- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pevec, Baumax, Bauhaus, trgovine vijčanom robom itd.
Jeftinije-šrot, skuplje ok pogotovo ako misliš narezivati u nečemu tvrdom i više puta, za par navoja dobro i jeftino.
Pevec, Baumax, Bauhaus, trgovine vijčanom robom itd.
Jeftinije-šrot, skuplje ok pogotovo ako misliš narezivati u nečemu tvrdom i više puta, za par navoja dobro i jeftino.
Mislio sam na točnu informaciju sa obzirom da su mi jedine trgovine blizu (10 km) OBI i Uradi Sam. Baš i ne bih išao u Kutinu i Zagreb samo da pogledam koliko košta i da li uopće imaju.
Obi da, trebao bi imati ako ne pojedinačno ali vrlo vjerojatno imaju onda u nekom kompletu.
Mislim kad je bilo u Lidlu onda Obi ima ziher.
Obi da, trebao bi imati ako ne pojedinačno ali vrlo vjerojatno imaju onda u nekom kompletu.
Mislim kad je bilo u Lidlu onda Obi ima ziher.
Ali OBI je stvarno skup-ne bih se čudio da košta preko 100 kn.
Ali OBI je stvarno skup-ne bih se čudio da košta preko 100 kn.
Ma ne vjerujem od 30-50kn to da ali 100 čisto sumnjam.
A čuj imaš i komplete iz prc. za 100 i nešto kn pa vidi zavisi za što ti treba.
Već imam jedan komplet ali su samo M ureznice i nareznice. Platio sam 50 kn za to u Uradi Sam.
Mislim da ces tesko to kod nas naci, kolko sam vidio po netu kod nas se uglavnom prodaju nareznice u ureznice u metrickom sustavu...
Predpostavljam da s ebaya ne mislis kupovati(dok sam guglao za tu ureznicu naletio sam na tocno tu sliku na ebayu)
EDIT: link
Tesko ces u nekoj trgovini hobi alata nac colne ureznike, to se inace narucuje preko nekog dobavljaca posto colni navoji kod nas nisu bas zastupljeni...
Imaš u Samoboru za kupiti ureznicu ja kupio ...
odma na ulazu u smb.ti je dučan...
Imaš u Samoboru za kupiti ureznicu ja kupio ...
odma na ulazu u smb.ti je dučan...
I koliko si platio?