Da li postoji neki videocam softver (za Samsung Galaxy 3) koji može snimat barem u 800x600 rezoluciji jer ovaj ugrađeni može samo 320x240.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima kakva aplikacija tipa tamagochi? Znači, imaš ljubimca o kojem se brineš da ne krepa.
Ima kakva aplikacija tipa tamagochi? Znači, imaš ljubimca o kojem se brineš da ne krepa.
Da li postoji neki videocam softver (za Samsung Galaxy 3) koji može snimat barem u 800x600 rezoluciji jer ovaj ugrađeni može samo 320x240.
Jako tesko da ima nesto takvo, male su sanse.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Još kad bi bilo neš za badava... :S
Nema aplikacije koja može snimat u rezoluciji većoj nego što org kamera dopušta...
možda ima neki mod za VGA
Dal' ima neka aplikacija u koju upises datume i onda ti izbacuje poruku na taj datum koju si upisao pored datuma??
Nadam se da sam dobro objasnio :)
misliš nešto kao podsjetnik? nije mi baš kristalno jasno 
misliš nešto kao podsjetnik? nije mi baš kristalno jasno 
da ;)
znaci upisem u program taj datum i poruku koju da mi na taj datum ispise ;)
Dal' ima neka aplikacija u koju upises datume i onda ti izbacuje poruku na taj datum koju si upisao pored datuma??
Imaš kalendar [stock] i samo na određene datume dodaj remindere, a za ime događaja unesi tu poruku.
Ja koristim ovo i meni je to to!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aspartame.RemindMe&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hc3BhcnRhbWUuUmVtaW5kTWUiXQ..
Da li ima velike razlike između androida 2.3.4 i 2.3.5,trenutno koristim 2.3.4(galaxy ace) da li bi mi bio neki napredak kad bi presao na 2.3.5?
hvala.
Jesu i na Google Play-u
Jesu i na Google Play-u
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsspace.ads
Edit: Mislija san da piteš jesu li al sad vidim da kežeš al nema veze eto link za ostale.
Jedina glupa fora je što samo preko amazona možemo kupiti dotičnu igru. A meni ne želi kupovati preko amazona :/
Jedina glupa fora je što samo preko amazona možemo kupiti dotičnu igru. A meni ne želi kupovati preko amazona :/
?
Evo sve ljute pticice
https://play.google.com/store/apps/developer?id=Rovio+Mobile+Ltd.#?t=W251bGwsbnVsbCxudWxsLDEwMiwiY29tLnJvdmlvLmFuZ3J5YmlyZHMiXQ..
Premium je pretpostavljam bez reklama, a šta je ova HD? Mislim, koja je razlika ako itko zna...
Zna li itko tv app koji? Da mogu tv gledat,hrv kanale po mogucnosti? ;)
Premium je pretpostavljam bez reklama, a šta je ova HD? Mislim, koja je razlika ako itko zna...
HD je za uredjaje sa vecom rezolucijom ekrana
Za HD ću čekati neku akciju, da bude za koji cent, ovako za malo bolju grafiku, ne isplati se.
Inače, meni najbolji birdsi
svidjaju mi se novi angry birdsi.. sad igram ovaj premium, steka mi malo al dobro je
Pa i meni su ali Space je ipak malo drugaciji :D
svidjaju mi se novi angry birdsi.. sad igram ovaj premium, steka mi malo al dobro je
jel premium bez reklama? koji mob imas?
Kako na mobitel staviti karte npr Medvednice za google maps i da ih mogu markirati tako da znam gdje sam?