravim pa vam javim :D
nadogradnja XELLA dosla na sve mreze (t-mobile, tele2, vip) 
Do kraja ovog ili sljedeceg mijeseca kupujem s3 u vip-u
I zanima me dali se kod njih moze kupitit i9305 ili samo i9300?
Prije nego što sam stavljao custom ROM-ove imao sam 4.1.1. (ovaj na slici) a sada bih ga htio vratiti na stock uz ove upute pa me zanima da li smijem staviti 4.1.2 sa ove stranice ili moram nazad na 4.1.1.?
Jel ima tko odgovor na moje pitanje? Znaći, htio bih vratiti sve na default (brandirani t-mobile) pošto se mislim vratiti nazad na iphone
ako vratis na 4.1.1 mob ce ti skinuti nadogradnju na 4.1.2
ako stavis odma 4.1.2 sa linka nema sta skidati dalje
sa sammobile.com romovi su officialni tj, oni romovi koji se nalaze u mobu kad ih kupujes
Jel tko nadogradio T-mobilevov XELLA, dali je brendiran ?