HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 467.854
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
12 godina
neaktivan
Re: HTC 8S

E da, ovako.. Dođem do 5. i onda na slici kod broja 5. meni umjesto "save" piše "connect facebook" i dok kliknem na to onda mi se pojavi "we're sorry , there a problem showing this page. we experienced some technical difficulties retrieving the content". Znači pretpostavljam da mi nije spojeno sa korisničkim računom jer kraj "support" mi piše "sign up" što na slici isto ne piše i dok kliknem na to ode mi na profil. Znaš možda šta dalje?

16 godina
alpe1 kaže...

E da, ovako.. Dođem do 5. i onda na slici kod broja 5. meni umjesto "save" piše "connect facebook" i dok kliknem na to onda mi se pojavi "we're sorry , there a problem showing this page. we experienced some technical difficulties retrieving the content". Znači pretpostavljam da mi nije spojeno sa korisničkim računom jer kraj "support" mi piše "sign up" što na slici isto ne piše i dok kliknem na to ode mi na profil. Znaš možda šta dalje?

Jesi spojen na wifi?

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
DommY kaže...
alpe1 kaže...

Jesi spojen na wifi?

Jesam, zašto?

16 godina
alpe1 kaže...
DommY kaže...
alpe1 kaže...

Jesi spojen na wifi?

Jesam, zašto?

Pitam, mislio sam da mozda nemas veze na net pa da ne radi..

Windows Phone FTW
16 godina
alpe1 kaže...

I meni je jučer javljalo tu grešku.

To ti je do FB ili MS. Probaj malo kasnije ponoviti taj korak.

12 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
alpe1 kaže...

I meni je jučer javljalo tu grešku.

To ti je do FB ili MS. Probaj malo kasnije ponoviti taj korak.

Nebi rekao jer ovo je već treći dan da pokušavam ovako pa neide. Mislim da je problem u spajanju korisničkih računa, uostalom valjda će se javiti netko tko je aktivirao i kome se isto to dogodilo. Nisam valjda jedini... :)

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Zar je moguće da nitko nezna šta dalje??? Upitnici iznad glave!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi probao hard reset?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Neznam dal je mobitel stvarno takvo sranje ili ti imas stvarno mali iq. Ispricavam se na ovom al zadnje 3 strane i 3 dana ti nisu uspio upalit taj fejs, a cisto sumnjam da je do moba
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Neznam dal je mobitel stvarno takvo sranje ili ti imas stvarno mali iq. Ispricavam se na ovom al zadnje 3 strane i 3 dana ti nisu uspio upalit taj fejs, a cisto sumnjam da je do moba

Za početak, ne vrijeđaj bezveze jer će se i tebi jednom dogoditi da nešto nećeš znati pa ćeš tražiti pomoć!

Ne, mobitel nije sranje uopće nego nije lako uključiti FB chat. I sam Microsoft je to napisao na svojoj stranici! Da mi FB chat nije potreban nebi se toliko zaj.bavao oko njega zato nemoj pljuvat po meni bezveze nego pomogni ako znaš, ako ne znaš onda ništa jer ovo je tema o ovom mobitelu i valjda se smije pitati kog šta zanima!!

13 godina
neaktivan
HTC 8S

HTC 8S ili HTC 8X ? preporuke,molim vas

0 0 hvala 0
14 godina
ive3 kaže...

Ako imas novaca 8x normalno.

13 godina
neaktivan
HTC 8S

Ali čitajući gore postove zapalila sam se i za s model koji je fakat predostupan (produljenje ugovora). Meni mob treba isključivo za twitter jer preko  njega obavljam masu poslova. A što je sa instagramom? To je samo za iPhone? vi se svi žalite na bat.,ja još imam xperiu x8 koju konektiranje popapa za jedno dopodne.

0 0 hvala 0
14 godina
ive3 kaže...

Ali čitajući gore postove zapalila sam se i za s model koji je fakat predostupan (produljenje ugovora). Meni mob treba isključivo za twitter jer preko  njega obavljam masu poslova. A što je sa instagramom? To je samo za iPhone? vi se svi žalite na bat.,ja još imam xperiu x8 koju konektiranje popapa za jedno dopodne.

Za twitter su isti jer je isti software na njima a neku razliku u brzini vjerojatno neces primjetit. Ja sam 99% siguran da 8x ima bolju bateriju ali po meni je i dalje 8s best buy pogotovo za 300kn.

13 godina
neaktivan

Da!!!! 300kn. Nekako sam ga bila u startu odbacila zbog manjkavosti koje sam čitala po recenzijama, a čitajući ovdje... ne znam, baš sam posve promijenila mišljenje! Pa meni je 8s zakon mob. Iako sam ,kao,bila pobornik isključivo androida..evo više i nisam nešto. Pa za 300kn vrijedi ga probati? Kamera solidna da fotkam i stavljam na TW..

14 godina
ive3 kaže...

Da!!!! 300kn. Nekako sam ga bila u startu odbacila zbog manjkavosti koje sam čitala po recenzijama, a čitajući ovdje... ne znam, baš sam posve promijenila mišljenje! Pa meni je 8s zakon mob. Iako sam ,kao,bila pobornik isključivo androida..evo više i nisam nešto. Pa za 300kn vrijedi ga probati? Kamera solidna da fotkam i stavljam na TW..

Za 300kn se definitivno isplati, za twitter vis enego dosta {#}

14 godina
neaktivan
HTC 8S

kakva je kamera i kako radi fb aplikacija jer sam kontao da uzmem ovaj mobitel i mogu li se gledati filmovi preko filmovizije

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

{#}bit ću iskrena...nije baš samo za TW.... E,da, što je s instagramom? 

14 godina
ive3 kaže...

App za instagram ima, a sad kakva je procitaj malo recenzije po netu.

13 godina
neaktivan

Ev jesam  {#}, tnx

12 godina
neaktivan
ive3 kaže...

http://instagram.com/htcglobal

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Danas odem na aplikaciju Facebook for PC kao i svaki dan kad ono dočeka me čavrljanje. Nevjerovatno, a danima nije bilo ništa. Stvarno ne znam kako je odjednom došlo?! Još samo kad bi uspio aktivirati ovo u poruci FB čavrljanje i to bi onda bilo to... {#}

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako si ti zadovoljan HTC 8S?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 19:55 (ive3).
16 godina
neaktivan

Imaš temu Pomoć pri odabiru mobitela, pa se tamo obrati, jer ovdje smo više manje svi koji smo ga uzeli jer nam odgovara.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

A tamo su većinom Androidaši...

Winter is coming...
13 godina
neaktivan

Gle, sorry što sam pitala, ali pitala sam da ponovo uvjerim sebe u svoj izbor. Danas kažem kolegama na poslu da želim uzeti ovaj mob,a oni napali na mene...androidaši su! 

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Kako da aktiviram prijenos usb - računalo?

0 2 hvala 0
15 godina

Pa samo uštekaj mob u komp.

Winter is coming...
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Javlja grešku. Možda zato što imam stariji komp pa treba još nešto aktivirati?

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
ive3 kaže...

Ovisi o budžetu naravno. Ja sam uzeo 8s, i nemogu požaliti. Tko stavlja fotke na Twitter? Za instagram ti je dovoljan i uređaj sa 1,3M, ionako većian korisnika gleda fotografiju u rezoluciji 500x500px. Kamera uglavnom radi lošije fotke dok se nalaziđ u lošim svjetlosnm uvjetima.

andrejcoric kaže...

kakva je kamera i kako radi fb aplikacija jer sam kontao da uzmem ovaj mobitel i mogu li se gledati filmovi preko filmovizije

Čitaj gore. Filmovi? Nisam pokušavao, Adobe je prekinuo razvoj Flasha za mobilne uređaje, tako da to znači ne.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice