Pozdrav !
Namjeravam uskoro uzet ovaj mob u simpa paketu, košta 1500kn.
Zanima me ako ga netko posjeduje, neka napiše kakve je kvalitete kamera (znam da nema autofokus) te kakve su tipke jer sam negdje pročitao da su loše.
Unaprijed hvala.
Pozdrav !
Namjeravam uskoro uzet ovaj mob u simpa paketu, košta 1500kn.
Zanima me ako ga netko posjeduje, neka napiše kakve je kvalitete kamera (znam da nema autofokus) te kakve su tipke jer sam negdje pročitao da su loše.
Unaprijed hvala.
Pozdrav! Ne znam jesi li se već odlučio za kupovinu spomenutog moba, ali ja sam si ga kupila početkom prosinca u T-centru i imam za tebe par zanimljivih informacija: uređaj mi je na servisu od 9. 12. i još mi nije vraćen!! Naime, kada sam ga kupovala nitko mi nije rekao da ukoliko primjetim neki tehnički nedostatak uređaj mogu u roku od tri (3) dana vratiti i dobiti novi. Skužila sam da se gornji dio mobitela (onaj dio koji klizanjem od prema gore) klacka u donjem lijevom kutu... Prvo pomislih da je to nešto normalno (no comment!), ali kada sam se obratila T-centru, rekoše neka ga dam na servis...
Uređaj mi je vraćen 24. 12. s pobrisanim kontaktima (??!), apdejtanim softverom (??!) i napomenom da je s njime sve u redu. OK, softverski i jest bilo u redu i kada sam se na uređaj požalila, ali "kvaliteta" izrade .... No, na licu mjesta smo utvrdili da uređaj nije popravljen i vraćen je na servis i otad ga nisam vidjela.
Da prestanem sa žalopojkama: uređaj je zgodan, tanak, izgled mrak. Tipke jesu malo pretvrde, naročito ako se kronično SMS-aš, ili npr. ako si prije, poput mene, koristio neku Nokiju.
Rasvjeta tipki nije jednaka u svim dijelovima, tj. najsvjetlija je tipka 1, a prema donjem desnom kutu svjetlost slabi...
Kamera je 3,2, autofokusa nema, ali meni je i to OK, s obzirom na to da sam prije imala kameru od samo 1,3 megapixela, i, po meni, mob radi dobre fotke (barem koliko utvrdih u ona 3 dana što sam ga koristila).
Imaš i niz servisa koji su unaprijed instalirani na mobu, npr. pristup YouTubeu, ali OPREZ: tako ćeš nabiti gomilu internet prometa i ukoliko se njime želiš služiti za surfanje, toplo preporučujem korištenje neke W'n'W usluge...
Nadam se da sam malo pomogla. Pozdrav!
Ma odustao sam od kupnje jer ga vise nije bilo na božićnoj akciji a meni se nije dalo cekati, ali svejedno hvala na informaciji.
Sretno sa popravkom i nadam se da ces ga sto prije dobiti natrag sa servisa. PoZz !
Pruža mi se prilika da kupim Sony Ericsson W595i , očuvan , nikad korišten , garancija za 650 kn ( liku hitno trebaju pare , mob sam vidio uživo , koristio ga par minuta ) .
Molim Vas vaša iskustva , mišljenja i primjedbe na mob .
Isprike što otvaram staru temu .
Imam taj mob, samo što moj nema taj "i"...ali nema veze ako je to ovaj mobitel
SLIKA (moje je ovaj s lijeve strane...crveno-crni)
onda je isti kao moj.......
Odličan je za glazbu i multimediju općenito...ima 2 stereo zvučnika i naravno se mogu softverski pojačati (to 100 % znate
), "walkman player" podržava MEGA BASS funkciju, ekvalizator i walkman vizualizacije....kamera je dovoljna za potrebe fotografiranja čisto reda radi da se nešta uslika i još se može poboljšati softverski....
Što se tiče poziva i razgovora, zvuk je odličan, čut će ga i baba od 120 godina
...podržava i video razgovor ali nema prednju kameru predviđenu za takve stvari jer za to služi zadnja "glavna" i jedina kamera.....
Ostalo:
- podržava mem kartice do 8 GB
- GPRS, HSDPA (3G)
- Bluetooth 2.0
- baterija traje dosta dugo u mirovanju....otprilike 10 dana, za pozive nisam siguran jer nisam baš puno razgovarao preko mob-a 
- ima detektor svjetla koji prilagođava osvjetljenje ekrana i tipkovnice ovisno o količini svjetla (jer inače kod većine mobitela ne vidi se ništa na direktnoj sunčevoj svjetlosti)
- u normalnom paketu u VIP-u ili T-comu se dobiju original SE BASS reflex stereo slušalice koje daju zadovoljavajuću kvalitetu i jačinu zvuka, a kvaliteta i jačina zvuka ovisi o izvoru, u ovom slučaju mobitelu....ako se ubaci novi softver za zvuk onda budu barem za 20-30% jače.....barem je tako u mom slučaju)
Bio je do nekidan u VIP-u kompletan paket za nekih 800 kn, ali ga više nema.
U biti nećete se shebat u vezi tog mobitela, odličan komad multimedijskog hardvera za svakog ljubitelja Sony Ericsson-a 
podržava i mem od 16gb. moj mob ima da podržava od 2 a ja imam od 8gb i ne šteka.
podržava i mem od 16gb. moj mob ima da podržava od 2 a ja imam od 8gb i ne šteka.
Ma sta ti pricas nepostoji ti m2 od 16gb nisu uopce htjeli raditi veliki kapacitet memorije(ja sam je trazio svugdje pa su mi rekli jesam li lud)-max od 8gb i mobitel je stvarno odlican!