Imal netko među HTC ekipom problem sa crvenom mrljom na fotografijama? dakle na bijelim površinama (papir, zid) kad slikam imam crvenu mrlju/točku koja se širi sa središta fotografije prema van. Pobal sam sa dvije aplikacije, a to se dešava i kod snimanja. Čital sam malo po netu, navodno da se to već događalo na drugim android uređajima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj malo počistiti leću i igrati se sa balansom bijele fotke prilikom fotkanja.
molim vas ako mozete pomozite mi rotovo sam htc preko advanced ace hack i sve je bilo u redu akd ej zavrsio restartovo je mob i sad samo stoji htc logo sta da radim nemam ni cm recovery fec fabricki recovery
molim vas ako mozete pomozite mi rotovo sam htc preko advanced ace hack i sve je bilo u redu akd ej zavrsio restartovo je mob i sad samo stoji htc logo sta da radim nemam ni cm recovery fec fabricki recovery
Potraži odgovor u toj temi na xda-developers, vjerojatno je netko već imao isti problem.
uspio sam,sada mi treba preporuka dobrog stabilnog rooma
CyanogenMod 7
http://get.cm/?device=ace&type=stable cm-7.2.0-ace.zip
ok hvala trenutno sam ne revolution hd 7.0.4 i svidja mi se sense interfejs da li ima neki rom da nije 2.3.5 da je noviji tipa ics ili 2.3.7 sa sensom 3.5
Ja baš danas malo isprobavam ovu kombinaciju ICS + Sense 4.0 (lite) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1564950 Nije loše, ali kamera uopće ne radi, ni fotke ni video. Imaš http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450962 na kojem ti radi fotkanje (video i dalje ne baš vrlo), ali to je bez Sense-a (AOSP ROM)
hvala puno na pomoci,novi sam htc telefonima dosad ima samo xperie i milestone...mislim da cu ostat na revolutin hd dok ne izadje neka stabilna verzija ics..jos jednom hvala puno
da li je nek testirao icecoldsandwich sumer ediotion da mi kaze da li se isplati prebaciti sa androdid revolutina hd
da li je nek testirao icecoldsandwich sumer ediotion da mi kaze da li se isplati prebaciti sa androdid revolutina hd
Ja trenutno vrtim 8.1 i jedini problem je sa video snimanjem. Navodno da se može snimati 480p sa 8.2, ali nisam još probao.
Inače, ja već jedno dva-tri mjeseca vrtim ICS i probam neki dan par GB ROMova i tek onda uočim koliko je ICS ispoliraniji, oku ugodniji, praktičniji i jednostavniji. Ima par bugova tu i tamo ali bez problema se koristi kao daily driver. A ti bugovi će se vjerojatno eliminirati kada HTC izda službeni update pa da se konačno sredi ta kamera.
evo upravo testiram ics samo mi je zao sto nema sensa ali nema veze,zasad sve radi kako treba na sumer edition,i snimanje u 420p
uspio sam sam instalirati sumer edition i koristio sam ga pola sata i kad sam reboot ne moze,kad ponovo pokrenem instaliaciju u recoveryu pise da je bad zip a prvi puta sam mogao
Možda problem sa SD karticom?
da,rijesno formatiranjem
da li postoji neki rom 2.3.7 sa sensom
ili ako imate preporucite neki dobar gb rom bez sense
Ja sam koristio CyanogenMod 7 i bio mi je super. Sense mi nikada nije bio nešto poseban, makar Sense 4 nije tako loš...
Imaš tu listu svih mogućih kombinacija, GB+Sense, GB vanilla, ICS, ICS+Semse,... Ovi bez Sensea ti se obično zovu AOSP/AOKP.
trazeci nesto po internetu naisao sam na inf da ics za desire hd izlazi tek u 9 mjesecu...je li to istina..i zasto jednostavno ne izdaju drivere za kameru
Rekli su 7. mjesec, nedavno na facebook stranici. No, mjesec ide kraju ^^
rece na kraju mjeseca da de ce izaci 8 i tako u nedogled,koji rom trenutno koristis
trazeci nesto po internetu naisao sam na inf da ics za desire hd izlazi tek u 9 mjesecu...je li to istina..i zasto jednostavno ne izdaju drivere za kameru
Meni su na moj upit mailom odgovorili da ICS na DHD stiže krajem mjeseca srpnja ili najkasnije početkom mjeseca kolovoza, sada, ako su oni mene lagali, ja ležem opet i vas, ne s namjerom
!!
Ja sam trenutno na IceCold 8.2 i sve što mi treba radi bez problema, čak i 480p snimanje radi
trebam malu pomoc...kad idem na softverska ažuriranje kaze mi da nema dostupnih ažuriranja za moj relefon...a telefon je na softveru 2.3.5 jel nema softver poslje il sta mu je?
trebam malu pomoc...kad idem na softverska ažuriranje kaze mi da nema dostupnih ažuriranja za moj relefon...a telefon je na softveru 2.3.5 jel nema softver poslje il sta mu je?
Štrpi se još malo da kraja mjeseca, nisi jedini koji čeka kao ozebao sunce update na 4.0.4 ICS ili čak morti na 4.1 Jelly Bean
!!
Možda sam malo previše sanjar, ali mi se nekako čini da Canada i naši europski mobovi nisu jednakog broja nazivnika, što će reći da možda "oni" i kanadu i jesu preslabi, tko zna?!!
U svakom slučaju, pričekat ću/ćemo do negdje 20. 08. i uvjeriti se osobno u istinitost u kojem zecu leži grm, makar su meni u telefonskom razgovoru ekipa iz HTC-a izrijekom potvrdili update late july, early august ove godine, a do tada strplenja molim
!!!!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1298283..da li je neko koristio ovaj rom,ako jest kakvi su utisci
treba izaci android 4.0.4 ice sream sendwich sad u 7 ili 8 mjesecu.