Apple iPhone 3G 16 GB

poruka: 77
|
čitano: 32.466
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple iPhone 3G 16 GB".
17 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

ja stvarno ne kužim ovakve rasprave. lik gore u prvom postu napiše da je ružan i da ima loš ekran. ljepota je stvar ukusa i svako ko tako nešt napiše vjerojatno ima 12 god ili manje. a to što se tiče ekrana, mislim da ne postoji mobitel sa kvalitetnijim ekranom i to će se složit svako ko je radio na hrpu mobitela. na jutubu kad gledaš onda nemožeš vidt kaki je ekran, jel loš ili dobar. haha. i još nešt. tu sam se načitao hrpu tema o iphoneu prvom i drugom i tak će bit i sa trećim i ko zna kojim. ne kužim likove koji seru po uređajima bilo koje vrste bezrazloga. npr. neki mobitel ima lošu kameru odma je smeće. o veličini iphonea govori samo to da oko njega najviše rasprava postoji i na ovom forumu i na bilo kojem u svijetu. sama veličina iphonea je po meni ta da se u cijelom svijetu digne prašina oko njega kad novi izađe da je to neviđeno. kad se masovno raspravljalo o omniji na primjer. nije nikad jer je mobitel prosječan. nema na njem ništ posebno što ima na drugim mobitelima. dok praktički svaki appleov proizvod digne prašinu jer jednostavno svaki put podigne standarde i da ne kažem da me neko ne ubije tu na forumu, da su njihovi uređaji revolucionarni, kao što je iphone. najljepši primjer. kad je on izašo pojavilo se najednom hrpetina mobitela sa sličnom mogućnostima od kojih je touch screen najupečatljiviji. i ova rasprava nigdje neće dovest jer lik gore koji je počeo temu je totalno krivo počeo i napisao gluposti iz kojih nemože ništ korisno izaći. naravno neželim uvrijediti forumaša ali takvih tema ima milijarde. jadno.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Apple iPhone 3G 16 GB
Tornado kaže...

dok praktički svaki appleov proizvod digne prašinu jer jednostavno svaki put podigne standarde i da ne kažem da me neko ne ubije tu na forumu, da su njihovi uređaji revolucionarni, kao što je iphone.

Njihovi uredjaji nisu nisu revolucionarni nego imaju daleko najbolju reklamnu kampanju i marketinskog genijalca Stevea Jobsa. Da pravi mobiteli poput Sony Ericssona ili Nokija imaju upola takve reklamne kampanje, za iPhone nitko nebi ni cuo.

16 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

Meni mu je solidan mislio sam da če izgledat više "svemirsko"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

Hmmm baš smiješno,

mobitel ili ti kako ga već zovu "modna ikona" koja je izašla u 6 mjesecu 2008 i ljudi još uvijek pričaju o njemu, jedni ga pljuju, drugi ga hvale, nažalost jedina žalosna istina je APPLE je bio prvi, da nijedan mobitel nema multi touch ekran i da ga ni neće imati(ehh nažalost) jer je to apple lukavo patentirao i zaštitio, i još žalosnije je što svi ti tzv. iphone killeri kopiraju onoga po kojem svi pljuju, odnosno i sony i samsung i nokia a i htc. Svi žele biti kao iphone, ali svejedno on opstaje, znači ipak ima nešto u njemu.

Što se mene osobno tiče dizajn je, a gle ili ga voliš ili ga mrziš, neki vole jednostavno neki ne i zato se tu neraspravlja puno, što se tiče funkcionalnosti i korištenja, e tu mu moram priznati ima najači adut koji nadilazi sve mane koje uređaj ima.

Jer zapitajte se nešto ako amerikanci mogu za par minuta naučiti baratati iphoneom onda vam je valjda već sinulo, to je smartphone ne za geekove ili ti znalce(i one koji se tako žele smatrati) nego za obične smrtnike koji su jedva polupismeni što se informatike tiče znači idiot prof smartphone, a to nijedan drugi proizvođač nije ponudio. A da nepričamo o surfanju na iphonu koje je gotovo savršeno(flash je još mana koliko god oni to izbjegavali priznati).

A ostali se moraju vaditi na 20-megapikselne kamera i šta ja znam što već ne, ali iphone je i dalje tu i svi vi koji ga pljujete opet ćete i tu nokiju i taj samsung uspoređivati baš s iphonom znači već s time dajete do znanja da je on taj koji vodi.

Osobno sam mislio da je iphone smeće, nabavio ga po banalnoj cijeni(sigurno nebi dao onoliku lopovsku svotu za takav uređaj) ono da ga isprobam baš zato jer nisam bio upućen što je to tako magično u njemu i sad ga već imam par mjeseci i osobno mislim da je najbolji smartphone koji sam ikad imao, kakav mda, tytan, nokia, ma sve se to može sakriti, aplikacije za sve i svašta, sve na jednome mjestu, touch tako dobar da ti tipke stvarno netrebaju......stvarno kaj je da je svi mobiteli imaju nešto i ok jači su bolji,

ali iphone je FAKAT DOBAR.

t.r.

2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
T-Bone kaže...

što se tiče funkcionalnosti i korištenja, e tu mu moram priznati ima najači adut koji nadilazi sve mane koje uređaj ima.

Jer zapitajte se nešto ako amerikanci mogu za par minuta naučiti baratati iphoneom onda vam je valjda već sinulo, to je smartphone ne za geekove ili ti znalce(i one koji se tako žele smatrati) nego za obične smrtnike koji su jedva polupismeni što se informatike tiče znači idiot prof smartphone, a to nijedan drugi proizvođač nije ponudio.

Komplicirani mobiteli su za pametne, a jednostavni su za glupe, polupismene ljude?? Ne pričaj gluposti!!!
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
T-Bone kaže...

što se tiče funkcionalnosti i korištenja, e tu mu moram priznati ima najači adut koji nadilazi sve mane koje uređaj ima.

Jer zapitajte se nešto ako amerikanci mogu za par minuta naučiti baratati iphoneom onda vam je valjda već sinulo, to je smartphone ne za geekove ili ti znalce(i one koji se tako žele smatrati) nego za obične smrtnike koji su jedva polupismeni što se informatike tiče znači idiot prof smartphone, a to nijedan drugi proizvođač nije ponudio.

Komplicirani mobiteli su za pametne, a jednostavni su za glupe, polupismene ljude?? Ne pričaj gluposti!!!
 Nečitaš dobro, pročitaj sve, namjenjen je i ljudima koji nemoraju završiti FER da bi znali njime rukovati

Ako ti to nije jasno rado ću ti nacrtati Smijeh
t.r.
17 godina
neaktivan
T-Bone kaže...
vjeko kaže...
T-Bone kaže...

Nečitaš dobro, pročitaj sve, namjenjen je i ljudima koji nemoraju završiti FER da bi znali njime rukovati

Ako ti to nije jasno rado ću ti nacrtati Smijeh
 Nauči ti pisati jer tvoja rečenica izričito opisuje iPhone kao mobitel za polupismene budale.
Ne trebaš mi ništa crtati jer vjerovatno ne znaš ni to! Smijeh
16 godina
neaktivan

Baš, pa mobitel predobro izgleda u usporedbi sa recimo nokiom N95, koja je pila ali brate s tim možeš čovjeka ubit.
  Hmm, pa meni je N95-2 podosta ljepša od ove kante koja ima i neku debilnu rezoluciju ekrana (ako mi itko počne sr... pardon prigovarat, morao bi znat da imam ipod touch koji je zapravo 80% iphonea u kakvih 30 posto cijene i da mi svi filmovi konvertirani u tu rezoluciju izgledaju glupo)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Apple iPhone 3G 16 GB

@T-Bone

Istina je da je Apple prvi ubacio multitouch u iPhone i patentirao ga, ali to ne znači da drugi uređaji nemaju i neće imati multitouch. Proguglaj malo Palm Pre, i pogledaj koji filmić na youtube-u o njemu pa ćeš vidjeti da on takodje ima multitouch koji savršeno radi,   a i google android takođe posjeduje multitouch ali je softverski isključen, ali ima već par aplikacija koji ga uredno koriste.

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: [Recenzija] crowolf: Apple iPhone 3G 16 GB
crowolf kaže...

Apple iPhone 3G 16 GB BUG Edition

Pošto se iz naslova može vidjeti,recenziju koju pišem biti će u Bugovskom štihu.
Kao što se vidi osvojio sam navedeni uređaj u BUG-ovoj nagradnoj igri i mogu vam reći dasam kvalitetom i naročito cijenom (he,he), zadovoljan, vrlo zadovoljan s obzirom na uloženo-dobiveno. Eh, lijepo je to sve, ali dosta toga što je napisano na BUG forumu je istina. Volite ga ili ne volite. Kod iPhonea nema sive zone. Love it or spit on it. Moje je ono prvo. Naravno,jedan od razloga je cijena, no većina ih je ipak privrženost lakoći (moj dojam), i intuitivnosti u pristupu samom uređaju. Dodirni, klizni, tapni i slušaj ili gledaj. Naravno možete i telefonirati ipak je to prvenstveno mobilni telefon. Topla voda. Ali ajte se zadržite samo na tefoniranju i pregledavanju mejlova. Malo sutra. Naročito ako spadate u kategoriju Love it..
Prvo što sam uspio primjetiti nakon sumanutog otvaranja kutije, stavljanja kartice i paljenja jest, da je jednostavno neodoljiv uprkos tome što kliže u ruci i smeta na uhu prilikom dužeg razgovora. O aplikacijama iTunesima, usb-u i ostalim stvarima neću pisati jer o tome već pjevaju i ptice na grani. Zanimljiva je pojava IMANJA tog čuda. Ovako nekako: Ej di si? Kako si? Daj da vidim iPhone. Dalje niti vide niti čuju. Čudna sociološko-tehnološko-geekovska pojava. Na kraju ću ga morati ostaviti doma svaki puta kada poželim na miru popiti kavu i razgovarati o bilo čemu drugom osim iPhen-u. Čak i oni koji imaju isti, žele ga pogledati,pipati i ostalo. Najčešće sve to završi u mom monologu, kako je bilo u BUG-ovoj redakciji.
Nikad kraja. Hm,nije da se bunim, ima tu i zanimljivih situacija i eh, određenih bića za koje vrhunski geekovi misle da su mit. :-)
Na kraju krajeva da ne duljim, uzmite ga i promjenit će vam pogled na svijet. Ili neće.

Ipak je samo JEDAN Iphone 3g BUG Edition!

Ne dam, moje i točka!

Sve se svodi na ono iskreno"nije puno kostalo" pa se dobilo dosta za tu cijenu.Kada bi se moralo "solarnim penezima" ja mislim da bi autor i dodao koji euro pa kao pravi domacin uzeo neki "N 9...." nokia naravno.

17 godina
odjavljen

Najveći minusi su baterija,iTunes tj zakomplicirano upravljanje preko PC-a,i prijenos podataka- Bluetooth.

Najveći plusevi - aplikacije, touch, rezolucija, slike, zvuk (pre)jednostavnost...

B-)
17 godina
Rudy kaže...

Tunes tj zakomplicirano upravljanje preko PC-a

i ne bas :)
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan

Prije svega, da se razumijemo nisam anti iphone orijentiran ali mislim da je cijela ta priča puno prenapuhnuta. Phone je ok i nista previse genijalan. Sviđa mi se glatkoća prolaza po menijima i surfanje ali...to bi bilo sve! Zabavan je i jednostavan ali definitivno nije smart phone. Doživljavam ga ko zanimljivu igračku kojo možeš i telefonirat. Pravi i punokrvni smart phone bi bio HTC HD i bez obzira na priče o kompliciranim windowsima to je jednostavno zako! Pišem ti sve ovo jer si ustvrdio definitivno da ne postoji phone sa boljim ekranom. E pa tu si grdno pogrešio jer HD ima daleko daleko kvalitetniji i veći ekran.To je činjenica i nema smisla natezat se. Iphone ga tu šiša samo i samo po pitanju kvalitetnije vidljivosti na suncu i tu prestaje svaki daljnji rivalitet. Da se razumijemo pričam o kvaliteti ekrana a ne o touch ekranu. Dalje u zabludi si o Omniji, ona ima pedeset puta bolji kameru i MOŽE snimat video. Nadalje, može slat i primat MMS, bez dodatnog prčkanja po softweru, blueetoth funkcionira za SVE a ne samo slušalice, ima smile detection na kameri kao i geo detection, dalje ,možeš skinut bateriju i obrađivat word dokumente, kao i excel, ima copy and paste...sve ove SITNICE tvoj iphone NEMOŽE ! I kako se netko može onda usudit reć da ima nešto specijalno. NEMA! Ima jako dobro komercijalno plasiran uređaj koji ima odličan touch ekran i TO JE TO! Čemu tolika fama i prašina okolo! Dalje vraćam se na HD. Zašto njega nisi uzeo za primjer konkurenta iphonu? Jednostavno jer znas da nemaš materijala da uvijeriš znalce da je po nečem osim touchekrana bolji. I to je to. Zaključak je sljedeći. Iphone NIJE najkvalitetniji i najbolji smart phone na planetu jer NIJE kompletan.Što HTC HD Jest! I prihvatite to jer je to činjenica. ada iphone bude mogao sve ono što HD može...e onda ću prihvatit sve, čak i bombardiranje Jobbsove ekipe!!! Nešto što je jako izreklamirano je uvijek sumljive kvalitete ili opremljenosti. Iphone NIJE kompletan uređaj i to je to. Time zaključujem da NIJE NAJBOLJI. Još mu previše toga fali. Na kraju to je appleu tek prvi telefon. Nije moglo  ni bit bolje! Pozz, no hard feelings!

16 godina
neaktivan

Ti si rekao ono što je surova istina i potpuno se slažem sa tobom. To je sve što je specijalno kod iphona. I mora im se priznat da su ga svjetski napumpali reklamom!

Sve u svemu ništa spec.

16 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

isplati li ga se kupit

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

isplati li ga se kupit

NE.
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...
RPG vs TENK kaže...

isplati li ga se kupit

NE.
 zašto?
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
gala385 kaže...
RPG vs TENK kaže...

isplati li ga se kupit

NE.
 zašto?
 Here we go again...
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
gala385 kaže...
RPG vs TENK kaže...

isplati li ga se kupit

NE.
 zašto?
 Imam ga i žalim za svojim starim Nokijama. Kada kupiš nešto, što si sanjao imati, tada shvatiš koliko si glup i da ti to ne treba te nije praktično.
Da ne nabrajam njegove nedostatke....poznati su svi.....
16 godina
neaktivan
gala385 kaže...
RPG vs TENK kaže...
gala385 kaže...
RPG vs TENK kaže...

isplati li ga se kupit

NE.
 zašto?
 Imam ga i žalim za svojim starim Nokijama. Kada kupiš nešto, što si sanjao imati, tada shvatiš koliko si glup i da ti to ne treba te nije praktično.
Da ne nabrajam njegove nedostatke....poznati su svi.....
 ja bi ga koristio samo za zabavu (igre ,app) i malo za internet
17 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

Kako god bilo, ruku na srce Iphone je donio novu revoluciju, stvarno je dobar, i nemojte misliti da to pisem jer ga koristim.. nekoristim ga vec imam 5800, ali Iphone ipak ima najbolji touch..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kruno_21 kaže...

Kako god bilo, ruku na srce Iphone je donio novu revoluciju, stvarno je dobar, i nemojte misliti da to pisem jer ga koristim.. nekoristim ga vec imam 5800, ali Iphone ipak ima najbolji touch..

da gledo sam na youtubu može sve živo
17 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

Ako ti je do igara i aplikacija onda se nemaš šta misliti. Možeš slobodno uzeti iPhone.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Apple iPhone 3G 16 GB

Stvar reklame definitivno je, ali bit izdavanja pametnih telefona...hmmm to je pitanje...realno ako se mobitel kao takav koristi za zvanje i primanje-slanje poruka ne vidim u čemu je problem. Onda je i ono čudo za 100kn dovoljno. A sve ostalo je prije stvar ukusa, i filozofije kako Vam za zvanje i slanje poruka, treba nešto više.

Imam i obični mobitel i iphone, i iskreno, jedno je stvarno mobitel a drugi to nije samo ima mogućnosti mobitela...

1 0 hvala 0
17 godina
vjeko kaže...

Uvijek se nađe neki troll koji mora kritizirati iPhone na svakom mogućem topicu...

Slucajno vidjeh ovaj post.

Lol!

Zanimljivo kako vlasnici iPhone svaku kritiku vide kao trollanje.

iPhone je valjda jedini mobitel za kojeg se treba imati posebno izdana dozvola da bi ga se kritiziralo, a kritika mora biti pozitivna da bi bila vazeca.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Apple iPhone 3G 16 GB

ja bih si kupio ovaj mobitel i koristio bih appstore, ali znam da tamo postoje aplikacije koje se plaćaju; ja bih najvjerojatnije koristio samo besplatne aplikacije pa me zanima moram li ipak imati kreditnu karticu za plaćanje tih sadržaja i kako se to uopće plaća

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Besplatne se ne plaćaju i naravno da su smeće kad ih usporediš s onim koje se plaćaju.
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

ja bih si kupio ovaj mobitel i koristio bih appstore, ali znam da tamo postoje aplikacije koje se plaćaju; ja bih najvjerojatnije koristio samo besplatne aplikacije pa me zanima moram li ipak imati kreditnu karticu za plaćanje tih sadržaja i kako se to uopće plaća

zanima me odgovor na ovo

a onda sam se probudio...
17 godina
neaktivan
Za besplatne ne treba kartica. Prilikom prve registacije moba Tj. korisnickog racuna na kompu( na itunesu) pita te da uneses broj kreditne sto mozes a i ne moras. Uostalom najjaci forum u vezi iphonea je na - http://www.mackorisnik.com/forum/viewforum.php?f=34
15 godina
odjavljen
Apple iPhone 3G 16 GB

Zasto se nitko ne svadja oko Siemensa C35??

iPhone je odlican mobitel, ne bih ga mijenjao.. Prije sam bio skeptican, ali uredjaj me odusevio (nisam poslovni korisnik)..

Kome se ne svidja, ne mora ga kupiti!!! To je to!!! Cool

iPhone user
Moj PC  
2 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice