Pozdrav svima! Evo vec neko vrijeme malo kopam po recenzijama, citam pohvale i kritike na racun Desire HD-a, posto u skorije vrijeme namjeravam kupiti doticni smartphone. Ovog posta nebi ni bilo na ovom forumu, da HTC u Barceloni nije predstavio svojevrsnu mjesavinu "obicnog" Desire-a i Desire-a HD, tj. HTC Incredible S. Iskreno me cudi sto je ovo prva tema o Incredible-u s obzirom da bi trebao izaci prakticki za par dana. Osobno mi se cini da je napravljena zgodna kombinacija, hardware od HD-a, zapakiran u nesto manje kuciste s nesto manjim ekranom(4", umjesto 4,3"). Evo napisite malo ocekivanja od moba, hocete li mjenjati svoje Desire-e (bilo obicne, bilo HD) za njega ili cete ovaj mobitel izbjeci u sirokom luku? =)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je l ima neka preporicena cijena za HR?
Cijena na gsmareni je 520Eura
Na ebayu dode 650$.
Znači računaj kod nas negdje sigurno 3999,99 kn
Ja imam Htc Desire, a razmišljam jel da uzmem za posao Incredible S, ili neki od W7 kad se malo poboljšaju, ali to ću odlučiti kad dođu u Vip pa da ih isprobam.
Na ebayu dode 650$.
iskreno 4k kn nije ni tolko mnogo... ja sam očekival da bude najmanje preko 4,5k ko D i D HD...
inače mi je mob jako zapeo za oči... sad samo čekam cijenu...
In the end there will be only ( c )haoss ...
Na ebayu dode 650$.
iskreno 4k kn nije ni tolko mnogo... ja sam očekival da bude najmanje preko 4,5k ko D i D HD...
inače mi je mob jako zapeo za oči... sad samo čekam cijenu...
Ma to je samo moja pretpostavka da će biti toliko :)
poznavajući naše bit će više :)
s obzirom da kažu kao da je neka kombinacija D-a i HD-a ja očekujem oko 5k cijenu... ili barem da če D i HD malo past s cijenom a ovaj doč na tih 4,5k...