Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.073.086
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Prim kaže...
Evo prije 2-3 sata dobio aktualizaciju mislim oko 27mb na VIPu, ne znam što je to jer sam normalno kad je izašao 4.1.2 napravio aktualizaciju. na kraju instalacije sam dobio samo poruku I9300BUELL1 je aktualiziran??? jel netko dobio danas što tako??? i što sam dobio s tim

Ja ništa nisam dobio, t-mobile nebrendirani {#}

16 godina
neaktivan

Dali ima u t mobile ponudi crni galaxy s 3, i dali ga je ikad i bilo? na stranici trenutno ima samo tamno plavi i bijeli

0 0 hvala 0
16 godina

nemaju nikakav. trebali bi valda stići do kraja mjeseca

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

aha ok, a dali je ikad bilo crnog..gledam neke oglase gdje se prodaje crni s t mobile garancijom pa me zanima ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
klinik kaže...

aha ok, a dali je ikad bilo crnog..gledam neke oglase gdje se prodaje crni s t mobile garancijom pa me zanima ...

Da nije mozda sivi? Znam da se crni prodaje u vipu. 64gb verzija...

13 godina

upravo malo citam po netu i naidem na vjest, da ce u petom mjesecu navodno izaci android 5 tocnije 5.0.0 na google eventu... {#}

ako ova verzija sto sam vec koristio 4.2.1 je jako brz android, kaka ce tek biti ova verzija 5(Key Lime Pie)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 22:01 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
15 godina
SIII Deny kaže...

upravo malo citam po netu i naidem na vjest {#} , da ce u petom mjesecu navodno izaci android 5 tocnije 5.0.0 na google eventu... {#}

ako ova verzija sto sam vec koristio 4.2.1 je jako brz android, kaka ce tek biti ova verzija 5(Key Lime Pie)

pa što si onda toliko škrt, daj nabaci LINK {#} !!!! 

ATJ Lučko
13 godina

{#} haha evo link izvlacio sam ove informacije iz teksta jer nepise bukvalno tako al vrjedi procitati, sve je moguce u svakom slucaju

http://androidhrvatska.com/2013/01/19/motorola-x-ce-biti-predstavljena-na-google-io-s-key-lime-pie-androidom/

2 0 hvala 0
13 godina

malo da se vratim na officialni rom 4.1.2 bez roota

1 0 hvala 0
14 godina

ako na svom s3 u mraku kad je crn ekran ( svijetlo ) vidim 4 crne mrlje hocu li ubrzo imati problema sa ekranom ili, inace trenutno ekran radi savrseno

GALAXY S3 GTi9300

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

ako na svom s3 u mraku kad je crn ekran ( svijetlo ) vidim 4 crne mrlje hocu li ubrzo imati problema sa ekranom ili, inace trenutno ekran radi savrseno

Sve je ok, to je učestala pojava na S3 i ostalim uređajima s tim tipom ekrana.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

moze pozadina=?

17 godina

Eto malo i mojih SS-ova. Ja sam nekih tjedan dana na JellyBAM-u i izuzetno sam zadovoljan. Instalirao sam ga kao sekundarni rom, dok mi je primarni Wanamov. Otkad sam ga stavio, u primarni nisam ušao uopće {#} Moje preporuke za JellyBAM!

Lockscreen Lockscreen
Homescreen 1 Homescreen 1
Homescreen 2 Homescreen 2
About About
šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 3:28 (dreammaker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina

Jel ima neki drugi softver da zamjeni KIES, ovo je najveći s*it od softvera, ne možeš ga nikako spojit s računalom. Sat vremena pokušavam već mi ga je dosta. Kies AIR radi ali trebam sinhronizirati a tamo ne vidim opciju za to.

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Jako lijepo izgleda.... mozes mi reci koja ti je to tema?

15 godina
SIII Deny kaže...

upravo malo citam po netu i naidem na vjest, da ce u petom mjesecu navodno izaci android 5 tocnije 5.0.0 na google eventu... {#}

Nadam se da će Galaxy S 3 dobiti official "update" tog novog Androida {#}

17 godina
neaktivan

Imam jedan problem, naime od zadnjeg upgradea ne mogu plocu obavijesti spustiti dolje s ruba gonjeg ekrana, pa pobrisati obavijesti koje mi se pojavljuju, tražio sam u opcijama, da vratim na staro, ali ne mogu naci. Još su djeca od brata poslije upgradea prckali po mobitelu, pa ne znam da li su oni nešto smrdali, ukratko bio bih jako zahvalan kad bi mi netko pomogao vratiti sve na staro, jer gore mi se pojavilo jako puno obavijesti, a ja ne mogu izbrisati. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

ti to svaki tjedan vrtiš drugi rom hehe..

jesi probao Yank kernel? Evo ja ga baš upario sa Cm10.1 i moram priznat da sam više nego zadovoljan, ima hrpu opcija koje je moguće podesiti preko aroma installera ili nakon instalacije editiranjem txt datoteke..a tek da čuješ taj zvuk moba :) ako ništa samo zbog toga ću ga ostavit :)

također sam napravio swap particiju na micro SD kartici i upalio swap sa yankom.

BTW već sam dugo na CM10.1, možda bi ga malo promijenio za neki Kang, kak se oni ponašaju nasprem cm-a?

jel netko koristio CM10.1 i jellybam, rootbox i slično pa da navede neke boljke i mane?

evo linkovi do kernela za AOSP/CM romove i za SAMMY romove pa ko je željan flešanja neka fleša :)

[Kernel][2013/JAN/18][GT-I9300][AOSP/CM 4.1.x/4.2.x][3.0.59][Aroma] Yank555.lu v1.4b

[Kernel][2013/JAN/18][GT-I9300][Samsung JB U7][3.0.59][Aroma] Yank555.lu kernel v3.1b

13 godina

tonček pozadina je skinuta sa mobitela preko zedge pod nazivom abstract hd(probao sam naci na istoj stranici preko kompa da ti mogu staviti link ali cudno nenadem ga pod tim nazivom, i probao na mobu i tamo nadem, pa ako ti se da instaliraj zedge i naces ga sigurno)

tommek10 to ti je aroma launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlto.atom.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kbHRvLmF0b20ubGF1bmNoZXIiXQ..

hehe user3468 stalno nesta mjenjam, vratio sam officialni malo da osvjezim mob, ali dugo sam na cm10.1 pa nisam navikao na obicni rom sa toliko laga, pa cu se uskoro vratiti na cm10.1 ili jelybam sve ovisi kakav je on naspram cm-a

ovaj kernel jel ima u sebi fix za suden death posto samo radi toga koristim stalno siyaha v1.8.9?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 11:45 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz, evo, i ja sam nabavio s3, sad me zanima jedna stvar... kad se ulazi u imenik, kontakte ili poruke,  prvi put ili nakon npr pola sata,  ceka par sec, tako je i na s2 od frenda, jel ima koji nacin da promptno ulazi kao iphone...? Btw stavio sam vice city i vrti ko lud, polaris office je isto super:) na antutu sam dobio sitno preko 16000 zadovoljan sam s mobom, jedino mi nije jasno to malo zastajkivanje kod ulaska u imenik...jel to i vama tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

tonček pozadina je skinuta sa mobitela preko zedge pod nazivom abstract hd(probao sam naci na istoj stranici preko kompa da ti mogu staviti link ali cudno nenadem ga pod tim nazivom, i probao na mobu i tamo nadem, pa ako ti se da instaliraj zedge i naces ga sigurno)

tommek10 to ti je aroma launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlto.atom.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kbHRvLmF0b20ubGF1bmNoZXIiXQ..

hehe user3468 stalno nesta mjenjam, vratio sam officialni malo da osvjezim mob, ali dugo sam na cm10.1 pa nisam navikao na obicni rom sa toliko laga, pa cu se uskoro vratiti na cm10.1 ili jelybam sve ovisi kakav je on naspram cm-a

ovaj kernel jel ima u sebi fix za suden death posto samo radi toga koristim stalno siyaha v1.8.9?

Ima fix niš se neboj hh. Nebi ja riskirao mob zbog kernela :)

AOSP:

"This kernel contains the sudden death fix as of v1.4
and the exynos-mem fix as of v1.3c."

Sammy:

This kernel contains the sudden death fix as of v3.0a
and the exynos-mem fix as of v2.8c.

13 godina

oke hvala probat cemo i taj kernel, samo da jos netko potvrdi kakav je jellybam i mozemo u experimentiranje, jedino ako mi nedojadi cekati tude misljenje stavit cu ga ja sam isprobat i napisat svoje misljenje {#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acerbis kaže...

Pozz, evo, i ja sam nabavio s3, sad me zanima jedna stvar... kad se ulazi u imenik, kontakte ili poruke,  prvi put ili nakon npr pola sata,  ceka par sec, tako je i na s2 od frenda, jel ima koji nacin da promptno ulazi kao iphone...? Btw stavio sam vice city i vrti ko lud, polaris office je isto super:) na antutu sam dobio sitno preko 16000 zadovoljan sam s mobom, jedino mi nije jasno to malo zastajkivanje kod ulaska u imenik...jel to i vama tako?

Pisalo se već o tome na forumu, uglavnom to ti tak je. Ima neka zamjena na google playu ne sjećam se više kako se zove, navodno radi puno bolje.(nek se javi ko je isprobao) Stvar je u tome da dok god je učitano u RAM memoriji da ga otvara normalno(znači otvoriš ga  , zatvoriš, i opet otvoriš i brzo otvara), a čim ga izbriše iz ram memorije da ju oslobodi za druge stvari onda ga ponovno mora povlačit sa flash memorije šta stvori lag.

Ja sam na custom romu koji također zašteka kod otvaranja imenika ali daleko manje nego stock romovi. Zato uvijek koristim "telefon ikonu" pa ikonu za pretragu i sve radi glatko.

17 godina
SIII Deny kaže...

oke hvala probat cemo i taj kernel, samo da jos netko potvrdi kakav je jellybam i mozemo u experimentiranje, jedino ako mi nedojadi cekati tude misljenje stavit cu ga ja sam isprobat i napisat svoje misljenje {#}

Ja sam ti na JellyBamu. Par postova iznad uz screenshotove sam napisao svoje misljenje o istom. Sta te zanima slobodno pitaj ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
dreammaker kaže...
SIII Deny kaže...

Ja sam ti na JellyBamu. Par postova iznad uz screenshotove sam napisao svoje misljenje o istom. Sta te zanima slobodno pitaj ;)

ja sam malo prije skinuo jellybam v510 ali kad sam htjeo prebaciti na mob na sd karticu nedozvoljava mi pise da nije prepoznato, pa sam probao skinuti cm10.1 v38 i stavim bez problema na sd, u cem je problem sa jellybamom? 

edit: skinuo sam sa drugog izvora i uspjeo sam....

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 12:47 (SIII Deny).
14 godina
GALAXY S3 GTi9300

2 0 hvala 0
13 godina

user stavio sam ovaj kernel sto si stavio link, samo u aromi mi nije bas jasno one voltaze i isve to tamo, dal da mjenjam ili da ostavim kako je namjesteno tj sta da stisnem, kako je najbolje? trenutno koristim jellybam jer je fantastican...  jer imas neki tutorijal da nebi pogrjesio nesta ili objasnjenje redosljed postupaka rjecima

jel ima neki program ppreko kojeg se moze podesavati kad je mob upaljen bez da idem u aromu ponovo? ako imas link app

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 15:58 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
acerbis kaže...

imenik ti ne treba, uđeš u pozive i tipkas po brojevima koga trebas zvat, npr marko počneš tipkati 62756pa bu ti se otvorilo, a za manje laga instaliraj si ex-dialer sa google playa i promjeni si temu ako ti se ne sviđa bijela

15 godina

ma to je izgleda tako kod svih androida,

stisneš power tipku isto čeka sekundu dvije,stisneš je opet isto "šteka" sekundu-dvije.

ulaziš u imenik ili tipkovnicu svejedno isto lag od sekundu-dvije,to i mene živcira strašno.

pa nije bezveze IOS najbolji operativni sustav za mobitele,može reć tko god šta hoće ali čak i na iphone-u 3g je sve brže nego kod samsunga s3 ,a da ne pričam o iphone 4 ili 4s-u ,on to otvara u milistotinku,

sve te naredbe otvara ODMAH istu sekundu,

to je do androida ,svako malo se nekaj sruši,prestane radit,šteka,kasni..... ali sve u svemu android kao sustav je još ajmo reć u nekoj bazi testiranja,bit će on bolji u to vjerujem.....

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
user3468 kaže...
acerbis kaže...

Pisalo se već o tome na forumu, uglavnom to ti tak je. Ima neka zamjena na google playu ne sjećam se više kako se zove, navodno radi puno bolje.(nek se javi ko je isprobao) Stvar je u tome da dok god je učitano u RAM memoriji da ga otvara normalno(znači otvoriš ga  , zatvoriš, i opet otvoriš i brzo otvara), a čim ga izbriše iz ram memorije da ju oslobodi za druge stvari onda ga ponovno mora povlačit sa flash memorije šta stvori lag.

Ja sam na custom romu koji također zašteka kod otvaranja imenika ali daleko manje nego stock romovi. Zato uvijek koristim "telefon ikonu" pa ikonu za pretragu i sve radi glatko.

Skini exDialer..otvara instantno ^^

Luc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice