Ureznica G 1/4

poruka: 11
|
čitano: 7.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Urezniza G 1/4'' HSS

Molim informacije gdje bih mogao navedenu ureznicu i po kojoj cijeni. Hvala.

Izgleda ovako:

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Urezniza G 1/4

Pevec, Baumax, Bauhaus, trgovine vijčanom robom itd.

Jeftinije-šrot, skuplje ok pogotovo ako misliš narezivati u nečemu tvrdom i više puta, za par navoja dobro i jeftino.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Urezniza G 1/4
Tiby kaže...

Pevec, Baumax, Bauhaus, trgovine vijčanom robom itd.

Jeftinije-šrot, skuplje ok pogotovo ako misliš narezivati u nečemu tvrdom i više puta, za par navoja dobro i jeftino.

Mislio sam na točnu informaciju sa obzirom da su mi jedine trgovine blizu (10 km) OBI i Uradi Sam. Baš i ne bih išao u Kutinu i Zagreb samo da pogledam koliko košta i da li uopće imaju.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
14 godina
Urezniza G 1/4

Obi da, trebao bi imati ako ne pojedinačno ali vrlo vjerojatno imaju onda u nekom kompletu.

Mislim kad je bilo u Lidlu onda Obi ima ziher.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Tiby kaže...

Obi da, trebao bi imati ako ne pojedinačno ali vrlo vjerojatno imaju onda u nekom kompletu.

Mislim kad je bilo u Lidlu onda Obi ima ziher.{#}

Ali OBI je stvarno skup-ne bih se čudio da košta preko 100 kn.

14 godina
Pranja kaže...

Ali OBI je stvarno skup-ne bih se čudio da košta preko 100 kn.

Ma ne vjerujem od 30-50kn to da ali 100 čisto sumnjam.

A čuj imaš i komplete iz prc. za 100 i nešto kn pa vidi zavisi za što ti treba.

14 godina
odjavljen
Urezniza G 1/4

Već imam jedan komplet ali su samo M ureznice i nareznice. Platio sam 50 kn za to u Uradi Sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Urezniza G 1/4

Mislim da ces tesko to kod nas naci, kolko sam vidio po netu kod nas se uglavnom prodaju nareznice u ureznice u metrickom sustavu...

Predpostavljam da s ebaya ne mislis kupovati(dok sam guglao za tu ureznicu naletio sam na tocno tu sliku na ebayu)

EDIT: link

:D
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 13:44 (CroNk3r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Urezniza G 1/4

Tesko ces u nekoj trgovini hobi alata nac colne ureznike, to se inace narucuje preko nekog dobavljaca posto colni navoji kod nas nisu bas zastupljeni...

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Urezniza G 1/4'' HSS

Imaš u Samoboru za kupiti ureznicu ja kupio ...{#} odma na ulazu u smb.ti je dučan...

14 godina
odjavljen
Re: Urezniza G 1/4'' HSS
ribich64 kaže...

Imaš u Samoboru za kupiti ureznicu ja kupio ...{#} odma na ulazu u smb.ti je dučan...

I koliko si platio?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice