Koju navigaciju koristite a da je besplatna? Ne treba mi nista posebno, samo da radi i da mogu tu i tamo nac koju ulicu koju trazim.
Sygic Aura
Koju navigaciju koristite a da je besplatna? Ne treba mi nista posebno, samo da radi i da mogu tu i tamo nac koju ulicu koju trazim.
Sygic Aura
Ovako nisam vidio da je netko odg. za T-Wisepilot kako da radi normalno.
Pri 1. pokretanju morate imati t-mobile 3 G vezu na 2G kaže internetske postavke nisu ispravno konfigurirane.
A onda nakon tog 1. puta kad aktivira licencu radi normalno i na 2 G!
skinuo sa iTag za taganje pjesama i nesto mi tu nije jasno....jel ja moram svaku pjesmu posebno tagat?
skinuo sa iTag za taganje pjesama i nesto mi tu nije jasno....jel ja moram svaku pjesmu posebno tagat?
nemoj itag, nego preko kompjutera ono što sam ti rekao.
aha ono je program za kompjuter...ja sam ga trazio po android marketu za mobitel
Kako se zove onaj program što prepoznaje pjesme i tagira ih?
Imao sam ga prije, sredio sam si kolekciju, a sad imam dosta novih pjesama pa bih ga htio opet upogoniti...
Imao sam ga prije, sredio sam si kolekciju, a sad imam dosta novih pjesama pa bih ga htio opet upogoniti...
Da li možda misliš na ovaj program ?
Da li možda misliš na ovaj program ?
Ne, ovaj moj radi na mobitelu, bez PC-a....
EDIT: Sjetio sam se, zove se droID3Tagger
Jel mi može netko objasnit o čemu se tu radi s tim tagovima? Kaj taj program napravi, na koji način i čemu to služi? I ako mjenja nazive i kaj več, koliko je to pouzdano da krivo ne preuredi podatke?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Stavis neki ROM, CM7.1, CM9 (ics) ili MIUI,,,
Stavis neki ROM, CM7.1, CM9 (ics) ili MIUI,,,
CM je Cynogenmod?
ja bi htio stavit nesto da mobitel bude malo brzi.. ako je to moguce, sto preporucate?
Jel mi može netko objasnit o čemu se tu radi s tim tagovima? Kaj taj program napravi, na koji način i čemu to služi? I ako mjenja nazive i kaj več, koliko je to pouzdano da krivo ne preuredi podatke?
http://en.wikipedia.org/wiki/ID3
99% točno. Ako ne nađe, neće stavit.
Možeš čekirat da ti promijeni nazive...
Što se tiče tih Taggova, to znači da pronalazi sliku od albuma za neki mp3 ili uređuje naziv pjesme, albuma itd?
Što se tiče tih Taggova, to znači da pronalazi sliku od albuma za neki mp3 ili uređuje naziv pjesme, albuma itd?
Ako misliš na droID3tagger, on uređuje i naziv pjesme, albuma... ukratko sve.
Mobitel koji nije rootan i koji nema CWM (SGS+ kod T-Mobilea kupljen).
Što preporučujete za backup ROM-a, trenutnog?
Dakle, sve stock.
Nisam se dugo bakčao s tim pa sam van forme.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Mobitel koji nije rootan i koji nema CWM (SGS+ kod T-Mobilea kupljen).
Što preporučujete za backup ROM-a, trenutnog?
Dakle, sve stock.
Nisam se dugo bakčao s tim pa sam van forme.
Prov ga rootaj i onda stavi najstabilniji CWM za taj kernel, onda siknes nandroid backup na sd karticu i installas zip ROMa.
Znam da je ovo Android tema, ali moram vas pitati nešto (dosta vas se ovdje, možda, razumije u mobitele) u vezi iPhone-a.
Pita me jedna prijateljica svaki dan već 5 dana kako se instaliraju aplikacije na iPhone 3. Ja nemam pojma. Možete li odgovoriti?
Mora li se Jailbreak-ati? Stvar je u tome što nema Wi-Fi i jedini način je da prebaci instalaciju na iPhone pa da je s njega instalira, kako se to radi?
Znam da je ovo Android tema, ali moram vas pitati nešto (dosta vas se ovdje, možda, razumije u mobitele) u vezi iPhone-a.
Pita me jedna prijateljica svaki dan već 5 dana kako se instaliraju aplikacije na iPhone 3. Ja nemam pojma. Možete li odgovoriti?
Mora li se Jailbreak-ati? Stvar je u tome što nema Wi-Fi i jedini način je da prebaci instalaciju na iPhone pa da je s njega instalira, kako se to radi?
1.Uzme svoj Iphone
2.Poslika ga
3.Stavi na njuskalo i proda
4.Uzme android telefon koji ima market i pristup vise od 50 000 ili vise applikacija i svega i problem je rjesen:=)
Moze nekaa zabavna igra za huawei u8650 imam angy birds, i ceramic destroyer :)
Pa ako ce skidati legalne aplikacije onda se prijavi na Itunes store, skine aplikaciju i samo klikne misem na nju i povuce je na iPhone u itunesu. Ako planira instalirati aplikacije koje je skinula sa neta onda mora raditi jailbreak i onda jednostavno ili ubaci aplikaciju u itunes i onda je povuce na iPhone ili ja sam vise koristio iFunBox program jer mi je nekako bilo jednostavnije preko njega :))
Moze nekaa zabavna igra za huawei u8650 imam angy birds, i ceramic destroyer :)
World of Goo
Sorry na duplom postu ali nes nece drugacije :)
Novi launcher tj. kompletni shell. Na promo videu se činio odličnim, danas je stigao na Market.
https://market.android.com/details?id=com.tsf.shell
17$ BTW., pa vidite... :D
Na Desireu leti, nimalo zastajkivanja!
Na drugi dojam - precijenjeno. Ne vrijedi više od 5$.
Zar vi često mijenjate wallpaper-e? Zašto, oh zašto?
Meni je inače na svim uređajima zastava Japana, a otkako sam instalirao onaj neki launcher, njegova mi je (nemam snage da promijenim).