Pozdrav, evo surfao sam prije nekoliko dana po internetu i naletio na 3D printere. Gledam i vise nisu po nekoliko desetaka tisuca kuna (naravno ima i takvih) ali cijena im sve vise i vise pada. E sad, ja sam mislio zapoceti s izgradnjom svog vlastitog printera. Kupio bih vjerojatno rabljene steper motore, novi extruder, a kontrukciju, eh, neznam ni sam, zato sam i otvorio temu, ako ima netko s iskustvom, zanima me sto mi je jos sve potrebno. Zaradio sam nesto novaca na internetu pa bih preko ebaya kupio extruder i neke druge dijelove koje nemogu nabaviti ovdje za slicnu cijenu. Isto tako ako ima netko tko je zainteresiran za izgradnju, moze se slobodno javiti u privatnu poruku. Cjenovno sam gledao, 5 motora je negdje 350kn na njuskalu, extruder neki prosjecni, nista posebno, 400kn, i sad me muci ovaj ostatak, navodno imaju dijelovi za konstrukciju za nekih 150kn (samo oni zglobovi i sl) i na to treba dodat sipke i remenje, to je jos nekih 150kn...i vec sam na 1000kn, treba mi ploca, to je 100kn...i sad eto, ja bi to polako radio kako bi dolazili novci ali neznam da li sam propustio jos neki veci trosak
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore