HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 467.751
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Prvi put kad sam stavio usb, pojavilo mi se 3-4 tog da odaberem, a ja sam odabrao 1. Microsoft Office Document i stavio sam da me više ne pitaju šta da odaberem i sad kad idem ponovno uključiti otvori mi se taj dokument i javi se greška "Unable to initialize scanner. Check scanner connection and scanner software."

Može netko pomoć, šta da radim? :/

0 4 hvala 0
15 godina
Re: HTC 8S

Koje Windowse imaš?

Winter is coming...
12 godina
neaktivan
HTC 8S

windows professional xp

0 0 hvala 0
15 godina

U tome je problem, na Win 7 i 8 se spaja bez problema, prvi put kad ga spojiš, instaliraju windowsi sami driver i to je to. Traži po netu ili mijenjaj Windowse...

Winter is coming...
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Dali znaš možda jel postoji nešto za aktivirati se na ovaj moj pa da mogu normalno spojiti usb ili baš mora biti win 7 il 8?

0 2 hvala 0
15 godina

Ne znam, nije mi to trebalo... Googlaj...

Winter is coming...
16 godina
alpe1 kaže...

Dali znaš možda jel postoji nešto za aktivirati se na ovaj moj pa da mogu normalno spojiti usb ili baš mora biti win 7 il 8?

Sa htc-ove stranice

Step 1. To exclude the conflict of PC applications, we suggest you restart the PC and try it again.
Step 2. To exclude the conflict of 3rd party applications, please press and hold the "Power" button until you see "Slide down to power off" on the screen > swipe down the screen.
Step 3. Please power on your phone to try again by press and hold the "Power" button.
Step 4. Please make sure there is no obstructions between your USB cable and the USB port, and try another USB cable with another USB port.
Step 5. Please make sure there is a Windows Phone 8 option under Device Manager on the computer. (Go to Start > Computer, then right-click Computer > Properties > Device Manager.) For further assistance, please click "Contact us" below, and kindly inform the customer representative if the troubleshooting steps provided has been done.
For further assistance, please click "Contact Us" in the Customer Service panel below.

16 godina
neaktivan
ive3 kaže...

Gle, sorry što sam pitala, ali pitala sam da ponovo uvjerim sebe u svoj izbor. Danas kažem kolegama na poslu da želim uzeti ovaj mob,a oni napali na mene...androidaši su! 

Ma nemaš se što ispričavat, al trebala bi čut nesuvislo mišljenje, zato sam i rekao ono, a u onoj temi nisu samo ''Androidaši'', ljudi će ti pomoć (tipa mario1990, on je objektivan). Ja ti mogu reć da mi je ludilo, sam sam ''Androidaš'' i to još Samsungov marketing, al uz sve Samsunge, trenutno mi je ovo primarni uređaj. Samsung za igre, malo FB, fotografije i video, ovo za ostalo i sve ludilo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
alpe1 kaže...

Sa htc-ove stranice

Step 1. To exclude the conflict of PC applications, we suggest you restart the PC and try it again.
Step 2. To exclude the conflict of 3rd party applications, please press and hold the "Power" button until you see "Slide down to power off" on the screen > swipe down the screen.
Step 3. Please power on your phone to try again by press and hold the "Power" button.
Step 4. Please make sure there is no obstructions between your USB cable and the USB port, and try another USB cable with another USB port.
Step 5. Please make sure there is a Windows Phone 8 option under Device Manager on the computer. (Go to Start > Computer, then right-click Computer > Properties > Device Manager.) For further assistance, please click "Contact us" below, and kindly inform the customer representative if the troubleshooting steps provided has been done.
For further assistance, please click "Contact Us" in the Customer Service panel below.

Zvat ću sutra korisničku službu pa ak se opet ne jave pokušat ću preko ovoga.

Inače ne znam dali je tko od vas zvao, ali korisnička služba im je koma, nikad se nitko ne javlja, a kad se javi javljaju se na engleskom jeziku, znači stranci! Da se ovi javljaju nebi tu trebao postaviti niti jedno pitanje, ali sutra ću zvat cijeli dan pa se nadam da će se netko javiti.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Sve aktivirao što je trebalo, a kad povežem pokaže mi se samo Phone, a Micro SD nigdje, a na nju želim prebaciti podatke i stavio sam je u mob kako treba. Šta sad napraviti?

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Maknut zastarjeli XP i lijepo instalirat W7

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Na 7 je.

0 1 hvala 0
16 godina
Probaj ugasit mob, izvadit i opet stavim sd karticu i onda probaj.
Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
HTC 8S

SD kartica se lako sjebe pa ne znam koliko je pametno vaditi i stavljati jer stavio sam kak treba, škljocnulo je znači trebalo bi biti sve u redu. Zar ne?

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pogledaj u postavkama jel ti je uređaj prepoznaje.

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Koliko vidim ne. Gdje bi trebalo točnije pisati? Baš se otvori novi folder Micro SD ili?

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

{#}

pod pohrana telefona

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Nije pronađena, a stavio kak treba i škljocnulo. Sad znači opet trebam razvaljivati donji dio i otvarati pošto neide lako. Jbn mob..

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ide prelako, samo trebaš znat. Nemoj razvaljivat još će ti i puknit...

12 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Dobar vic. {#}

Neću ni otvarati kad tak teško ide, ak proradi super, ak ne onda sam bezveze kupovao mob.

15 godina

Jel ti trolaš ili?

Winter is coming...
14 godina
protjeran
HTC 8S

Dobro baci ga konačno u smeče! Svaka čast momci ko Ghandi ste :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Eto izvadio poklopac, maknuo SD karticu, stavio opet i opet ju neće učitati.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Evo da ne mislite da zajebavam po forumu, sad sam stavio SD karticu od Nokie i radi, a nova koju sam kupio od TDK ne radi! Od koje marke kupim da mi radi na HTC-u?

0 3 hvala 0
14 godina
alpe1 kaže...
Mitsuoka kaže...

Dobar vic. {#}

Neću ni otvarati kad tak teško ide, ak proradi super, ak ne onda sam bezveze kupovao mob.

Nisam vlasnika ovakvog moba, ali mi je poznata vrlo slična priča iz veljače 2011 kada je moj prijatelj, vidjevši mene kada sam kupio HTC-ov mob, DHD kupio i on pet dana iza mene.

Moj je tada bio po defaultu na 2.2.1 Gingerbread ako se ne varam i sa mobom je bilo sve apsolutno u redu, osim što je onda bio prisutan neki bug oko SMS-ova, ali kod mene nije bilo apsolutno ništa, dočim, moj prijatelj koji ga je kupio netom poslije mene, mob je dobio sa 2.2 Ginderbread-om, upgrade-anim ALI KOJI NIJE ni primirisao SD memorijsku karticu koja je išla uz njega! Kada smo učinili kontrolu, moj mob je prepoznavao i njegovu i moju, a njegov niti njegovu niti moju!

Moje je mišljenje sukladno mojem primjeru da kod tebe kolega jedino što treba promijeniti je mob, jer sumnjam da proizvođači SD memorjskih kartica više uopće mogu sfušati svoje proizvode, a ti zato traži zamjenu za NOVI MOB što ti je moj savjet, jer kada je moj prijatelj došao sa tim problemom u TELE2 prijaviti ga, bez pogovora je dobio drugi, novi, neraspakirani mob! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
alpe1 kaže...
Mitsuoka kaže...

Dobar vic. {#}

Očigledno sam SuperMitsu kad mi pođe za rukom svaki put. Uglavnom, kad ti tvoja ne radi probaj neku drugu. Jel nova memorijska ili?

16 godina
odjavljen
HTC 8S
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ne može se još skinuti, ali u tekstu piše da treba sačekati koji sat..

Winter is coming...
16 godina
odjavljen

ja sam je skinuo bez problema ali mi pri pokretanju javi onaj sim error. samo je za US, kanadu i UK... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
HTC 8S

zna li itko od vas kako stopirati rotaciju ekrana??

i drugo ,jucer tipkam poruke na viberu(jos nema mogucnosti glas.komunikacije) i kad odjednom nesto pritisnem i zumiram sliku za jedno 300  posto,hm nisam mogao doc ni do postavki ni do nicega,ali spas sam nasao u resetu uredjaja.tako da pazite sta radite sa viber aplikacijom,mislim da nije razradjena jos dobro..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice