Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.977.974
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Vidis ja imam od prije adfree, i ja se cudim zas u ABspace i u ovom nemam reklame na free verziji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Temple Run apk ako nekom treba :

http://www.4shared.com/android/2O-krker/file.htm

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Izasla je danas nova opera mini, prvi dojam je wow brzina
TD za glupost
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Laxarus kaže...
Izasla je danas nova opera mini, prvi dojam je wow brzina

Je li to ova sa sivom ikonicom,ja sam je inst ali nema flasha pa je i zato brza.Da li je bolje da na njoj ostanem ili na opera mobile,slabo koristim flash haman pa nikako.???

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
crvena ikona
ti probaj pa vidi, meni je razlika izmedu mobile i mini u brzini nebo i zemlja u korist opere mini
TD za glupost
17 godina
neaktivan
Jel ima netko kakvu informaciju o Halfbrick igrama?

Nisu updateali od kolovoza 2011., na iOSu updatei dolaze svakih 10ak dana, a za ove dvije igre šta imaju za Android (od desetak za iOS) ništa...
17 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
crvena ikona
ti probaj pa vidi, meni je razlika izmedu mobile i mini u brzini nebo i zemlja u korist opere mini

Da, jer je sve u manjoj rezoluciji - nešto kao Turbo mod na kompjuteru. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
Android borbeni komplet

Pa imate standardnu operu mini koja ima crvenu ikonu kao i sve ostale opere i imate testu operu mini NEXT koja vam dodje kao beta sljedece verzije koja treba da dodje. Sa tom operom ocekujte ponekad neki problem u radu mada se desavaju veoooma rijetko... 

1 0 hvala 0
16 godina
Dr. Vicko kaže...

Pa imate standardnu operu mini koja ima crvenu ikonu kao i sve ostale opere i imate testu operu mini NEXT koja vam dodje kao beta sljedece verzije koja treba da dodje. Sa tom operom ocekujte ponekad neki problem u radu mada se desavaju veoooma rijetko... 

ja trenutno koristim mobile i tu NEXT sa srebrenom ikonom i nemam problema a veoma je brza .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 17:51 (tpg).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo stigla beta verzija BlueStack-a :D Da podsjetim, to je program pomoću kojeg možete pokretati android aplikacije na računalu. Možete i sinkronizirati mobitel s tim programom pa vam instalira aplikacije koje odaberete na mobitelu.

Ako ste do sad koristili alpha verziju i ako vam možda javi ovu grešku, u startu u run upišite regedit te ovdje HKEY_CURRENT_USER\Software\RocketDock obrišite mapu RocketDock

Link za skinuti:

http://cdn.bluestacks.com/bstk-download-success-2.htm

Ako vam ne radi prva, proajte pod different type of installer.

Edit: nevjerojatno, rade sve aplikacije koje sam do sad isprobao, pa čak i camera360 (ako imate web kameru) :D Za sad jedino nisam viber uspio namjestit jer bi on trebao imati pristup imeniku.

Svaka preporuka da isprobate

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.3.2012 18:47 (Osa).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
evo instaliro sam ovu novu operu mini 7 i prebrza je. brza je od dolphin browsera ja mislim. samo me zanima jel se moze namjesit facebook na operi kao na dolphinu. ovaj na operi je onaj stari prejadan ni slike ne prikazuje na naslovnici kao na dolphinu. to mi jedina zamjerka
17 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Na jedini sam presao 500lvl i nakon toga je nemoguce igrati bez da ne kupis novcem one kristale, tak da je to lame.

i veliki nedostatak je meni sto ne podrzava multitouch.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

0 0 hvala 0
15 godina
Osa kaže...

Evo stigla beta verzija BlueStack-a :D Da podsjetim, to je program pomoću kojeg možete pokretati android aplikacije na računalu. Možete i sinkronizirati mobitel s tim programom pa vam instalira aplikacije koje odaberete na mobitelu.

Ako ste do sad koristili alpha verziju i ako vam možda javi ovu grešku, u startu u run upišite regedit te ovdje HKEY_CURRENT_USER\Software\RocketDock obrišite mapu RocketDock

Link za skinuti:

Edit: nevjerojatno, rade sve aplikacije koje sam do sad isprobao, pa čak i camera360 (ako imate web kameru) :D Za sad jedino nisam viber uspio namjestit jer bi on trebao imati pristup imeniku.

jedino je nemoguce igrati igre koje zahtjevaju SD data :/ kao ide na downloading ali stalno je na 0% jer valjda ne kuzi kud skinuti ili sto..

17 godina
Android borbeni komplet

Odlična task management aplikacija hrvatskih developera IT4U.

Habbits

Samo izgleda da ima nekih bugova, ili je to samo na mojem uređaju. Može li netko instalirati i pp-ti me da vidim je li to samo kod mene ili je baš do aplikacije.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
ima li kakva aplikacija da mogu u notification bar staviti shortcut od wifi, bt, data ili je to do ROM-a?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
Aha mislis kao kod samsungovih galaxyja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
da, kao i kod htc, znaci kad povuces not. bar imas opcije za uklj/isklj wifi i ostalo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
To bi i ja isto htio... Imam SE live with walkman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Po tome je majka MIUI ROM.

1 0 hvala 0
16 godina
Osa kaže...

Link za skinuti:

vidi se da je beta, previse steka i zamrzava se

15 godina
Android borbeni komplet
Dali na marketu, odnosno Google playu postoji aplikacija kojom bi zvučnim signalom otkucalo podne, ili čak koja bi otkucala svaku uru, otprilike nešto kao zvono na zvoniku crkve?
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Dali na marketu, odnosno Google playu postoji aplikacija kojom bi zvučnim signalom otkucalo podne, ili čak koja bi otkucala svaku uru, otprilike nešto kao zvono na zvoniku crkve?

https://play.google.com/store/apps/details?id=hyperfine.chimes&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImh5cGVyZmluZS5jaGltZXMiXQ..

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
ima li kakva aplikacija da mogu u notification bar staviti shortcut od wifi, bt, data ili je to do ROM-a?

Elixir :)

17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
luka_cro kaže...

Elixir :)

Elixir 2 :D

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
podrazumijeva se :D
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima li ikakva sat-aplikacija da je vizualno atraktivna ali mi se treba pojavljivati samo u onom "ekranu" kad se treba odključat zaslon...

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
IRebic kaže...

Ima li ikakva sat-aplikacija da je vizualno atraktivna ali mi se treba pojavljivati samo u onom "ekranu" kad se treba odključat zaslon...

Najbolje ti je onda kombinirat https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker sa nekim clock widgetom koji ti se sviđa

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice