Zvuk se gasi, tema sama mijenja na defaultanu

poruka: 9
|
čitano: 3.390
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eh ovako... upalim racunar i sve radi normalno ... ali kad se konektujem na internet ... i budem online nekih 20-ak minuta,

zvuk se iskljuci te moram da idem na control panel>administrative tools>services, pa tu naci Windows Audio pa na enable da bi zvuk

radio. I jos jedna stvar ... "start bar" se automatski promjeni na defaultani ... evo dodao sam i ss ...

nakon toga temu ne mogu vratiti na staro ...

Ako neko ima neko rjesenje... nek javi ... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 19:35 (Mirae).

0 0 hvala 0
16 godina

Mozda neki virus ili slicno.

Dali imas kakav AV ?(Antivirus)

Proskeniraj s ovim i prije tog napravi update i napavi quick scan pa javi jel kaj nasao.

Malwarebytes

Onda skini ovo i stavi da skenira i onda ce ti izbacit log pa ga uplodaj na rapidshare ili ga zaljepi tu ako nije velik

Hijjack this

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.7.2009 16:04 (Fake_Alert).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Otkad ti se to počelo dešavati? Ciljam na virusa. Koristiš kakav antivirus?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koristim Nod32 ... a ovo mi se pocelo desavat odmah cim sam formatirao disk, reinstalirao windows-e ... konektovao se na internet ...

bio 20-ak minuta online ... i to je to ... i svaki put kad restartujem racunar sve je normalno ... al' nakon 20-ak minuta online

zvuk se iskljuci i ova tema se promjeni ...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Zvuk se gasi, tema sama mijenja na defaultanu
Mirae kaže...

Koristim Nod32 ... a ovo mi se pocelo desavat odmah cim sam formatirao disk, reinstalirao windows-e ... konektovao se na internet ...

bio 20-ak minuta online ... i to je to ... i svaki put kad restartujem racunar sve je normalno ... al' nakon 20-ak minuta online

zvuk se iskljuci i ova tema se promjeni ...

Procitaj moj gornji post

Westside connection Terrorist Threats
17 godina
neaktivan
Mirae kaže...

Eh ovako... upalim racunar i sve radi normalno ... ali kad se konektujem na internet ... i budem online nekih 20-ak minuta,

zvuk se iskljuci te moram da idem na control panel>adminhttp://www.bug.hr/forum/newpost/?multiquote=442411,443422&return=%2fforum%2ftopic%2frazni-softverski-problemi%2fzvuk-se-gasi-tema-sama-mijenja-defaultanu%2f29375.aspxistrative tools>services, pa tu naci Windows Audio pa na enable da bi zvuk

radio. I jos jedna stvar ... "start bar" se automatski promjeni na defaultani ... evo dodao sam i ss ...

Skini i instaliraj Aviru AntiVir Free i Spyware Terminator ili Spyware Doctor. Updateaj ih i potom stavi na FULL scan.

Fake_Alert kaže...

Proskeniraj s ovim i prije tog napravi update i napavi quick scan pa javi jel kaj nasao.

Malwarebytes

Onda skini ovo i stavi da skenira i onda ce ti izbacit log pa ga uplodaj na rapidshare ili ga zaljepi tu ako nije velik

Hijjack this

1. Malwarebytes nije antivirus.

2. Sumnjam da ce mu quick scan ikako pomoci.

17 godina

Spyware Terminator mu ne treba uopce jer je to HIPS aplikacija s kojom treba znat radit i on nije namjenjen za posteno ciscenje kompa, vec je prvenstveno namjenjen kao preventivna zastita s svojim Host Protection. Spyware Doctor mu pogotovo ne treba jer je smece od programa i tezak ko slon a za nekakvo ciscenje treba ga kupit skroz nepotrebno. Malwarebites i Avira Free ce obavit taj posao za badave i to je tak a tu je jos i Superantyspyware Free normalno. Prvo obavi ono skeniranje s Hijack This koji ti je predlozen i onda postavi tu taj Log njegov tj Copy-Paste uglavnom sve se vidi na ovom videu dole samo ga povecaj na stranici da bolje vidis. Ne stavljaj nikakve programe prije na komp nego obavimo ovo sa Hijack This jedino mozes skinut Malwarebites Free koji je ionako samo skener i s njim napravit Quick Scan!Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

http://tinypic.com/m/4qmpax/2

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 16:56 (rambox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
vistma kaže...
Mirae kaže...

zvuk se iskljuci te moram da idem na control panel>adminhttp://www.bug.hr/forum/newpost/?multiquote=442411,443422&return=%2fforum%2ftopic%2frazni-softverski-problemi%2fzvuk-se-gasi-tema-sama-mijenja-defaultanu%2f29375.aspxistrative tools>services, pa tu naci Windows Audio pa na enable da bi zvuk

Skini i instaliraj Aviru AntiVir Free i Spyware Terminator ili Spyware Doctor. Updateaj ih i potom stavi na FULL scan.

Fake_Alert kaže...

Malwarebytes

Hijjack this

1. Malwarebytes nije antivirus.

2. Sumnjam da ce mu quick scan ikako pomoci.

Znam da nije antivirus,zato sam ga i pitao koji av ima,a malwarebytes sam mu preporucio zato sto je dobar skener.On kolko vidim ima solidan AV i quick scan sam mu reko da brzo rijesimo problem jer bu mozda dugo trebalo da mu se to rijesi i reko sam mu da pregleda sa hijjack this mozda ima unutra kaj je zapelo...

I kako ti mos preporucit taj debeli nekorisni doktor kad to radi vise stete nego koristi,btw kaj ce mu spyware terminator kad je to Hips antispyware program i bezveze mu krci komp kad ima solidan av (nod) jos ti gore pise.

Westside connection Terrorist Threats
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 21:45 (Fake_Alert).
17 godina
neaktivan

a dali imas nakon sto ti se iskljuci zvuk i promijeni tema i internet?

Jer upravo sam imao i ja sranja s tim (potpuno isti problem + internet mi se smrzne)

A problem sam rijesio tako da sam stavio modem na mreznu posto je bio na usb-u.i obrisao drivere od usb-a.

lp

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice